Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Small Office Security 2021 License for up to 6 Devices - Free until June 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

How to get a free license for Kaspersky Small Office Security
1 . Download Kaspersky Small Office Security version 21.1.15.500

Download
https://www.kaspersky.com.au/small-business-security/downloads/thank-you/small-office-security-free-trial
Activate the anti-virus with the following license key:

V1W2X-JGXKR-A4JV5-V5R9U

The license is granted until June 14, 2022 for six personal computers.
Updates to new versions for the entire period of the license.
There is no free technical support.
Personal use only.

Windows 10 / 8.1 / 8/7 (32 or 64-bit)

Note: key also works for Mac & Android devices

• Like 2
Δημοσ.

Το ίδιο κλειδί για όλους? Ας ελπισουμε να μην είναι σαν το AVG πριν λιγο καιρο που μας ηταν φρι αλλα τελικα για πολυ λιγοτερο χρόνο απο ότι λεγανε..

Δημοσ.

καλησπέρα, η διαφορά μεταξύ αυτού και του kaspersky internet security όσο αφορά την ασφάλεια του υπολογιστή ποια είναι? ρωτω γιατι τελειώνει συντομα ή άδεια μου για το δευτερο και θελω να ξέρω αν αξιζει το συγκεκριμένο ή να κοιταξω να ανανεώσω την υπάρχουσα

Δημοσ.

Η εφαρμογή προστασίας από ιούς Microsoft defender είναι εξίσου καλή και είναι δωρεάν μαζι με τα Windows 10. Δεν χρειάζετε να πληρωνετε εξτρα.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Η εφαρμογή προστασίας από ιούς Microsoft defender είναι εξίσου καλή και είναι δωρεάν μαζι με τα Windows 10. Δεν χρειάζετε να πληρωνετε εξτρα.

Αυτό είναι δική σου γνώμη ή έχει δοκιμαστεί κάπου;

Δημοσ.

Δεν εμπιστευομαι ξενα σαιτ. Θελω παντα να τσεκαρω μονος μου το οτιδηποτε για να ειμαι απολυτα σιγουρος. Πριν πω κατι κανω δικες μου δοκιμες. Απο την αρχη που κυκλοφορησε εχει υπαρξει τρομερη βελτιωση. Ναι στην αρχη ηταν μια τρυπα ανοιχτη το Microsoft defender, ΑΛΛΑ τα τελευταια 2 "Περιπου"  χρονια εχει γινει "Εξισου καλο" με τα υπολοιπα. Γιατι το λεω αυτο? Επειδη καθε καινουρια εκδοση windows καθε 6 μηνες κανω ολικο φορματ παντα στο Pc μου, πριν κανω λοιπον το φορματ μπαινω σε οτιδηποτε "επικινδυνα σαιτ" και κατεβαζω διαφορα αρχεια που καταλαβαινω οτι εχουν ιους, εχουν κατεβει χωρις "Καμια υπερβολη" πανω απο καμια 60αρια trojan και "Ολα μα ολα" τα μπλοκαρε και τα εβαλε καραντινα η τα διεγραψε το Microsoft defender. Αμεσως μετα εκανα τεστ με τα 3  πιο επωνυμα antivirus οπως το, Norton, kaspersky, mallware bytes, "Και δεν βρηκε κανενα απο αυτα απολυτως τιποτα" . Ναι πλεον συγκρινεται με τα επωνυμα. Και το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο που ειναι η προσφορα?
Πριν ~ενα μηνα ειχαν δωσει free Kaspersky για android και σε 15 μερες εβαλαν σε μαυρη λιστα το κλειδι, προτρεποντας φυσικα κατοπιν σε αγορα κλπ.

Πολλοι χρηστες το αφησαν σε free mode για manual scan. Μια χαρα διαφημιση either way.

Αν η προσφορα δεν ειναι απο την μαμα εταιρεια, καλυτερα να την αποφυγουμε, στο android ειναι ευκολο το ξηλωμα, στο pc τα πραγματα ενδεχεται να παρεκτραπουν και δεν αξιζει anyway να χανουμε χρονο για μαιμου προσφορες.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SpEcTer είπε

Το ίδιο κλειδί για όλους? Ας ελπισουμε να μην είναι σαν το AVG πριν λιγο καιρο που μας ηταν φρι αλλα τελικα για πολυ λιγοτερο χρόνο απο ότι λεγανε..

Ετσι...  Ούτε έναν μήνα δεν είχε κρατήσει... 

Όταν σήμερα μπωρείς να αγοράσεις για 3 συσκευές και για 2 χρόνια το Internet Security  με 13€ (το αγοράζεις ρεφενέ με άλλα 2 άτομα και σου βγαίνει με 2,1€ ο χρόνος), γιατί να κάθεσε να ασχολείσαι...;;; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nek4d είπε

Απο που ειναι η προσφορα?
Πριν ~ενα μηνα ειχαν δωσει free Kaspersky για android και σε 15 μερες εβαλαν σε μαυρη λιστα το κλειδι, προτρεποντας φυσικα κατοπιν σε αγορα κλπ.

Πολλοι χρηστες το αφησαν σε free mode για manual scan. Μια χαρα διαφημιση either way.

Αν η προσφορα δεν ειναι απο την μαμα εταιρεια, καλυτερα να την αποφυγουμε, στο android ειναι ευκολο το ξηλωμα, στο pc τα πραγματα ενδεχεται να παρεκτραπουν και δεν αξιζει anyway να χανουμε χρονο για μαιμου προσφορες.

και αναρωτιομουν γιατι ενω είχα βάλει τον κωδικο για την τοτε προσφορα γιατι μετα μου εβγαζε οτι έχω την free εκδοση. τωρα εξηγειται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...