Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε. Θα είμαι συνοπτικός για να μην κουράσω. 

Κάναμε αίτηση να πάμε στη Nova αλλά την αποσύραμε εντός των προβλεπομενων 14 ημερών. Παρολαυτα πήραν την γραμμή και δεν την ενεργοποίησαν με αποτέλεσμα να μην έχουμε τηλέφωνο και δίκτυο για 2 εβδομάδες. Στα τηλέφωνα που κάναμε μας είπαν ότι είναι τυπικό, ότι ήμασταν ςμπροθεσμοι κλπ και ότι θα μας έρθει χρεωστικός λογαριασμός αλλά και πιστωτικό. 

Μας ήρθε λοιπόν λογαριασμός με τέλη ενεργοποίησης και για 2 μήνες μπροστά. Σήμερα λήγει αλλά πιστωτικό δεν ήρθε. 

Η ερώτηση μου: υπάρχει περίπτωση αν δεν πληρώσουμε (πιστωτικό δεν βλέπω να στέλνουν) να χουμε πρόβλημα με τη γραμμή μας και τον πάροχό μας; Ή πρέπει να πάμε να κάνουμε φασαρία σε κάποιο κατάστημα όπως και να χει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2021 στις 2:40 ΜΜ, invader77 είπε

Χαίρετε. Θα είμαι συνοπτικός για να μην κουράσω. 

Κάναμε αίτηση να πάμε στη Nova αλλά την αποσύραμε εντός των προβλεπομενων 14 ημερών. Παρολαυτα πήραν την γραμμή και δεν την ενεργοποίησαν με αποτέλεσμα να μην έχουμε τηλέφωνο και δίκτυο για 2 εβδομάδες. Στα τηλέφωνα που κάναμε μας είπαν ότι είναι τυπικό, ότι ήμασταν ςμπροθεσμοι κλπ και ότι θα μας έρθει χρεωστικός λογαριασμός αλλά και πιστωτικό. 

Μας ήρθε λοιπόν λογαριασμός με τέλη ενεργοποίησης και για 2 μήνες μπροστά. Σήμερα λήγει αλλά πιστωτικό δεν ήρθε. 

Η ερώτηση μου: υπάρχει περίπτωση αν δεν πληρώσουμε (πιστωτικό δεν βλέπω να στέλνουν) να χουμε πρόβλημα με τη γραμμή μας και τον πάροχό μας; Ή πρέπει να πάμε να κάνουμε φασαρία σε κάποιο κατάστημα όπως και να χει; 

Ενεργοποίησαν τη γραμμη από ότι κατάλαβα απλά δεν είχες ρούτερ και κωδικούς. έκανες εκνεου αίτημα φορητότητας να επιστρέψεις στον προηγούμενο παροχο; αν ναι και έχεις ενεργοποιηθεί στον παλιό πάροχο δεν έχεις θέμα με παλιό πάροχο.

Από εκεί και πέρα έχεις 14 ημερολογιακές ημέρας από την ημέρα που υπογράφεις σαν πρώτη μέρα μετράει η ημερομηνία υπογραφης. Αν υπογράψεις 1/1 14η μέρα είναι 14/1. 

Επεξ/σία από kallonos

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. 

Μου έστειλαν μήνυμα ότι ξεκινάει η διαδικασία ενεργοποίησης αλλά ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε αφού και η τηλεφωνική γραμμή ήταν νεκρή για 2 εβδομάδες από τοτε. 

Έκανα την αίτηση υπαναχωρησης εμπρόθεσμα και με διαβεβαίωσαν 2 φορές τηλεφωνικά ότι έγινε δεκτή. Μου είπαν ότι είναι τυπικό και ότι θα σταλεί λογαριασμός και μετά πιστωτικό. Πιστωτικό δεν έστειλαν ποτέ. 

Τώρα είμαι κανονικά στον παλιό μου πάροχο. Επομένως μου λες ότι δεν μπορούν να κόψουν τη γραμμή ή κάτι παρόμοιο. 

Για να παρουν τη γραμμη θα πρεπει να υπογραψεις αιτημα φορητότητας(δεν έχεις θεμα).

Τώρα για την πίστωση που σου έταξαν αν δεν δεις λογαριασμό που να σου κάνουν πίστωση να τους πάρεις τηλ και να κάνεις παράπονο. Είτε και με μέιλ στο customer care.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν να αναφέρω την κατάληξη της ιστορίας. 

Μας πήρε τηλέφωνο εισπρακτική και είπαμε να μιλήσουμε με τη Nova να τελειώνει αυτή η παρωδία. Στο chat αρχικά μας είπαν ότι έπρεπε 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση να είχαμε κάνει αίτημα διακοπής. Δεν ψαρωσαμε και ρωτήσαμε που το γράφει. Στέλνει το συμβόλαιο. Του λέμε κάναμε ctr+f και δε το λέει πουθενά. Πες μου παράγραφο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Μετά από λίγο λέει κάποιος μου το είπε,δεν το λέει κάπου τελικά. Τραγικοί. 

Μας λένε να μη μας χρεώσουν το τέλος ενεργοποίησης. Λέμε ότι εσείς φταίτε και να μην χρεωσετε ούτε τέλος ενεργοποίησης, ούτε διακοπής ούτε που κρατούσατε τη γραμμή ανενεργή. 

Για να μην κουράζω δεχθήκαμε να πληρώσουμε 7€ και εκεί έληξε. Ο ορισμός του τραγελαφου. 

Επεξ/σία από invader77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...