Marios Rios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους Επειδή υπάρχουν ένα σορό συμβόλαια και δε βγαζω άκρη... Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τη καλύτερη δυνατή επιλογή για σταθερό και ίντερνετ; Με ενδιαφέρει ένα οικονομικό συμβόλαιο με καλό ίντερνετ γιατί έχω ξεφτυλιστει να βάζω κάρτες και να χαλάω τα μεγκαμπαιτ σαν νερό! Ποια εταιρία είναι πιο αξιόπιστη; Ποια προσφέρει πραγματικά αυτά που διαφημίζει; Δε θέλω να βάλω 24αρα και ουσιαστικά να έχω 2μισαρα 😛 Τα φώτα σας
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Marios Rios είπε Ποια εταιρία είναι πιο αξιόπιστη; Ποια προσφέρει πραγματικά αυτά που διαφημίζει; Δε θέλω να βάλω 24αρα και ουσιαστικά να έχω 2μισαρα 😛 Τα φώτα σας Aν αυτο υποστηρίζει η γραμμή σου αυτο θα εχεις, μην ψάχνεις άδικα.
Marios Rios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Aν αυτο υποστηρίζει η γραμμή σου αυτο θα εχεις, μην ψάχνεις άδικα. Βασικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ γραμμή σε αυτό το σπίτι. Πρώτη φορά θέλω να ψαχτω για κάποιο καλό πακέτο. Για αυτό και ρωτησα εδώ μήπως κάποιος μπορεί να μου προτείνει τη καλύτερη δυνατή επιλογή!
eko13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Αν θέλεις να μάθεις πόσο θα τρέχεις μάθε από κάνα γείτονα. Με κάτι παραπάνω πας για 50ρι που είναι πιο αξιόπιστο. Νομίζω το πιο φθηνό 24ρι με τηλέφωνο, είναι nova που προπληρωνεις τον ένα χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα