Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω την εν λόγω μητρική https://www.asrock.com/mb/Intel/H310CM-HDVM.2/index.asp#BIOS με εναν i5-8400 και βρήκα μια καλη προσφορά τον i5-9600k.Στο site της asrock λεει οτι η μητρική υποστηρίζει 9th gen intel. Θα χρειαστεί bios update;; (Σε λίγο καιρό θα αγοράσω και μια z370/z390). Αλλα για τώρα αν γίνεται να προχωρήσω στην αγορά του 9600κ.

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού φοράς την μεγαλύτερη - τελευταία version bios δεν υφίσταται θέμα, παρά μόνο αν κάποια version είναι καλύτερη(πιο σταθερή) για τον cpu που θα βάλεις. Όμως αυτό μπορεί να στο πει κάποιος μόνο που έχει την ίδια μητρική ή αν κατά τύχη βρεις κάτι μέσω google search.  Επειδή  ξύνομαι τον τελευταίο καιρό μπορείς να πεις τι προσφορά βρήκες και σε ποιά τιμή;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα στο site της asrock λεει P1.30 για τον i5-9600k γι αυτό ρωτάω. 

Η προσφορά είναι στα 150 ευρώ με εγγύηση κανα χρόνο ακόμα νομίζω. Και με βαση τις τιμες του skroutz αμεσα διαθέσιμο παει στα 200.

Screenshot_20210119_225907_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από Kalavrouu
Δημοσ.

Λέει SINCE επάνω στην καρτέλα που σημαίνει ΑΠΟ το 1.30(και πάνω). 192 η χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ ίσως βρεις και χαμηλότερα στο bestprice, 40 ευρώ λιγότερα για επεξεργαστή που τρώει oc κι ας έχει εγγύηση δεν το λες και καλή προσφορά... κατά την άποψη μου πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...