vampirion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 καλημερα παιδες! σκεφτομαι την αγορα καποιου γρηγορου δισκου nvme για το συστημα μου , αυτο που με απασχολει ειναι κατα ποσο ειναι συμβατο με τη μητρικη κ το συστημα μου, αν οντως το "σηκωνει" ποιον ssd μου προτεινετε? διαθετω πανω κατω 100+ ευρω (1ΤΒ) επισυναπτω στοιχεια για το συστημα ευχαριστω εκ των προτερων
Iasonas Pav Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vampirion είπε καλημερα παιδες! σκεφτομαι την αγορα καποιου γρηγορου δισκου nvme για το συστημα μου , αυτο που με απασχολει ειναι κατα ποσο ειναι συμβατο με τη μητρικη κ το συστημα μου, αν οντως το "σηκωνει" ποιον ssd μου προτεινετε? διαθετω πανω κατω 100+ ευρω (1ΤΒ) επισυναπτω στοιχεια για το συστημα ευχαριστω εκ των προτερων Σύμφωνα με τη σελίδα του κατασκευαστή υποστηρίζεται nvme link. Αν χρησιμοποιείς και αλλες PCI πέρα της κάρτας ίσως να έχεις περιορισμούς. Θα πρέπει να δείς το manual. Θα πρότεινα τον Kingston A2000 στα 100 ευρώ περίπου. Τον πήρα πριν λίγο καιρό και πάει σφαίρα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από Iasonas Pav
vampirion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Iasonas Pav είπε Σύμφωνα με τη σελίδα του κατασκευαστή υποστηρίζεται nvme link. Αν χρησιμοποιείς και αλλες PCI πέρα της κάρτας ίσως να έχεις περιορισμούς. Θα πρέπει να δείς το manual. Θα πρότεινα τον Kingston A2000 στα 100 ευρώ περίπου. Τον πήρα πριν λίγο καιρό και πάει σφαίρα. thank you για τη γρηγορη απαντηση , εχω βαλει μια καρτα LAN πανω σε μια απο τις θεσεις pci xpress, πρεπει να μπει σε καποια συγκεκριμενη θυρα? δλδ δεν ειναι ολες οι pci slots ιδιες?
Iasonas Pav Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. Το πινακάκι λέει πως δεν μπορείς να έχεις M.2 SATA και δισκο στο SATA 3. Εσυ θα βάλεις nvme (PCIex4).
vampirion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) αν κτλβα καλα δεν θα πρεπει να εχω βαλει καποιο απο τους προυπαρχοντες SDD στη θεση 3 του sata για να λειτουργησει σωστα ο νεος nvme? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από vampirion
Iasonas Pav Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Στις 19/1/2021 στις 11:12 ΠΜ, vampirion είπε αν κτλβα καλα δεν θα πρεπει να εχω βαλει καποιο απο τους προυπαρχοντες SDD στη θεση 3 του sata για να λειτουργησει σωστα ο νεος nvme? Μια χαρά θα δουλέψει και έτσι. Το πρόβλημα θα υπήρχε αν αγοράσεις M2 δίσκο που χρησιμοποιεί SATA. M2 είναι το βύσμα, SATA και nvme ειναι τα πρωτόκολλα επικοινωνίας.
vampirion Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 σημερα το εγκατεστησα παει σφαιρα,Kingston A2000 πηρα τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα