Giorgos_Bah Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας έχω σοβαρό πρόβλημα με τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή (βασική χρήση του υπολογιστή είναι η επεξεργασία βίντεο ). Νομίζω ότι το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τη μητρική κάρτα. Έχω επεξεργαστεί ryzen 2700x, κάρτα γραφικών gigabyte geforce gtx 1050ti , μνήμες gskill trident 4x8 3200mh , 2 x ssd m2 (ο ένας samsung 970 evo plus 1tera και ο δεύτερος patriot viber vpn 100 1tera ) . Η μητρική που νομίζω είναι το πρόβλημα μου είχα την asrock b450 fatality gaming k4 όπου μου έκανε νερά και άλλαξα στην asrock b450 steel legend όπου η 4 ραμ χρονίζουν μέγιστα στα 2667 και δεν βλέπει καθόλου τον δεύτερο m2 . Νομίζα ότι ήταν δυσλειτουργία στην μητρική ,την άλλαξα με ακριβώς την ίδια και το πρόβλημα συνεχίζει. Σκέφτηκα να πάω σε ακριβότερα μητρική όπως την MSI MPG X570 GAMING PLUS RETAIL αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν γίνεται να αλλάζω και συνέχεια μητρικές. Γνωρίζει κάποιος πως θα μπορούσα να λύσω το υπάρχον πρόβλημα μου ; 1. Χρονισμός ραμ και να διαβάζει και τους δύο m2 ;
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Το/ τα manual των μητρικών το έχετε διαβάσει προσεκτικά τι αναφέρουν σχετικά;
3DJIN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 διαβασε το manual της μητρικης ,αναφερει ποιες θυρες δεν λειτουργουν με m2
Giorgos_Bah Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, 3DJIN είπε διαβασε το manual της μητρικης ,αναφερει ποιες θυρες δεν λειτουργουν με m2 Γράφει ότι με δεύτερο m2 στο δεύτερο σκορ βγάζει εκτός το sata 3 αλλά καμία σχέση. Απλά δεν βλέπει καθόλου ότι κουμπωνω στο δεύτερη υποδοχή για m2
Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Giorgos_Bah είπε Καλησπέρα σας έχω σοβαρό πρόβλημα με τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή (βασική χρήση του υπολογιστή είναι η επεξεργασία βίντεο ). Νομίζω ότι το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τη μητρική κάρτα. Έχω επεξεργαστεί ryzen 2700x, κάρτα γραφικών gigabyte geforce gtx 1050ti , μνήμες gskill trident 4x8 3200mh , 2 x ssd m2 (ο ένας samsung 970 evo plus 1tera και ο δεύτερος patriot viber vpn 100 1tera ) . Η μητρική που νομίζω είναι το πρόβλημα μου είχα την asrock b450 fatality gaming k4 όπου μου έκανε νερά και άλλαξα στην asrock b450 steel legend όπου η 4 ραμ χρονίζουν μέγιστα στα 2667 και δεν βλέπει καθόλου τον δεύτερο m2 . Νομίζα ότι ήταν δυσλειτουργία στην μητρική ,την άλλαξα με ακριβώς την ίδια και το πρόβλημα συνεχίζει. Σκέφτηκα να πάω σε ακριβότερα μητρική όπως την MSI MPG X570 GAMING PLUS RETAIL αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν γίνεται να αλλάζω και συνέχεια μητρικές. Γνωρίζει κάποιος πως θα μπορούσα να λύσω το υπάρχον πρόβλημα μου ; 1. Χρονισμός ραμ και να διαβάζει και τους δύο m2 ; Την b450 steel legend έχεις τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα