stelmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ και καλή χρονιά, μόλις παρέλαβα καινούργιο επεξεργαστή Ryzen 5 σε tray μορφή από γνωστό κατάστημα. Και ενώ περίμενα ένα νορμάλ κουτάκι χωρίς ψυκτρα βέβαια μου ήρθε το τσιπακι καρφωμένο σε bubble wrap (φούσκες) και τυλιγμένο με αφρολεξ.... Έτσι απλά... Είναι φυσιολογικό αυτό ή να πάρω να τους βρίσω;;; Πώς ξέρω ότι ο επεξεργαστής είναι καινούργιος και όχι κάποιος μεταχειρισμένος;;; Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία με επεξεργαστες tray;; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από stelmaniac
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, stelmaniac είπε Καλησπέρα στο φόρουμ και καλή χρονιά, μόλις παρέλαβα καινούργιο επεξεργαστή Ryzen 5 σε tray μορφή από γνωστό κατάστημα. Και ενώ περίμενα ένα νορμάλ κουτάκι χωρίς ψυκτρα βέβαια μου ήρθε το τσιπακι καρφωμένο σε bubble wrap και τυλιγμένο με αφρολεξ.... Έτσι απλά... Είναι φυσιολογικό αυτό ή να πάρω να τους βρίσω;;; Πώς ξέρω ότι ο επεξεργαστής είναι καινούργιος και όχι κάποιος μεταχειρισμένος;;; Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία με επεξεργαστες tray;; Ετσι είναι οι TRAY χύμα , στην μεγάλη συσκευασία (πολλαπλών tray) είναι μιαπλαστική κασετίνα αλλά πρέπει να αγοράσεις 20αδα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από jgeorgiou
stelmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε Ετσι είναι οι TRAY χύμα Τόσο χύμα;;; Πώς ξέρω ότι δεν είναι μεταχειρισμένος; Δεν έχει κάποιο seal Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από stelmaniac
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΝΑΙ , το μόνο κριτήριο είναι να προστατευτούν τα ποδαράκια. (υποτίθεται ότι είσαι κατασκευαστής ή τεχνικός και παίρνεις ποσότητα - όλη την πλαστική κασετίνα) https://www.amazon.in/FidgetGear-Processor-Packaging-Storage-Container/dp/B07MXZ9SB7 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από jgeorgiou 1 1
stelmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Ελπίζω να λειτουργεί τουλάχιστον.... Και ας ελπίσουμε ότι έστω είναι καινούργιος
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stelmaniac είπε Ελπίζω να λειτουργεί τουλάχιστον.... Και ας ελπίσουμε ότι έστω είναι καινούργιος Δεν μας έχεις πει το μαγαζί αλλά κατά 99,9% είναι λειτουργικός και καινούριος. Σε tray από σκουτζομάγαζα δεν έχουν ακουστεί "πονηριές". Αλλωστε μπορείς να το ψάξεις σε ποια παρτίδα ανήκει και πόσο "φρέσκος" είναι. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από jgeorgiou
stelmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Δεν μας έχεις πει το μαγαζί αλλά κατά 99,9% είναι λειτουργικός και καινούριος. InfoWorld από Αθήνα
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stelmaniac είπε InfoWorld από Αθήνα Αποψη για το μαγαζί δεν έχω δεν έχω αλλά στην θέση σου δεν θα ανησυχούσα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από jgeorgiou 2
stelmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 έχει καλές αξιολογήσεις στο Σκρουτζ οπότε κι εγώ δεν πιστεύω να έχει θεμα...ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Παντως αν εννοεις τον 4650g καλοριζικος! 😈 (και παλι καλα, που τον βρηκες απο Ελλαδα...) https://www.info-world.gr/proionta/ipologistes/hardware/epexergastes/amd-ryzen-5-pro-4650g-tray10125176.html
stelmaniac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Παντως αν εννοεις τον 4650g καλοριζικος! 😈 (και παλι καλα, που τον βρηκες απο Ελλαδα...) https://www.info-world.gr/proionta/ipologistes/hardware/epexergastes/amd-ryzen-5-pro-4650g-tray10125176.html Όχι , τον 3600 πήρα. Ήταν άμεσα διαθέσιμος και είχε μεγάλη διαφορά στην τιμη σε σχέση με το box...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα