Todoras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 οχι ρε συ.. εμένα με βολεύει. Ελπίζω τα "enter" kai "tab" να μην καταργηθούν και αυτά άμεσα....🙄
Silverage Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την έχω πατήσει πολλές φορές μέχρι που μια μέρα ξενέρωσα απίστευτα και μπήκα στο about:config και την απενεργοποίησα απο μόνος μου. Καλό νέο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από Silverage 1
kinhthra Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, Stergios74 είπε Δηλαδή με το backspace πηγαίνει πίσω στις σελίδες; Καλό αυτό. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα. Κι εσύ τώρα το έμαθες, τώρα που θα το αφαιρέσουν; 🤣
DmC10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, mariosspitie είπε Ναι και ο Internet Explorer θα προσθεσει το refresh ! 😂😂 ολοι αυτοι εκατσαν σε ενα τραπεζι και τους εβαλε ο CEO να σκεφτουν καινοτομες ιδεες για την καλυτερη πλοηγηση. Λοιπον θα αφαιρεσουμε το back απο το backspace !!! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από DmC10
mariosspitie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, DmC10 είπε Αυτο ακριβως !!
rus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στις 19/1/2021 στις 7:54 ΜΜ, PCharon είπε Υποθέτω αναφέρονται στην περίπτωση που έχεις συμπληρώσει κάποια φόρμα και πας να πατήσεις Enter αλλά έχεις πληκτρολόγιο όπου το Enter είναι κολλητό του Backspace, σου φεύγει από βιασύνη το δάκτυλο κι αντί να την υποβάλλεις πας πίσω και πρέπει να τη ξανασυμπληρώσεις... κάτι τέτοιο. Οχι, μιλαμε για περιπτωση που πατας backspace για να σβησεις καποια γραμματα, αλλα επειδη ο κερσορας για καποιο λογο δεν ειναι ενεργοποιημενος στο κειμενο, σε γυριζει στη πισω σελιδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα