musan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχει κανεις εμπειρια απο προσπαθεια εγγραφης στο τμημα ζωγραφικης χωρις πτυχιο. Ειναι ευκολη διαδικασια η απλα απορριπτουν αβερτα τις αιτησεις; Εχω διαβασει τι πρεπει να καταθεσει ο υποψηφιος χωρις πτυχιο αλλα εχω καποιες αποριες. Εκει που λεει: "DVD με όλο τον υποβληθέντα φάκελο και τα έργα." Εννοει οτι τα πρωτοτυπα εργα και οι εκτυπωσεις που ζηταν παραπανω θελουν να υπαρχουν και σε ψηφιακη μορφη; Παιζει κανενα ρολο αν ο τροπος βιωπορισμου που ρωτανε η και γενικοτερα το βιογραφικο ειναι ασχετα με τα καλλιτεχνικα; Επισης εκει που λεει: "Η Επιτροπή αποφασίζει για την εγγραφή, σύμφωνα με το Νόμο 1854/89, εφ΄όσον συντρέχουν οι εξής προϋποθέσεις: [...] β) Ο καλλιτέχνης ασκεί την καλλιτεχνική του δραστηριότητα και ειδικά ο αγιογράφος ασκεί την αγιογραφία, τουλάχιστον για μια πενταετία." Αυτο με την πενταετια πως ακριβως το εξακριβωνουν; Μονο απο τον ογκο του εργου που πρεπει να περιεχει ο φακελος του υποψηφιου, δλδ minimum αυτα τα 7 πρωτοτυπα και τις 15 εκτυπωσεις; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από musan
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Εγώ γράφτηκα αφού είχα πάρει το πτυχίο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Για τον τρόπο βιοπορισμού νομίζω είναι γενικων γνώσεων η ερώτηση καθώς δεν περιμένει κανείς να ζεις αποκλειστικά από την τέχνη σου. Πραγματικά δε θυμάμαι τπτ ( γράφτηκα το 2008) . Ούτε μου χρησίμευσε ποτέ. Θυμάμαι που ήθελαν 50 ευρώ εγγραφή κ κάθε χρόνο από ένα 50αρικο. Μόνο εκείνο το αρχικό έδωσα καιπορω να σου πω μετά βεβαιότητας ότι δεν με διέγραψε κανείς από τη λίστα. Με πήραν πριν κάνα διμηνο τηλέφωνο για κάποια έκθεση που γινόταν ως στήριξη λόγω κοβιντ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα