Vincanity Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός για την μεταφορά λειτουργικού Windows 10 που εχω σε εναν μικρο (128GB) SSD σε έναν μεγαλυτερο (500GB)? Δεν θα ήθελα να χασω τα προγράμματα γιαυτό το ρωτάω. Μήπως ένα clean install ειναι καλύτερο? σας ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από Vincanity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3v4st4tor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Vincanity είπε Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός για την μεταφορά λειτουργικού Windows 10 που εχω σε εναν μικρο (128GB) SSD σε έναν μεγαλυτερο (500GB)? Δεν θα ήθελα να χασω τα προγράμματα γιαυτό το ρωτάω. Μήπως ένα clean install ειναι καλύτερο? σας ευχαριστώ Από μικρότερο δίσκο σε μεγαλύτερο δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι όταν μπεις με τον νέο δίσκο να τον δεις σαν 128άρι. Αυτό διορθώνεται όμως άμεσα μέσα από την διαχείριση δίσκων κάνοντας επέκταση του βασικού τόπου ώστε να πιάσει όλο τον χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vincanity Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) οκ, έναν οδηγό θέλω να τσεκάρω για να μην κάνω κάποιο λάθος επειδή είναι ο ssd που έχει το λειτουργικό του υπολογιστή, άρα θα συνδέσω τον καινούργιο, θα κάνω clone, και μετά θα βάλω μόνο τον καινούργιο να κανει boot ο υπολογιστής Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από Vincanity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Vincanity είπε οκ, έναν οδηγό θέλω να τσεκάρω για να μην κάνω κάποιο λάθος επειδή είναι ο ssd που έχει το λειτουργικό του υπολογιστή, άρα θα συνδέσω τον καινούργιο, θα κάνω clone, και μετά θα βάλω μόνο τον καινούργιο να κανει boot ο υπολογιστής Σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Και το Acronis True Image μπορει να κλωνοποιησει και μαλιστα με αυτοματο resize της partition C:\ Το AOMEI Partition Assistant ή το Backupper επισης Το Minitool Partition Wizard επισης, το EASEUS Partition Master Το Clonezilla κλπ. κλπ. Ειναι πολλα τα εργαλεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papmel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Acronis true image 2019 δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Aomei Backupper Δωρεάν και σίγουρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, papmel είπε Acronis true image 2019 δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο Και εγω το ιδιο ελεγα αλλά πέρυσι μου πεταξε error και έκανε corrupt 2 διαφορετικούς δίσκους καταστρέφοντας τα πάντα μέσα (σημειωση: καταφερα και τις 2 φορες να τα κανω ολα ανακτηση). Αυτό κατα την διαρκεια δημιουργιας image του κυριως δισκου σε εξωτερικο δισκο, 30-40gb υποθεση. (100% υγεια οι δισκοι, τους χρησιμοποιω απο τοτε χωρις θεμα με αλλα disk imaging προγραμματα) Με εξυπηρετησε καλα 15 χρονια αλλά πάμε για άλλα που λένε!!! (προς το παρόν το Backupper φαινεται αξιος διαδοχος χωρις να ειναι χωρις κουσουρια, αν χρησιμοποιω πχ πανω απο 1 λειτουργικα σε πανω απο εναν δισκους (και τους υπολοιπους τους εχω σε bay) αρνειται 9 στις 10 φορες να εντοπισει οτι εχουν λειτουργικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papmel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Και εγω το ιδιο ελεγα αλλά πέρυσι μου πεταξε error και έκανε corrupt 2 διαφορετικούς δίσκους καταστρέφοντας τα πάντα μέσα (σημειωση: καταφερα και τις 2 φορες να τα κανω ολα ανακτηση). Αυτό κατα την διαρκεια δημιουργιας image του κυριως δισκου σε εξωτερικο δισκο, 30-40gb υποθεση. (100% υγεια οι δισκοι, τους χρησιμοποιω απο τοτε χωρις θεμα με αλλα disk imaging προγραμματα) Με εξυπηρετησε καλα 15 χρονια αλλά πάμε για άλλα που λένε!!! (προς το παρόν το Backupper φαινεται αξιος διαδοχος χωρις να ειναι χωρις κουσουρια, αν χρησιμοποιω πχ πανω απο 1 λειτουργικα σε πανω απο εναν δισκους (και τους υπολοιπους τους εχω σε bay) αρνειται 9 στις 10 φορες να εντοπισει οτι εχουν λειτουργικο. Τι εννοεις κατεστρεψε τα παντα αφου κανει read? Αν εννοεις στο Destination προωτη φορα το ακουω αυτο το χρησιμοποιώ 10 χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα Αλλα παντα κανο Cloning ποτε backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, papmel είπε Τι εννοεις κατεστρεψε τα παντα αφου κανει read? Αν εννοεις στο Destination προωτη φορα το ακουω αυτο το χρησιμοποιώ 10 χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα Αλλα παντα κανο Cloning ποτε backup. Ναι τον δισκο προορισμου λεω. Αυτο μου το εκανε πριν καν ξεκινησει η κλωνοποιηση, στο σημειο που επιλεγω που θελω να σωσει το αρχείο. Εμπαινα στον φακελο που ειχα ολα τα image του παρελθοντος, εδινα ονομα, ok, πάρε το ERROR και ολα σβησμενα. Και εγω την 1η φορα ειπα πως θα ειναι τυχαιο, κανενα σκαμπανεβασμα του εξωτερικου δισκου, αλλα ξαναεγινε μετα απο λιγες μερες, και τις 2 φορες εφαγα από μια full μερα για επαναφορα αρχειων. Μπορει να ειχε και κανενα κουσουρι η συγκεκριμενη εκδοση από rescue media, ειπα να παω σε προηγουμενη αλλα το βρηκα ευκαιρια να αλλαξω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από xaerialtwistx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Και εγω το ιδιο ελεγα αλλά πέρυσι μου πεταξε error και έκανε corrupt 2 διαφορετικούς δίσκους καταστρέφοντας τα πάντα μέσα (σημειωση: καταφερα και τις 2 φορες να τα κανω ολα ανακτηση). Αυτό κατα την διαρκεια δημιουργιας image του κυριως δισκου σε εξωτερικο δισκο, 30-40gb υποθεση. (100% υγεια οι δισκοι, τους χρησιμοποιω απο τοτε χωρις θεμα με αλλα disk imaging προγραμματα) Με εξυπηρετησε καλα 15 χρονια αλλά πάμε για άλλα που λένε!!! (προς το παρόν το Backupper φαινεται αξιος διαδοχος χωρις να ειναι χωρις κουσουρια, αν χρησιμοποιω πχ πανω απο 1 λειτουργικα σε πανω απο εναν δισκους (και τους υπολοιπους τους εχω σε bay) αρνειται 9 στις 10 φορες να εντοπισει οτι εχουν λειτουργικο. 4 ώρες πριν, papmel είπε Τι εννοεις κατεστρεψε τα παντα αφου κανει read? Αν εννοεις στο Destination προωτη φορα το ακουω αυτο το χρησιμοποιώ 10 χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα Αλλα παντα κανο Cloning ποτε backup. 12 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Ναι τον δισκο προορισμου λεω. Αυτο μου το εκανε πριν καν ξεκινησει η κλωνοποιηση, στο σημειο που επιλεγω που θελω να σωσει το αρχείο. Εμπαινα στον φακελο που ειχα ολα τα image του παρελθοντος, εδινα ονομα, ok, πάρε το ERROR και ολα σβησμενα. Και εγω την 1η φορα ειπα πως θα ειναι τυχαιο, κανενα σκαμπανεβασμα του εξωτερικου δισκου, αλλα ξαναεγινε μετα απο λιγες μερες, και τις 2 φορες εφαγα από μια full μερα για επαναφορα αρχειων. Μπορει να ειχε και κανενα κουσουρι η συγκεκριμενη εκδοση από rescue media, ειπα να παω σε προηγουμενη αλλα το βρηκα ευκαιρια να αλλαξω. Σημειώνω και εγώ όπως απ' όταν το έχω αγοράσει δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα. Επίσης κάποια στιγμή που είχα κάποια απορία, άσχετο με κλώνους μίλησα με το support και εξυπηρετήθηκα άμεσα. Σε όποια έκδοση σου τα παρουσίασε αυτά που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, kormos είπε Σημειώνω και εγώ όπως απ' όταν το έχω αγοράσει δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα. Επίσης κάποια στιγμή που είχα κάποια απορία, άσχετο με κλώνους μίλησα με το support και εξυπηρετήθηκα άμεσα. Σε όποια έκδοση σου τα παρουσίασε αυτά που λες? Δε θυμαμαι, μια του 2020 από upgrade. Ναι αλλα να μου πει τι το support, δεν κανεις καλά τι διαδικασια σωσιματος αρχειου? 😛 Και εγω μια 15ετια το χρησιμοποιουσα με minimum 4-5 image το χρόνο και δεν ειχα θέμα. Αλλα η αληθεια ειναι πως το χρησιμοποιουσα και λιγο ψυχαναγκαστικά, εχω πετυχει πιο γρηγορες και πληρεστερες επιλογες ολα αυτα τα χρονια και δεν εκανα μεταβαση για να μην τεστάρω την αξιοπιστια απο την αρχη. Αφου η αξιοπιστια εφυγε, τελειωσε. (με την ευκαιρια, κορυφη θεωρω το ShadowProtect αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Δε θυμαμαι, μια του 2020 από upgrade. Ναι αλλα να μου πει τι το support, δεν κανεις καλά τι διαδικασια σωσιματος αρχειου? 😛 Και εγω μια 15ετια το χρησιμοποιουσα με minimum 4-5 image το χρόνο και δεν ειχα θέμα. Αλλα η αληθεια ειναι πως το χρησιμοποιουσα και λιγο ψυχαναγκαστικά, εχω πετυχει πιο γρηγορες και πληρεστερες επιλογες ολα αυτα τα χρονια και δεν εκανα μεταβαση για να μην τεστάρω την αξιοπιστια απο την αρχη. Αφου η αξιοπιστια εφυγε, τελειωσε. (με την ευκαιρια, κορυφη θεωρω το ShadowProtect αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο) Θα μπορούσες να τα στέλνεις στο Cloud 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, kormos είπε Θα μπορούσες να τα στέλνεις στο Cloud 🙂 Που να με πληρωνανε αφου μισώ οτιδηποτε cloud based. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα