Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα και θα ήθελα την άποψη σας για το καλύτερο σε παρόμοιες περίπου τιμές.

TCL 43P715 https://www.skroutz.gr/s/26312605/TCL-43P715-Smart-4K-UHD-43.html

Hisense 43A7100F https://www.skroutz.gr/s/24258900/Hisense-43A7100F-Smart-4K-UHD-43.html

Samsung UE43TU7172 https://www.skroutz.gr/s/24163925/Samsung-UE43TU7172-Smart-4K-UHD-43.html

Έχω αρχίσει να κλίνω προς την TCL αλλά δεν υπάρχει κατάστημα ανοιχτό να μπορέσω να την δω από κοντά.

Κάπου διάβασα ότι το μαύρο της είναι πολύ γκρι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Από την άλλη το Android λειτουργικό της δίνει πολλούς πόντους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πάρει πρόσφατα την TCL43P715, πολύ καλύτερη από ότι περίμενα, οθόνη πολύ καλη με πολλές ρυθμίσεις χωρίς bleeding η σκιές στις γωνιές όπως έχουν πολλές άλλες που είναι και ποίο ακριβές, για το μαύρο πού γράφεις, είναι μαύρο. Ο ήχος μια χαρά πού μπορεί να έχει και λίγο μπάσο εάν ενεργοποιείσης το bass boost. Το τηλεκοντρόλ είναι απλό ir μεγάλο με φωνητικές εντολές. Το λειτουργικό Android, θέλει λίγη προσπάθεια για να το μάθεις αλλά έχει το Google play store με πλήθος εφαρμογών, υπάρχει και προγράμμα πλοήγησης της TCL. Το μενού των ρυθμίσεων πολύ εύχρηστο και εύκολα προσβάσιμο. Η συσκευή είναι πολύ ποιοτική χωρίς περιθώρια πανω και στα πλάγια με ποιοτικά ποδαράκια μεταλλικά. Για τα λεφτά τής είναι πάρα πολύ καλή επιλογή.

Επεξ/σία από CaptainChris
Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις αν οι προδιαγραφές vesa για την βάση είναι όντως 200 Χ 200 γιατί βλέπω σε κάποια site αλλά νούμερα? Επίσης αν σου είναι εύκολο μπορείς να μετρήσεις πόσους πόντους είναι απόσταση από τις κάτω βίδες για την βάση μέχρι την κάτω πλευρά της τηλεόρασης? 

Έχω ήδη στημένη βάση 200 Χ 200 για την παλιά μου tv και δεν θα ήθελα να έχω αλλαγές ή νέες τρυπες στον τοίχο. 

Θα ήθελα να πάρω την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορώ σε αυτά τα λεφτά αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να την δω κάπου από κοντά έτσι ώστε να έχω μια κάποια προσωπική άποψη. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι κρίμα να δοθούν τώρα κάποια λεφτά για τηλεόραση και σε 2 με 3 χρόνια να θεωρείται ξεπερασμένη από θέμα λειτουργικού και για αυτό με δελεάζει το Android. Αν και στην εικόνα είναι όπως τα λες σίγουρα θα είναι η βασική μου επιλογή για αγορά τις επόμενες μέρες. Η χρήση της θα είναι αποκλειστικά τις βραδινές ώρες σε συνθήκες τελείως σκοτεινές και μόνο για σειρές και ταινίες και ελάχιστα για τηλεοπτικά κανάλια. 

Επισης μια τελευταία ερώτηση. Αρχεία βίντεο με ήχο dts αναπαράγει κανονικά? Το ρωτάω γιατί για παράδειγμα οι καινούριες Samsung και LG δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Αν μπορεί να αναπαράγει όλα τα γνωστά αρχεία βίντεο και ήχου θα μπορώ να αφαιρέσω τελείως το xiaomi mi box s που έχω πάνω στην παλιά tv και να είμαι με μια συσκευή και κατ επέκταση ένα remote control. 

Δημοσ.

400x200 ειναι οι προδιαγραφες, αρα θα χρειαστει, εαν την παρεις να κανεις νεες τρυπες. Οσο για εικονα και εγω σε σκοτεινο δοματιο βλεπω και τα μαυρα της ειναι μαυρα.

Οσο για τα αρχεια βιντεο που λες δεν ξερω γιατι δεν βλεπω τετοια μπορεις ομως να δεις ολες της λεπτομεριες και προδιαγραφες στην ιστοσελιδα της tcl.

43“Ultra Slim 4K TV with HDR 10 and Android TV (tcl.com)

Δημοσ.

https://www.displayspecifications.com/en/model/c16b1ff9 

Μου κάνει εντύπωση που αυτό το site που εμπιστεύομαι πολύ γράφει κάτι διαφορετικό! 200 Χ 200 γράφει ξεκάθαρα! Εσύ το έιδες φίλε μου από το site της TCL τις προδιαγραφές ή φαίνεται και στην TV ότι θέλει διαφορετική βάση?

Δημοσ.

Τελικά μάλλον δίκιο έχεις, το μέτρησα και, ναι είναι 200χ200 , έτσι γράφει και στο quick start guide. Γιατί στην ιστοσελίδα τούς γράφουν αλλά, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις σου και την βοήθειά σου. Μια τελευταία χάρη θέλω. Αν μπόρει μέτρησέ μου πόσα εκατοστά είναι από την κάτω υποδοχή βίδας vesa μέχρι την κάτω πλευρά της τηλεόρασης. Θα με εξυπηρετήσεις πολύ! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...