Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, filipN είπε

Όσα σου είπαν στην Wind, αν στα είπαν έτσι, δεν ισχύουν.

Ετσι μου τα είπαν σιγουρα γιατι εχω μπροστα μου και το αντιγραφο της αιτησης που συμπληρωσα.

Αλλα συμφωνω μαζι σου οτι ειναι λάθος γιατι και το λινκ που έβαλες το λεει καθαρα και καλεσα στο 13800 της Wind οπου έκανα ξεχωριστο αίτημα για να μην ειναι ο αριθμός μου στους καταλόγους.

Έστειλα και εμαιλ στο [email protected] και τους ζητησα να τα διαγραψουν, οποτε περιμενω τώρα.

Παντως συνεχίζω να πιστεύω οτι δεν ειναι νορμαλ αυτο να γίνεται και ετσι απλα να υπαρχουν τα προσωπικα δεδομενα μου στο Ιντερνετ.

Ελπίζω αυτο το thread να βοηθησει καποιον αλλό που μπορει να έχει τις ιδιες ανησυχιες με εμενα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ragnaros είπε

Και ομως δεν ειναι αλλο θέμα, μόλις γυρισα απο την Wind που πηγα να ζητησω αυτο που λες και μου ειπαν οτι αυτο γινεται μέσω του αρθρου 11.

Οπότε αν εισαι στο αρθρο 11 εχεις δηλωσει οτι δεν θες να εισαι στο 11888 και το καθε 11888.

Αρα με απλη λογικη εφοσον εγω ειμαι στο αρθρο 11 εδω και 2 χρονια αυτο που κανουν ειναι παρανομο. 

το μητρωο 11 δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον τηλεφωνικο καταλογο. Η λαθος καταλαβες, η λαθος στο εξηγησαν.

Το μητρωο 11 ειναι μια λιστα τηλεφωνικων αριθμων που εχουν δηλωσει οτι δεν επιθυμουν να λαμβανουν κλησεις εμπορικης προοθησης προιοντων και υπηρεσιων. Θεωρητικα η καθε εταιρεια τηλεπωλησεων πρεπει να ζηταει αντιγραφο της λιστας και να εξερει οσα τηλεφωνα ειναι στη λιστα απο τις οποιες κλησεις κανει. Δηλαδη αν εισαι στο μητρωο 11 δεν επιτρεπεται πχ η Vodafone να σε παρει τηλεφωνο να σε "ενημερωσει" για τις υπηρεσιες της, εκτος αν εισαι πελατης της Vodafone και εχεις συνενεσει σε κλησεις εμπορικης προωθησης απο αυτη.

Ο ονομαστικος καταλογος ειναι ξεχωριστη υπηρεσια στην οποια μπορεις να επιλεξεις να εμφανιζεται ο αριθμος τηλεφωνου σου η οχι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fredd0 είπε

το μητρωο 11 δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον τηλεφωνικο καταλογο. Η λαθος καταλαβες, η λαθος στο εξηγησαν.

Το μητρωο 11 ειναι μια λιστα τηλεφωνικων αριθμων που εχουν δηλωσει οτι δεν επιθυμουν να λαμβανουν κλησεις εμπορικης προοθησης προιοντων και υπηρεσιων. Θεωρητικα η καθε εταιρεια τηλεπωλησεων πρεπει να ζηταει αντιγραφο της λιστας και να εξερει οσα τηλεφωνα ειναι στη λιστα απο τις οποιες κλησεις κανει. Δηλαδη αν εισαι στο μητρωο 11 δεν επιτρεπεται πχ η Vodafone να σε παρει τηλεφωνο να σε "ενημερωσει" για τις υπηρεσιες της, εκτος αν εισαι πελατης της Vodafone και εχεις συνενεσει σε κλησεις εμπορικης προωθησης απο αυτη.

Ο ονομαστικος καταλογος ειναι ξεχωριστη υπηρεσια στην οποια μπορεις να επιλεξεις να εμφανιζεται ο αριθμος τηλεφωνου σου η οχι.

Ναι ετσι ειναι τελικα, λαθος μου τα ειπανε.. 

Μητρωο 11 -> για να μην τρως σπαμ

Αφαιρεση αριθμου απο καταλογους -> για να μην σε βαζουν στα 11888 κτλ

Και τα δυο γινονται απο τον παροχο του αριθμού με αιτηση  ή τηλέφωνο στο support τους.

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μονο εγώ θεωρω υπερβολικό το όλο θεμα τηλεφωνικός κατάλογος και προσωπικά δεδομένα;

Οχι μακαρι να ήσουν μονο εσυ.. 😛

Δημοσ.

Παλια στο χωριο τους ξεφυλλιζαμε τους κατολογους πού μας εστελνε ο ΟΤΕ στο σπιτι. Βρισκαμε συνονοματους, συγγενεις, παραξενα επιθετα κτλ.

Τους παλιους καταλογους τους κραταγαμε για να αναβουμε κανα τζακι ή να τυλίγουμε τα αυγα που στελναμε με το ΚΤΕΛ.

Τώρα έχουμε την βαση δεδομένων που ειχε διαρρεύσει (11880) για αναζητησεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...