jniki10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Σε αμάξι με χειροκίνητο κιβώτιο ξεκίνησε σημερα ενα τρεμουλο κατα το ξεκίνημα με πρώτη. (Οχι σε κάθε εκκίνηση) Στις υπόλοιπες ταχύτητες δεν υπαρχει καποιο θέμα.
thanasisxask Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Λογικά κάποια βάση κινητήρα ή σασμάν θα θέλει αντικατάσταση. 1 1
jniki10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Λογικά κάποια βάση κινητήρα ή σασμάν θα θέλει αντικατάσταση. Το υποψιαζομαι αλλά δε θα έπρεπε και σε κάποια αλλη ταχύτητα να εμφανιζεται το τρέμουλο; 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και ο συμπλέκτης μπορεί να φταίει. Εχω παρατηρήσει γενικά οτι είναι στα τελευταία του ο δίσκος (πιάνει πολύ ψηλά κλπ) αλλά περιέργη συμπεριφόρα Θα το παρακολουθήσω λιγο ακόμα και θα πάω να το κοιταξω αν είναι Ευχαριστώ παιδιά
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, jniki10 είπε Εχω παρατηρήσει γενικά οτι είναι στα τελευταία του ο δίσκος (πιάνει πολύ ψηλά κλπ) αλλά περιέργη συμπεριφόρα Θα το παρακολουθήσω λιγο ακόμα και θα πάω να το κοιταξω αν είναι Ευχαριστώ παιδιά Το τρέμουλο από συμπλέκτη συνήθως έχει να κάνει με τα ελατήρια του δίσκου, και όχι με το πόσο είναι φαγωμένος. Εγώ θα έλεγα να πας να το δουν άμεσα. 1
nick#18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω αλλα κατι ακομα.. το κανει και οταν ζεσταθει το αυτοκινητο? Να λαβουμε υποψιν και τον παραγοντα της θερμοκρασιας που αυτες τις μερες ειναι μονοψηφιο νουμερο που φλερταρει με το 0. Πολλα μπορουν να συμβουν λογο κρυου αλλα χωρις να συμαινει πως δεν υπαρχει καποια "βλαβη"...
jniki10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, nick#18 είπε Θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω αλλα κατι ακομα.. το κανει και οταν ζεσταθει το αυτοκινητο? Να λαβουμε υποψιν και τον παραγοντα της θερμοκρασιας που αυτες τις μερες ειναι μονοψηφιο νουμερο που φλερταρει με το 0. Πολλα μπορουν να συμβουν λογο κρυου αλλα χωρις να συμαινει πως δεν υπαρχει καποια "βλαβη"... Η αλήθεια είναι οτι το εμφάνισε αφού το παρκαρα για ένα βράδυ σε μέρος με παραπάνω κρύο και υγρασία μακριά απο το σπίτι. Δεν αποκλείεται και αυτό. Δεν πρόλαβα να το ζεστάνω πολύ αλλά προς το τέλος νομίζω είχε ψιλοσταματησει. Θα το παρακολουθήσω γιατί δε το κυκλοφορώ καθημερινά. Σε ευχαριστώ
tigergreg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στραβωμενος δισκος η πλατω πιθανοτατα απο υπερθερμανση. Αλλαγη αμεσα! 1 1
jniki10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Το πήρα σήμερα και το αμάξι δεν εκανε κιχ. Δε ξερω τι μπορεί να είχε γίνει. Θα το αφήσω προς το παρών ως εχει. Σας ευχαριστώ ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα