biliardas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Δηλαδή εσύ, που μπήκες μετά από 1 μήνα, για να πεις ανακρίβειες και τελικά να ποστάρεις το ίδιο site, τι είσαι; Καμία ελπίδα.. Πάντως δεν είμαι από αυτούς που απαντάω απλά για να γεμίσω τον χρόνο μου επειδή δεν ξέρω τι να κάνω σε αντίθεση με ξέρεις εσυ...
TuXaKoS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, biliardas είπε Πάντως για σένα είμαι σίγουρος ότι ανήκεις και στις δυο... https://extapps.solon.gov.gr/mojcmwp/faces/displayDockets;jsessionid=PlG0WNf88DAcpe2vulkxDd0M5W0REWlGTW6rF4k23xdq7rwAuQ3F!-1963527531 Για δες και αυτό το site αλάνι... Γι αυτό λέω ότι είστε ξερόλες χωρίς να έχετε ασχοληθεί φίλε https://extapps.solon.gov.gr/mojcmwp/faces/displayDockets;jsessionid=PlG0WNf88DAcpe2vulkxDd0M5W0REWlGTW6rF4k23xdq7rwAuQ3F!-1963527531 αν ψαχνόσουν όμως έστω και λίγο από το χθεσινό site θα το έβρισκες..Απλά πετάτε μαλ....... απαντήσεις για να περνάτε τον χρόνο σας και μπερδεύεται τον κόσμο...Θες να μ πεις τώρα αν ανήκεις και στις δυο κατηγορίες η έχεις εφεύρει κι άλλη.? 2 λεπτά πριν, biliardas είπε Πάντως δεν είμαι από αυτούς που απαντάω απλά για να γεμίσω τον χρόνο μου επειδή δεν ξέρω τι να κάνω σε αντίθεση με ξέρεις εσυ... Ναι ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου να μπαίνεις πιο συχνά..
biliardas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Ναι ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου να μπαίνεις πιο συχνά.. Καλημέρα να περνάς καλά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, biliardas said: Πάντως για σένα είμαι σίγουρος ότι ανήκεις και στις δυο... https://extapps.solon.gov.gr/mojcmwp/faces/displayDockets;jsessionid=PlG0WNf88DAcpe2vulkxDd0M5W0REWlGTW6rF4k23xdq7rwAuQ3F!-1963527531 Για δες και αυτό το site αλάνι... Γι αυτό λέω ότι είστε ξερόλες χωρίς να έχετε ασχοληθεί φίλε https://extapps.solon.gov.gr/mojcmwp/faces/displayDockets;jsessionid=PlG0WNf88DAcpe2vulkxDd0M5W0REWlGTW6rF4k23xdq7rwAuQ3F!-1963527531 αν ψαχνόσουν όμως έστω και λίγο από το χθεσινό site θα το έβρισκες..Απλά πετάτε μαλ....... απαντήσεις για να περνάτε τον χρόνο σας και μπερδεύεται τον κόσμο...Θες να μ πεις τώρα αν ανήκεις και στις δυο κατηγορίες η έχεις εφεύρει κι άλλη.? Συγγνώμη που δεν έχω καιρό να ασχοληθώ περαιτέρω. Σου επισημαίνω λοιπόν τα αυτονόητα: 1. Μπαίνεις για να "την πεις" στους κατ'εσέ ειδήμονες και σε όσους γράφουν ό,τι τους κατέβει και βάζεις ΑΣΧΕΤΟ link (για τις πολιτικές διαδικασίες αντί για το ποινικό). 2. Προσπαθείς να "την πεις" και σε εμένα, αγνοώντας το γεγονός ότι έβαλα το σωστό link μόλις τρία μηνύματα πάνω από το δικό σου. 3. Συνεχίζεις να μοιράζεις μαγκιά, χωρίς να πεις έστω και μία συγγνώμη για το προφανέστατο λάθος σου. Τίποτε άλλο, ο νοών νοείτο. 3
biliardas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, paredwse είπε Συγγνώμη που δεν έχω καιρό να ασχοληθώ περαιτέρω. Σου επισημαίνω λοιπόν τα αυτονόητα: 1. Μπαίνεις για να "την πεις" στους κατ'εσέ ειδήμονες και σε όσους γράφουν ό,τι τους κατέβει και βάζεις ΑΣΧΕΤΟ link (για τις πολιτικές διαδικασίες αντί για το ποινικό). 2. Προσπαθείς να "την πεις" και σε εμένα, αγνοώντας το γεγονός ότι έβαλα το σωστό link μόλις τρία μηνύματα πάνω από το δικό σου. 3. Συνεχίζεις να μοιράζεις μαγκιά, χωρίς να πεις έστω και μία συγγνώμη για το προφανέστατο λάθος σου. Τίποτε άλλο, ο νοών νοείτο. Δεν σου είπε κανένας αν έχεις καιρό να ασχοληθείς η όχι και αυτό είναι καθαρό δικό σου θέμα και δεν μ πέφτει λόγος σε πληροφορώ.. Δεν μπήκα για να την πω στους ειδήμονες μ όπως λες αλλά ο καθένας γράφει ότι του κατέβει χωρίς να γνωρίζει(φυσικά όμως και θα πει την γνώμη του ο καθένας αρκεί όμως για πχ να προσθέσει στην γνώμη του δεν είμαι σίγουρος ,ψάξτε λίγο,με κάθε επιφύλαξη κ.α. μην μακρηγορώ) Όσο για το link (Solon.gov.gr) άσχετο το δεν θα το έλεγα γιατί είναι ίδιο το site σε διαφορετική ενότητα πιστεύω το καταλαβαίνεις και εσύ. 3.Σε σένα δεν προσπαθήσω σε αντίθεση με εσένα να σου την πω. 4. Συγνώμη να ζητήσω (που είμαι πρόθυμος) αλλά για ένα σωστό που είναι ίδιο αλλά σε διαφορετική ενότητα. Τεσπα καλό απόγευμα να έχεις και να περνάς καλά..
greekfragma Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 μη φεύγεις....περιμένουμε και τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού να μας εξηγήσει για όσους δε καταλάβαμε 🤣
HERTHAN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, greekfragma είπε μη φεύγεις....περιμένουμε και τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού να μας εξηγήσει για όσους δε καταλάβαμε 🤣 Οταν μιλαει με νευρα τα λεει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα