joepower Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Το κατάλληλο φόρουμ για να μου απαντηθούν κάποια ερωτήματα για ακόμη μια φορά. Αγόρασα τον συγκεκριμένο υπολογιστή και γενικά έχω θέματα. Οπως και με το προηγόυμενο λάπτοπ μέχρι που το πήγα σε κάποιο παιδί και δουλεύει τέλεια. Δηλαδή κάποιος που δεν έχει γνώσεις πρέπει μετά την αγορά να πάει σε μάστορα? Αργό κάτι φορές πού θες να το σπάσεις. Μέχρι να αλλάξει σελίδα, έχω πάει για δουλειά, επιστρέφω, τρώω και παίζει να μην έχει αλλάξει. Με την μικρή εμπειρία μου πιθανολογώ πως έκανα κάτι λάθος στην εκκίνηση του υπολογιστή. Μήπως δεν έπρεπε να μπω με τον λογαριασμό της Microsoft? Να καταργήσω το One Drive και το antivirus γιατί νομίζω ότι μου τρώνε ταχύτητα? Οι ενημερώσεις? Ελεος και πάλι έλεος. Κάθε λίγο και λιγάκι ενημερώσεις με συνέπεια να σέρνετε. Παιδιά help , είναι κρίμα να τον σπάσω και αυτόν. Ετσι και ο προηγούμενος που έπρεπε να τον πάω σε κατάστημα να μου τον διορθώσουν. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου καλώς. Ακόμη και αν θέλει κάποιος να επικοινωνήσω μαζί του να μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, joepower είπε Δηλαδή κάποιος που δεν έχει γνώσεις πρέπει μετά την αγορά να πάει σε μάστορα? Αργό κάτι φορές πού θες να το σπάσεις. Μέχρι να αλλάξει σελίδα, έχω πάει για δουλειά, επιστρέφω, τρώω και παίζει να μην έχει αλλάξει. Με την μικρή εμπειρία μου πιθανολογώ πως έκανα κάτι λάθος στην εκκίνηση του υπολογιστή. Πρεπει να αρχισει να διαβαζει καποια πραγματα online, ναι! 🤓 Κατα τα λοιπα ειναι λαπτοπ που βασει specs σχεδον "φυσαει" Ryzen 5-4500U 8GB Ram 512GB SSD https://www.notebookcheck.net/AMD-Ryzen-5-4500U-Laptop-Processor-Benchmarks-and-Specs.449978.0.html https://www.skroutz.gr/s/26030402/HP-Pavilion-15-eh0090wm-Ryzen-5-4500U-8GB-512GB-FHD-W10.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα