Soomn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Γειά σας, μάλλον χάλασε το headset μου και ψάχνω για καινούργιο. Αν πάω σε κάτι καλό όπως το senheiser hd pro II+ένα απλό mic θα δω διαφορά στον ήχο ακόμα και με την on board κάρτα ήχου(z370 mobo εδώ); Αν όχι τι μου προτείνετε σε κάτι πιο φθηνό; Έψαχνα για τα zergoround Ikeda αλλά είναι δυσέυρετα. Ευχαριστώ.
jerry banana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, Soomn είπε Γειά σας, μάλλον χάλασε το headset μου και ψάχνω για καινούργιο. Αν πάω σε κάτι καλό όπως το senheiser hd pro II+ένα απλό mic θα δω διαφορά στον ήχο ακόμα και με την on board κάρτα ήχου(z370 mobo εδώ); Αν όχι τι μου προτείνετε σε κάτι πιο φθηνό; Έψαχνα για τα zergoround Ikeda αλλά είναι δυσέυρετα. Ευχαριστώ. Σε νοιάζει να εχουν μπάσο ή κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό?
Soomn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δέν με απασχολεί, έχω ακούσει ότι με καλά ακουστικά και κάρτα ήχου ακούς και άλλους ήχους και γενικά είναι άλλη εμπειρία .
jerry banana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Soomn είπε Δέν με απασχολεί, έχω ακούσει ότι με καλά ακουστικά και κάρτα ήχου ακούς και άλλους ήχους και γενικά είναι άλλη εμπειρία . Θα σου πρότεινα τότε αυτά https://www.skroutz.gr/s/4513881/Audio-Technica-ATH-M20x.html
optimus prime Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eγω στην θεση σου,οτι και ακουστικα επιλεξεις να παρεις θα εβαζα στην ακρη 15 ευρουλακια και θα αγοραζα το Dolby atmos access απο το microsoft store.. Θα σου απογειωσει την ολη εμπειρια σου... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από optimus prime 1
jerry banana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, optimus prime είπε Eγω στην θεση σου,οτι και ακουστικα επιλεξεις να παρεις θα εβαζα στην ακρη 15 ευρουλακια και θα αγοραζα το Dolby atmos access απο το microsoft store.. Θα σου απογειωσει την ολη εμπειρια σου... Αυτό ακριβώς έχω συνδυάσει το atmos στο pc με την soundblaster G6 και έχουν πάει τα ακουστικά μου στο Θεό. 15 ώρες πριν, Soomn είπε Δέν με απασχολεί, έχω ακούσει ότι με καλά ακουστικά και κάρτα ήχου ακούς και άλλους ήχους και γενικά είναι άλλη εμπειρία . Λοιπόν επειδή εχω καταλάβει δεν έχεις μεγάλο budget πήγαινε και αγόρασε το dolby atmos for headphones απο το xbox store οπως λέει και ο φίλος optimus να δεις μην τυχον και σου αρεσει που πιστευω θα το λατρεψεις και εαν δεν σε ικανοποιησει (κοστιζει 15 ευρω και ειναι η καλυτερη εφαρμογη για να ακους βηματα σε παιχνιδια και να βρισκεις θεση αντιπαλου) .Αλλιως μαζεψε περισσοτερα χρηματα αγορασε μια εξωτερική ή εσωτερική κάρτα ήχου ,οπως G6 soundblaster ,Fiio K3 κλπ και μετα αγορασε ακουστικα καλύτερα.Γενικα ο καλος ο ηχος θελει σχεδον υποχρεωτικα καρτα ηχου και καλα ακουστικα.Με του υπολογιστη δεν ειναι τιποτα.
optimus prime Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, jerry banana είπε Αυτό ακριβώς έχω συνδυάσει το atmos στο pc με την soundblaster G6 και έχουν πάει τα ακουστικά μου στο Θεό. Ωραιος που εχεις ψαχτει τοσο,πολλοι ειναι αυτοι που ακομα το σνομπαρουν το atmos και φυσικα χανουν σε ποιοτητα.. Εμενα το τσιπακι που εχει η mobo μου ειναι καλο δεν χρειαζομαι περαιτερω καρτες ηχου.. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από optimus prime 1
jerry banana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, optimus prime είπε Ωραιος που εχεις ψαχτει τοσο,πολλοι ειναι αυτοι που ακομα το σνομπαρουν το atmos και φυσικα χανουν σε ποιοτητα.. Εμενα το τσιπακι που εχει η mobo μου ειναι καλο δεν χρειαζομαι περαιτερω καρτες ηχου.. Αξίζει φίλε ,εμένα η mobo μου αρκετή ήταν αλλά ήθελα να δω εάν αξίζει και όντως άξιζε η αλλαγή.Πχ τώρα που σου γράφω τα ακουστικά τα έχω στο 8% για υγιή ακρόαση με Atmos και G6.Ενω παλιά άντε 60% Aυτη ειναι και για παραδειγμα η mobo μου https://www.skroutz.gr/s/12979391/Gigabyte-Z370-HD3-rev-1-0.html Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από jerry banana
Soomn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, κατέβασα το atmos δοκιμαστική. Πήγα σε ένα κατάστημα για τα Audio Technica που μου πρότεινες περιμένω να τα φέρουν, είμαι ανάμεσα στα m20x,m30x. Αν πάρω μια καλή κάρτα ήχου πόσο καλά headphones χρειάζονται για να έχω μια καλή εμπειρία σε τραγούδια από το youtube; jerry banana: Εσύ που έχεις την g6, με τι headphones τη συνδύασες; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από Soomn
jerry banana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, Soomn είπε Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, κατέβασα το atmos δοκιμαστική. Πήγα σε ένα κατάστημα για τα Audio Technica που μου πρότεινες περιμένω να τα φέρουν, είμαι ανάμεσα στα m20x,m30x. Αν πάρω μια καλή κάρτα ήχου πόσο καλά headphones χρειάζονται για να έχω μια καλή εμπειρία σε τραγούδια από το youtube; jerry banana: Εσύ που έχεις την g6, με τι headphones τη συνδύασες; Εγώ άλλαξα αρκετά το τελευταίο καιρό αλλά τώρα τα έχω πάνω σε κάτι beyerdynamic DT990 .πιστεύω για τα αυτια μου καλύτερα δεν πάει.Ακουψ τα πάντα σε 8% ένταση.
pirmen56 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Στις 19/1/2021 στις 8:01 ΜΜ, jerry banana είπε Εγώ άλλαξα αρκετά το τελευταίο καιρό αλλά τώρα τα έχω πάνω σε κάτι beyerdynamic DT990 .πιστεύω για τα αυτια μου καλύτερα δεν πάει.Ακουψ τα πάντα σε 8% ένταση. Τα 990pro είναι τα πιο πολυχρησιμοποιημένα από τα σετ που έχω για δύο καθοριστικούς λόγους. Άνεση και bass impact(που δεν έχουν τα εντελώς open σε αυτά τα χρήματα) λόγω ημικλειστού design. Με ισοστάθμιση παίζουν και πολύ ευχάριστα σε όλα τα είδη. Από surround τεχνολογίες το atmos δεν μου αρέσει καθόλου αναφορικά με το βάθος. Όλοι οι ήχοι ακούγονται μέσα στο κεφάλι μου. Καταλαβαίνω όμως την αξία του σε competitive games, ειδικά όπου γίνεται χρήση των καναλιών του ύψους. Αν δεν σε νοιάζει η διάσταση του ύψους(π.χ. ταινίες) τότε το hesuvi προσομοιώνει σχεδόν τέλεια όλα τα surround του εμπορίου. Στο θέμα μας. Η καλύτερη δυνατή λύση για audiophile αποτέλεσμα on a budget είναι: superlux 668b + velour AKG ear pads + soundblaster Z + συγκεκριμένη ισοστάθμιση. Αλλιώς το μπάτζετ ξεφεύγει πολύ. Η άλλη λύση είναι αγορά gaming headset με ενσωματωμένη κάρτα και με διαθέσιμη ισοστάθμιση από εδώ: https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results
jerry banana Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Τα 990pro είναι τα πιο πολυχρησιμοποιημένα από τα σετ που έχω για δύο καθοριστικούς λόγους. Άνεση και bass impact(που δεν έχουν τα εντελώς open σε αυτά τα χρήματα) λόγω ημικλειστού design. Με ισοστάθμιση παίζουν και πολύ ευχάριστα σε όλα τα είδη. Από surround τεχνολογίες το atmos δεν μου αρέσει καθόλου αναφορικά με το βάθος. Όλοι οι ήχοι ακούγονται μέσα στο κεφάλι μου. Καταλαβαίνω όμως την αξία του σε competitive games, ειδικά όπου γίνεται χρήση των καναλιών του ύψους. Αν δεν σε νοιάζει η διάσταση του ύψους(π.χ. ταινίες) τότε το hesuvi προσομοιώνει σχεδόν τέλεια όλα τα surround του εμπορίου. Στο θέμα μας. Η καλύτερη δυνατή λύση για audiophile αποτέλεσμα on a budget είναι: superlux 668b + velour AKG ear pads + soundblaster Z + συγκεκριμένη ισοστάθμιση. Αλλιώς το μπάτζετ ξεφεύγει πολύ. Η άλλη λύση είναι αγορά gaming headset με ενσωματωμένη κάρτα και με διαθέσιμη ισοστάθμιση από εδώ: https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results Καλά από αυτό σε αυτί διαφέρει .Εγώ με το setup μου δεν χάνω τίποτα.Επισης η κάρτα κυριολεκτικά σηκώνει σχεδόν ότι ακουστικό κυκλοφορεί από audiophile και μη.
optimus prime Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλο ειναι να μην κανουμε αναφορες για audiophile,ειναι αλλη κατηγορια αυτη. Μιλαμε για αλλα λεφτα εκει και αλλα μηχανηματα.. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από optimus prime
hellraiser2030 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Τα 990pro είναι τα πιο πολυχρησιμοποιημένα από τα σετ που έχω για δύο καθοριστικούς λόγους. Άνεση και bass impact(που δεν έχουν τα εντελώς open σε αυτά τα χρήματα) λόγω ημικλειστού design. Με ισοστάθμιση παίζουν και πολύ ευχάριστα σε όλα τα είδη. Από surround τεχνολογίες το atmos δεν μου αρέσει καθόλου αναφορικά με το βάθος. Όλοι οι ήχοι ακούγονται μέσα στο κεφάλι μου. Καταλαβαίνω όμως την αξία του σε competitive games, ειδικά όπου γίνεται χρήση των καναλιών του ύψους. Αν δεν σε νοιάζει η διάσταση του ύψους(π.χ. ταινίες) τότε το hesuvi προσομοιώνει σχεδόν τέλεια όλα τα surround του εμπορίου. Στο θέμα μας. Η καλύτερη δυνατή λύση για audiophile αποτέλεσμα on a budget είναι: superlux 668b + velour AKG ear pads + soundblaster Z + συγκεκριμένη ισοστάθμιση. Αλλιώς το μπάτζετ ξεφεύγει πολύ. Η άλλη λύση είναι αγορά gaming headset με ενσωματωμένη κάρτα και με διαθέσιμη ισοστάθμιση από εδώ: https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results .. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από hellraiser2030
Soomn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Αγόρασα τελικά τα AudioTechnica m30x και μια δοκιμαστική συνδρομή στο tidal (premium,student) την οποία μπορεί να κρατήσω. Τα τραγούδια απο το tidal είναι πιο καθαρά, τίποτα εξωφρενικό μάλλον το αυτί μου είναι αδούλευτο. Θα σκεφτώ για κάρτα ήχου στο προσεχές μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα