KonstantinosSy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να έρθει μια χρεωστικη καρτα;
takoulou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, KonstantinosSy είπε Καλησπερα γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να έρθει μια χρεωστικη καρτα; Καλησπερα... Συνηθως κανει 5-7 ημερες περιπου.. 1
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, KonstantinosSy είπε σας ευχαριστω. Εκανες αίτηση μέσω e-banking για καινούρια χρεωστική κάρτα; Θέλω να αντικαταστήσω την χρεωστική της Alpha Bank με χρεωστική Alpha Bonus που μαζεύεις πόντους και δεν είμαι σίγουρος για την διαδικασία όπως και για το πόσο χρεώνουν κάθε μήνα. Απο ότι βλέπω, υπάρχει επιλογή να βγεί καινούρια κάρτα στον ήδη υπάρχον λογαριασμό της παλιάς, δηλαδή αυτό που θέλω.Η άλλη επιλογή είναι να βγεί νέα κάρτα που εκεί λογικά θα ζητάει τον αριθμό λογαριασμού. Πρέπει να κάνω την αίτηση εκεί που γράφει "Alpha online προθεσμιακή με Bonus; Στο πρώτο βήμα συμπληρώνω κάτι στο πλαίσιο "αρχικό κεφάλαιο"; Στο πλαίσιο επιθυμητή ημερομηνία έναρξης βάζω την ημερομηνία που ισχύει εκείνη την στιγμή η πχ 5-7 ημέρες μετά που θα έχει έρθει η κάρτα; 1
kon1to Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εκανες αίτηση μέσω e-banking για καινούρια χρεωστική κάρτα; Θέλω να αντικαταστήσω την χρεωστική της Alpha Bank με χρεωστική Alpha Bonus που μαζεύεις πόντους και δεν είμαι σίγουρος για την διαδικασία όπως και για το πόσο χρεώνουν κάθε μήνα. Απο ότι βλέπω, υπάρχει επιλογή να βγεί καινούρια κάρτα στον ήδη υπάρχον λογαριασμό της παλιάς, δηλαδή αυτό που θέλω.Η άλλη επιλογή είναι να βγεί νέα κάρτα που εκεί λογικά θα ζητάει τον αριθμό λογαριασμού. Πρέπει να κάνω την αίτηση εκεί που γράφει "Alpha online προθεσμιακή με Bonus; Στο πρώτο βήμα συμπληρώνω κάτι στο πλαίσιο "αρχικό κεφάλαιο"; Στο πλαίσιο επιθυμητή ημερομηνία έναρξης βάζω την ημερομηνία που ισχύει εκείνη την στιγμή η πχ 5-7 ημέρες μετά που θα έχει έρθει η κάρτα; μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο... για χρεωστική κάρτα κανεις αίτηση μέσω του web banking σου (https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xreostikes-kartes) Δεν σε χρεωνουν με το μήνα, η συνδρομή είναι 12€ το χρόνο (αν δεν κάνω λάθος)... αυτο που λες "Alpha online προθεσμιακή με Bonus" είναι εντελώς άλλο πράγμα, και αφορά στο άνοιγμα προθεσμιακού λογαριασμού καταθέσεων... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα