Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έπειτα από σκέψη έχω καταλήξει πως το επόμενο μου κινητό θα είναι 5g (αλλάζω κάθε τρία χρόνια οπότε θα είναι μεγάλο χρονικό διάστημα να μείνω με 4g).

Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι αν πρέπει να περιμένω (και για πόσο) μέχρι να αγοράσω μια συσκευή που θα υποστηρίζει το 5g. 

Υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση στα 300 ευρώ; Δεν με ενδιαφέρει τόσο η οθόνη, η κάμερα ή ο επεξεργαστής, αλλά σαν σύνολο να είναι κάτι αξιόλογο και value for money.

Πιστευετε πως πρέπει να περιμένω ακόμα έναν μήνα μέχρι να βγουν νέες συσκευές και να πέσουν οι τιμές των παλιών ή τώρα είναι καλή περίοδος; Τέλος με προβληματίζει κατά πόσον θα έχουν όλα τα 5g υποστήριξη αλλά αυτό κανείς δεν το γνωρίζει προς το παρών 

Δημοσ.

θα σου ελεγα mi 10 lite το οποιο εχω κ ειναι πολυ καλο κινητο αλλα μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα με το τι ειδους ban ειναι αυτο της xiaomi εγω δεν θα πλησιαζα τις συσκευες της

• Thanks 1
Δημοσ.

OnePlus Nord N10, Realme 7 5G, TCL 20 5G ποιοτηκες και προσιτές προτάσεις. Το OnePlus πωλείται και σε Ελληνικά καταστήματα, τα Realme και TCL στα Αμαζον Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, σύντομα και σε Ελληνικά καταστήματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, CaptainChris είπε

OnePlus Nord N10, Realme 7 5G, TCL 20 5G ποιοτηκες και προσιτές προτάσεις. Το OnePlus πωλείται και σε Ελληνικά καταστήματα, τα Realme και TCL στα Αμαζον Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, σύντομα και σε Ελληνικά καταστήματα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή, μου φαίνεται πως το καλύτερο από τα 3 είναι το Realme

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

θα σου ελεγα mi 10 lite το οποιο εχω κ ειναι πολυ καλο κινητο αλλα μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα με το τι ειδους ban ειναι αυτο της xiaomi εγω δεν θα πλησιαζα τις συσκευες της

Έχω και εγώ το mi 10 lite και είμαι ενθουσιασμένος... φοβερό κινητό σε φοβερή τιμή!

Αυτό προτείνω και εγώ στον φίλο! Αλλά τι εννοείς  ban; Ποιο πρόβλημα υπάρχει; Αν θες ενημέρωσε με 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios Rios είπε

Έχω και εγώ το mi 10 lite και είμαι ενθουσιασμένος... φοβερό κινητό σε φοβερή τιμή!

Αυτό προτείνω και εγώ στον φίλο! Αλλά τι εννοείς  ban; Ποιο πρόβλημα υπάρχει; Αν θες ενημέρωσε με 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

Α το ξέρω αυτό κάπου έπεσε το μάτι μου! Μας πιάνει εμάς με το mi 10 lite κάποια αλλαγή; ή πιάνει τις επόμενες συσκευές μόνο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Α το ξέρω αυτό κάπου έπεσε το μάτι μου! Μας πιάνει εμάς με το mi 10 lite κάποια αλλαγή; ή πιάνει τις επόμενες συσκευές μόνο;

κοιτα σιγουρα τα google services δεν θα τα χασουμε ,οπως εγινε κ με την huawei οσες συσκευες πιστοποιηθηκαν πριν το ban ειναι οκ ,το ζητημα ειναι αν θα παρουμε καινουργιες εκδοσεις android μετα την 11

ΑΛΛΑ δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ιδιο ban οπως αυτο της huawei ,καπου διαβασα οτι απαγορευει σε επενδυτες να συνεργαστουν με την xiaomi ,περιμενουμε κ βλεπουμε

εγω αν αγοραζα τωρα συσκευη θα απεφευγα την xiaomi μεχρι να ξεκαθαριστει το θεμα

3 ώρες πριν, CaptainChris είπε

ολα οσα αναφερεις ειναι κατωτερα του mi 10 lite σε διαφορους τομεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

το ζητημα ειναι αν θα παρουμε καινουργιες εκδοσεις android μετα την 11

Όντως τώρα υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο; Μη με ξενερώνεις έτσι!!!!!!!

Σε περίπτωση που είναι το ίδιο Μπαν με αυτό της Huawei.. δεν υπάρχει κάποιο παραθυράκι; Τι έτσι απλά μένουμε με υποβαθμισμένο λογισμικό;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chios είπε

Ότι και να γίνει με την xiaomi υπάρχει η επιλογή να μπει πολύ εύκολα ρομ από την ελληνική κοινότητα ή xiaomi. eu

Δε κατάλαβα τι είπες.. αλλά ακούστηκε σαν λύση στο πρόβλημα μας 😂 

Τι είναι ρομ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chios είπε

Αν δε ξέρεις τι είναι ρομ μην ασχοληθείς με αυτό το άθλημα καθόλου πιο πιθανό να το χαλάσεις. 

Τόσο δύσκολο είναι στη πράξη δηλαδή; Δε μπορώ να το μάθω; Βασικά ρουτ στο κινητό εννοείς ή ειναι κάτι άλλο το ρομ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chios είπε

Ότι και να γίνει με την xiaomi υπάρχει η επιλογή να μπει πολύ εύκολα ρομ από την ελληνική κοινότητα ή xiaomi. eu. 

υπαρχουν οι eu που ειναι καλυτερες κ του xda που ειναι ακομα καλυτερες

Επεξ/σία από Neural_handshake

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...