Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, -Dimitris- είπε

Αυτά παθαίνεις όταν σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι το quantity over quality είναι πρόοδος. 

Καθόλου τυχαίο αφού οι Αμερικανοί είναι λάτρεις της φιλοσοφίας: ποσότητα > ποιότητα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κακό είναι όταν δεν έχεις ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά κάνεις κριτική για κάτι που ούτε ξέρεις ούτε έχεις παίξει και ούτε έχει ακόμη βγει !

Οι Ιάπωνες φαντάζομαι είναι όλοι μέσα στήν ποιότητα ! 😄

Δεν λέω πως θα είναι ολα τα παιχνίδια καλά,αυτό εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να συμβεί, ιδιαίτερα με indy τίτλους,όμως αυτό δεν σημαίνει πως και κάποιοι απο αυτούς τους τίτλους δεν μπορεί να είναι αρκετά αξιόλογοι,πόσο μάλλον να δικαιολογεί το να τα τσουβαλιάζουμε ακόμη μια φορά όλα,μόνο για να πούμε κάτι αρνητικό, με  λογικές του, ακόμη δεν τον είδαμε,Γιάννη τον βαφτίσαμε...

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι "Αμερικάνοι" του Xbox όποιοι και αν είναι αυτοί, λένε και το άλλο:

"There is no replacement for displacement".

Και δεν έχουν άδικο. Χωρίς να χρειάζεται να το κάνουμε το νήμα - νήμα από αυτοκινητιστικό forum, τα 31 exclusive όλων των ειδών, genre και προτιμήσεων, είναι η πρώτη έκδοση του κινητήρα της τεράστιας μηχανής παραγωγής παιχνιδιών που έχει στήσει η Microsoft και το Game Pass.

To ΄22 έρχεται η δεύτερη έκδοση και θα είναι ακόμα πιο δυνατή 😈 και έτσι θα συνεχίσει να εξελίσσεται κάθε χρόνο - καταιγισμός games και "επιδόσεων".

Edit: Ναι με "ενέπνευσε" το avatar του αρθρογράφου!:D 

Επεξ/σία από Thiccx
Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω ότι θα παίζω τζάμπα τουλάχιστον 2 καινούρια παιχνίδια κάθε μήνα, καθώς και παιχνίδια που σίγουρα θα αγόραζα (Halo Infinite, Microsoft Flight Simulator, Scorn, Medium, Yakuza Collection). Τώρα να έδινα 80 ευρώ για να παίξω ΕΝΑ μαραμένο παιχνίδι όλη τη χρονιά, thanks but no thanks...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Οι Ιάπωνες φαντάζομαι είναι όλοι μέσα στήν ποιότητα ! 😄

Οι Κινέζοι αναβλύζουν ποιότητα και μετά οι Αμερικάνοι! 😄

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Μα η Ιαπωνία έριξε χυλόπιτα στην Sony - για ποια Κίνα μιλάς. Ξέχνα την Ιαπωνία - αυτή βάφτηκε κόκκινη.

Στο μεταξύ μετακομίσατε California - για τα blockbuster με τις ξανθιές λες**** και τα λοιπά γυναικοανδρίκελα με την***άτμιση*** από πίσω?

Τι γράφεις? Που ζεις?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thiccx είπε

Μα η Ιαπωνία έριξε χυλόπιτα στην Sony - για ποια Κίνα μιλάς. Ξέχνα την Ιαπωνία - αυτή βάφτηκε κόκκινη.

Στο μεταξύ μετακομίσατε California - για τα blockbuster με τις ξανθιές λες**** και τα λοιπά γυναικοανδρίκελα με την***άτμιση*** από πίσω?

Τι γράφεις? Που ζεις?

Δεν αναφέρομαι στα videogames 🙄

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Καλό deflect αλλά δεν... το νήμα είναι για το xbox.

Ελπίζω να μην είναι βαρύ το τέρμα που θα αναγκαστείς να μετακινήσεις.... :D 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thiccx είπε

Καλό deflect αλλά δεν... το νήμα είναι για το xbox.

Ελπίζω να μην είναι βαρύ το τέρμα που θα αναγκαστείς να μετακινήσεις.... :D 

Ποίο deflect και πράσινα άλογα? Εγώ μίλησα για την γενικότερη φιλοσοφία, 3 post πιο πίσω, ξαναδιάβασε ντε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ποίο deflect και πράσινα άλογα? Εγώ μίλησα για την γενικότερη φιλοσοφία, 3 post πιο πίσω, ξαναδιάβασε ντε.

7 ώρες πριν, music_lover είπε

Καθόλου τυχαίο αφού οι Αμερικανοί είναι λάτρεις της φιλοσοφίας: ποσότητα > ποιότητα.

1 ώρα πριν, music_lover είπε

10 λεπτά πριν, music_lover είπε

Για πες? Σε ποια φιλοσοφία αναφέρεσαι τελικά?

Των Κινέζων? Των Αμερικάνων? Των videogames?! Στα πράσινα άλογα?

Πως ορίζεις την ποσότητα? Και πως ορίζεις και την ποιότητα?

Ποιο είναι το baseline σου?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thiccx είπε

Για πες? Σε ποια φιλοσοφία αναφέρεσαι τελικά?

Των Κινέζων? Των Αμερικάνων? Των videogames?! Στα πράσινα άλογα?

Πως ορίζεις την ποσότητα? Και πως ορίζεις και την ποιότητα?

Ποιο είναι το baseline σου?

Ευχαριστώ που τα έκανες quote γιατί όπως προείπα αναφέρθηκα στην φιλοσοφία τους. Έχεις ένα σωρό απορίες, εγώ όμως έχω ελάχιστο χρόνο για να εξηγήσω τα αυτονόητα και καμιά διάθεση για αντιπαράθεση, θες να το καταλάβεις, δεν θες, δικαίωμα σου, αυτό είναι όμως, φιλικά λοιπόν, καλό σου βράδυ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ευχαριστώ που τα έκανες quote γιατί όπως προείπα αναφέρθηκα στην φιλοσοφία τους. Έχεις ένα σωρό απορίες, εγώ όμως έχω ελάχιστο χρόνο για να εξηγήσω τα αυτονόητα και καμιά διάθεση για αντιπαράθεση, θες να το καταλάβεις, δεν θες, δικαίωμα σου, αυτό είναι όμως, φιλικά λοιπόν, καλό σου βράδυ.

Μα εσύ προκλητικά αποκάλεσες τους του xbox Αμερικάνους, προκλητικά - λες και είναι και το βγέδλυμα του gaming.

Καλό βράδυ από την Commiefornia :D 

PS: Πάρε και ένα series S να παίξεις κανένα παιχνίδι μην ξεμείνεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thiccx είπε

Μα εσύ προκλητικά αποκάλεσες τους του xbox Αμερικάνους, προκλητικά - λες και είναι και το βγέδλυμα του gaming.

Καλό βράδυ από την Commiefornia :D 

PS: Πάρε και ένα series S να παίξεις κανένα παιχνίδι μην ξεμείνεις.

Πριν γίνεις Thiccx, ποιος χρήστης ήσουν?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thiccx είπε

Εσύ? 

Πάει both ways όπως βλέπεις.

Εγώ είμαι εδώ από 08.11.2004, εσύ ήρθες 29.12.2020, ε μια διαφορά την νιώθεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...