Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Αγόρασα ένα BeQuiet Pure Power 11 500W, με σκοπό να μπει στο build που φτιάχνω αυτήν την περίοδο. Τοποθετήθηκε σήμερα, δεν λειτούργησε ποτέ. Έκανα δοκιμή με ένα Corsair 300W που είχα στην άκρη, όλα ΟΚ. Δοκίμασα το BeQuiet σε άλλον υπολογιστή, πάλι νέκρα. Έχω τσεκάρει ότι μπαίνουν σωστά και καλά κουμπωμένα και το ATX και το CPU καλώδιο.

Υπάρχει περίπτωση να μου διαφεύγει κάτι, κάποια ασφάλεια πριν τη πρώτη χρήση ξέρωγω; Ή μιλάμε σίγουρα για κάτι ελαττωματικό; Μη το πάω άδικα πίσω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theanonymous είπε

Καλησπέρα παίδες.

Αγόρασα ένα BeQuiet Pure Power 11 500W, με σκοπό να μπει στο build που φτιάχνω αυτήν την περίοδο. Τοποθετήθηκε σήμερα, δεν λειτούργησε ποτέ. Έκανα δοκιμή με ένα Corsair 300W που είχα στην άκρη, όλα ΟΚ. Δοκίμασα το BeQuiet σε άλλον υπολογιστή, πάλι νέκρα. Έχω τσεκάρει ότι μπαίνουν σωστά και καλά κουμπωμένα και το ATX και το CPU καλώδιο.

Υπάρχει περίπτωση να μου διαφεύγει κάτι, κάποια ασφάλεια πριν τη πρώτη χρήση ξέρωγω; Ή μιλάμε σίγουρα για κάτι ελαττωματικό; Μη το πάω άδικα πίσω.

Ευχαριστώ

Πίσω, και άμεση αντικατάσταση ως DOA.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώδια δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο τροφοδοτικό δούλευαν όλα, στο πρώτο κανένα.

Δυστυχώς το έχω ήδη 20 μέρες, δεν είχαν έρθει τα υπόλοιπα κομμάτια οπότε απλά ήταν στο κουτί του, και δεν ξέρω αν με πιάνει ακόμα DOA. Μάλλον θα μπλέξουμε με service κλπ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, theanonymous είπε

Καλώδια δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο τροφοδοτικό δούλευαν όλα, στο πρώτο κανένα.

Δυστυχώς το έχω ήδη 20 μέρες, δεν είχαν έρθει τα υπόλοιπα κομμάτια οπότε απλά ήταν στο κουτί του, και δεν ξέρω αν με πιάνει ακόμα DOA. Μάλλον θα μπλέξουμε με service κλπ...

Μην καθυστερείς και μην το πειράζεις άλλο.
DOA αύριο το πρωί.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, benign είπε

Ηταν σφραγισμενο το κουτι του με σελοφαν?Επισης παρατηρησες τιποτε υποπτο,δηλαδη σημαδια χρησης?

Σελοφάν, ταινία ασφαλείας, και όλα εντάξει εσωτερικά.

4 λεπτά πριν, snbblp είπε

Μην καθυστερείς και μην το πειράζεις άλλο.
DOA αύριο το πρωί.

Αύριο πρωί πρωί θα τους το πάω, και απ ότι βλέπω δεν έχουν διαθέσιμο άλλο για να μου κάνουν αντικατάσταση αν χρειαστεί. Το DOA δεν είναι συγκεκριμένο το διάστημα που έχεις δικαίωμα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, theanonymous είπε

Σελοφάν, ταινία ασφαλείας, και όλα εντάξει εσωτερικά.

Κανε οπως ειπε ο τελειομανης τοτε.Απλα μεγαλη ατυχια,πολυ σπανιο.

Εκτος αν ξεχασες να ανοιξεις το διακοπτη του τροφοδοτικου. :)

Ασχετο,αλλα κανε κατι τελευταιο.Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας και πατησε το power κουμπι παρατεταμενα επι 20 δευτερα.Περιμενε ενα λεπτο ξαναβαλε το power cable και δοκιμασε μηπως και,βλακειες βασικα,αλλα σαν τελευταια προσπαθεια.

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, benign είπε

Εξαφανιστηκε ο φιλος. Τι εγινε βρε παιδι μου,μηπως οντως ειχε ξεχασει να πατησει το power on του τροφοδοτικου?🤠

Xaxaxaxa μάλλον μπρο

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ, παιδιά το επέστρεψα στο κατάστημα ως ελαττωματικό και προμηθεύτηκα καινούριο, οπότε έτοιμο και το σύστημα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...