Προς το περιεχόμενο

Κλείνει η σύνδεση . . .

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ADSL over ISDN μ' ένα modem SAGEM, είμαι συνδεμένος με FORTHNET και το έχω με ethernet!!

Είμαι ενημερωμένος με Antivirus και τσεκαρισμένος με Online Scan.. Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες δύο ημέρες ότι κλείνει η σύνδεση (έχω πάντα ανοιχτό το eMule) το θέμα είναι ότι παλιότερα είχα κρατήσει και 9 ημέρες ανοιχτό το internet (μετά έκανα restart) και τις προάλλες 3 ημέρες και μετά έκανα restart!

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Πράγματι πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έκαναν κάτι μαλακίες...Αλλά είναι κρίμα γιατί έχανα συνέχεια την σειρά μου στο eMule, πάντως για καλό και κακό έκανα firmware upgrade το μοντεμάκι...

Θα προσπαθήσω να δω τι συμβαίνει!

Δημοσ.

Dimon ama xrisimopoieis emule prosexe ligo ta connection pou exeis anixta!An valeis polla einai ikano to emule na sou gonatisei tin sindesi!!polu xalara kiolas eidika ama den exeis kalo modemaki kai karta ethernet..Emeis me cisco router mas eixe mamisei ligo tin sindesi ;)

Δημοσ.

Όχι παιδιά ήταν πρόβλημα 48 ωρών Fothnet-ΟΤΕ οτέ άλλοτε δεν είχα πρόβλημα....

Βάλτε όλοι eMule έχει φοβερά πράγμματα σε συλλογές!

Δημοσ.

:/ re dimon eipa oti to emule den einai kalo??

Eipa an katalaves oti an valeis polla connections einai ikano na gonatisei to modem sas. Na katalavenomaste..

Giati me ta polla connection an stelneis kai dexese 1000ades paketa sinexos stis 1000 sindeseis pou tha exeis anixta einai epomeno to modemaki na ta ftisei.

Δημοσ.

Ναι ρε συ, ούτε στιγμή σε παρεξήσα, συνήθως έχω 25 συνδέσεις....Στο άσχετο είπα ότι το eMule είναι τέλειο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...