Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει οι υπάλληλοι να έχουν κάποιο μπόνους από τις πωλήσεις αυτών των έξτρα.

Έβγαλα πρόσφατα μία πιστωτική Πειραιώς η οποία για κάποιον λόγο πρέπει να σταλεί από Αθήνα στο κατάστημα που έκανα την αίτηση (Θεσσαλονίκη). Και επειδή καθυστέρησε λόγω του φόρτου εργασίας των ταχυμεταφορών η υπάλληλος με κάλεσε 2 φορές να με ενημερώσει για την καθυστέρηση κάτι που για τα δεδομένα τους το θεωρώ σούπερ εξυπηρέτηση. Ήταν υπερβολικά ευγενική και προσπάθησε, μέσα σε λογικά πλαίσια, να μου πουλήσει ασφάλεια κάρτας και μία άλλη ασφάλεια, ιατρική αν θυμάμαι καλά.

Πραγματικά μου έκανε εντύπωση τόση ευγένεια, εγώ τους θυμάμαι να εργάζονται σαν να ήταν σε δημόσια υπηρεσία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, panagiotisk3 είπε

Καλημέρα

ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, αλλά καταγγελία και για να προσέχετε σε αυτές τις περίεργες πρακτικές!

Χρόνια έπαιρνα την μισθοδοσία μου από την eurobank. Το αφεντικό μου με ενημέρωσε πως θα σταματήσει την συνεργασία του με την eurobank και θα πάει στην Πειραιώς και πως καλό θα ήταν να ανοίξω λογαριασμό στη  Πειραιώς καθώς δεν θέλει να πληρώνει τα 3Ε τις προμήθειές. Έκλεισα ραντεβού στο πλησιέστερο υποκατάστημα Πειραιώς ώστε να ανοίξω λογαριασμό. Η υπάλληλος με ρώτησε εάν έχω λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και της είπα ναι. Εκεί η υπάλληλος μου είπε πρώτα θα κλείσω τον λογαριασμό στην eurobank (Δεν ήταν μισθοδοσίας αλλά τρεχούμενος) και θα φέρω το χαρτί που θα λέει ότι το έκλεισα. Ενώ εγώ δεν θέλω για διαφόρους λόγους να κλείσω τον λογαριασμό μου. Πήρα τηλέφωνο σε άλλο υποκατάστημα εκεί δεν μου είπε πως πρέπει να κλείσω τον λογαριασμό μου αλλά πρέπει να κάνω ασφαλιστήριο για την χρεωστική μου κάρτα γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να την αποκτήσω. Την προηγούμενη Παρασκευή πήρα τηλέφωνο σε άλλο υποκατάστημα και δεν μου είπε ούτε για υποχρεωτικό ασφαλιστήριο, ούτε για υποχρεωτικό κλείσιμο λογαριασμών σε άλλες τράπεζες. Εχθές άνοιξα  τον λογαριασμό μου και πήρα και την χρεωστική μου κάρτα μέσα σε 1 ώρα. Φυσικά και έκανα καταγγελία για αυτά τα 2 περιστατικά στα κεντρικά της τράπεζας!

Αυτά που γράφεις ,μου έτυχαν το 16.Μαλιστα ηθελαν να μου χρεωσουν το ebanking ,25ευρω.Ηθελαν και να μου κανουν ασφαλιστήριο στην κάρτα.Μέχρι να πιουν το καφέ τους και να αξιωθούν να με εξυπηρετήσουν ,είχε περάσει μια ώρα.Οι τράπεζες ,το νέο δημόσιο.

Ευχαριστώ ,δεν θέλω ,τους χαιρέτησα.

Παμε όλοι στην optima ,το μελλον😝

Επεξ/σία από Ggiorgos7
Δημοσ.

Παιδιά τα πάντα στις Τράπεζες είναι η προμήθεια. Από ασφαλιστικά προιόντα παντώς είδους μέχρι κάρτες χρεωστικές ή πιστωτικές. Εσχάτως όσους έχουν στην άκρη, τους πιέζουν για αμοιβαία ή συμμετοχές σε αυτά. Οπότε αν δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε εκεί.... από μακριά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...