Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σωστή απάντηση όσο και να το παλεύετε κάποιοι, γιατί ο τύπος θα συνεχίσει να σας ρωτάει για το "πιες" (και για μένα ένα κρασί άπονη ζωή...) είναι οι καλύτερες υπηρεσίες μέχρι να βγάλει η Γη αυτιά...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Parapas είπε

Δεν υπάρχει σωστή απάντηση όσο και να το παλεύετε κάποιοι, γιατί ο τύπος θα συνεχίσει να σας ρωτάει για το "πιες" (και για μένα ένα κρασί άπονη ζωή...) είναι οι καλύτερες υπηρεσίες μέχρι να βγάλει η Γη αυτιά...

συγνωμη  φιλε  γιατι στραβωσες  τωρα?

Δημοσ.

Δοκίμασε το ένα μήνα, δώσε 8 ευρώ και κρινε μονος. Αν δεν σου αρέσει σημαίνει δεν αξίζει.. Αν σου αρέσει σημαίνει αξίζει.. Υποκειμενικά είναι αδερφέ 

Εγώ έχω την φουλ συνδρομή και για μένα αξίζει. Ωστόσο είπαμε όλα είναι υποκειμενικά.. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, li@m είπε

Kodi +real debrid +trakt +opensubtitles addon seren. Thank me later.. 

Και bsplayer για subs, ένα σου βγάζει αλλά σωστό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσοτερες σειρες του netflix είναι πολυ υπερτιμιμένες , amazon έχει καλή ποιότητα σε σειρές, disney++ είναι σε βρεφικό στάδιο ακόμα και HBO πανάκριβο και με λιγες για λίγους σειρές. Τα υπόλοιπα και πάλι θα θες 100$ τον μήνα για να γραφτείς σε αρκετες+vpn. Αφου θες να παιξεις με kodi + vpn άρα δεν ψαχνεις να είσαι 100% καθαρός, διοτι και το πληρωμενο αμερικάνικο netflix μέσω VPN είναι παράνομο.

Οπότε απλα

sonarr=radarr=bazarr=newsgroups.

δεν έχω ασχοληθει να ψαχνω για τιποτα εδώ και μια πενταετία.

Επεξ/σία από great
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, great είπε

sonarr=radarr=bazarr=newsgroups.

δεν έχω ασχοληθει να ψαχνω για τιποτα εδώ και μια πενταετία.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Το Netflix αξιζει. Καποιος εγραψε για τριτοκοσμικες ταινιες. Προφανως δεν εχει τα τελευταια δυο χρονια Netflix για να λεει τετοιες ανακριβιες. Το Netflix συνεχως βελτιωνεται. Οι ταινιες του βελτιωνονται και αυτες. Απο το two popes και μετα εχει ανεβει πολυ το επιπεδο των ταινιων. Εχει και πολυ σαβουρα βεβαια αλλα λογικο ειναι. Δεν ειναι τυχαιο οτι καποιες απο αυτες κατεβαινουν στα οσκαρ και σε αλλα φεστιβαλ. Φετος θα παιξει δυνατα το Mank για παραδειγμα, η δικη των 7 του Σικαγο κτλ. ΕΙναι και αλλες. Θεωρω πως ειναι η καλυτερη λυση. Δεν θα δεις φετεινα μπλογκμπαστερς αλλων εταιειων παραγωγης αλλα σιγουρα κατι θα βρεις για να περασεις την ωρα σου. Καμια υπηρεσια του ειδους δεν εχει μονο διαμαντια. Το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι που βαζουν Netflix ειναι να το συγκρινουν με torrents και να βλεπουν πως δεν εχουν τις ιδιες επιλογες........

• Like 1
Δημοσ.

Και η μεγάλη ερώτηση είναι: Γιατί δεν βάζεις τον πρώτο μήνα που ναι free να δεις αν σου κάνει ή όχι? 

Για αυτό όλα τα streaming site έχουν συνήθως free τον πρώτο μήνα για να δεις αν σου αρέσει η υπηρεσία τους :)

• Like 1
Δημοσ.

To Netflix αξίζει γιατί αφου πηραμε τις 4Κ HDR τηλεοράσεις σου δινει τη δυνατοτητα να απολαυσεις ποιοτητα εικόνας εστω με λίγες σειρες κ ακόμα λιγοτερες ταινίες . Μακαρι να το γυρναγαν στη ποιοτητα αντι τη ποσότητα αλλα δε το βλέπω να γίνεται . 

Οι αλλες επιλογες που εχουμε gia 4k ειναι κατεβασμα πολλων gb για οποιον εχει την υπομονή .

Για τη κατασταση των Ελληνικων καναλιων δε χρειαζεται νομιζω να μιλήσω είτε για τη ποιοτητα εικονας ειτε για το περιεχόμενο . Στον ant1 τις προάλλες εβλεπα τα pixel ενα προς ενα .

Οπότε απο εμενα αξίζει ειδικα αν εχεις μια καλη TV ή οθόνη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totalius είπε

To Netflix αξίζει γιατί αφου πηραμε τις 4Κ HDR τηλεοράσεις σου δινει τη δυνατοτητα να απολαυσεις ποιοτητα εικόνας εστω με λίγες σειρες κ ακόμα λιγοτερες ταινίες . Μακαρι να το γυρναγαν στη ποιοτητα αντι τη ποσότητα αλλα δε το βλέπω να γίνεται . 

ειμαι ο μόνος που δεν τον νοιαζει καθολου η αναλυση, δεν λεω ποιοτητα CAM αλλα το να ψαχνω για 4K και τετοια ουτε που με νοιαζει. Ειμαι happy με απλο DVD και 720, δεν ασχολουμε καν με 1080, δεν εχω την τρελα με την ποιοτητα εικονας και φυσικα με τον ηχο, stereo και τέλος.

με 42" Τηλεόραση είμαι και δεν εχω σκοπο να παω σε κατι παραπάνω γιατι οπως ειπα μου ειναι αδιάφορο το 4K. Προτιμώ ποιοτητα σε ταινια παρά στην ανάλυση. Καλυτερα να φερνει 10 ταινιες και σειρες τις προκοπής το nteflix παρά 3 4K ας πουμε.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, great είπε

ειμαι ο μόνος που δεν τον νοιαζει καθολου η αναλυση, δεν λεω ποιοτητα CAM αλλα το να ψαχνω για 4K και τετοια ουτε που με νοιαζει. Ειμαι happy με απλο DVD και 720, δεν ασχολουμε καν με 1080, δεν εχω την τρελα με την ποιοτητα εικονας και φυσικα με τον ηχο, stereo και τέλος.

με 42" Τηλεόραση είμαι και δεν εχω σκοπο να παω σε κατι παραπάνω γιατι οπως ειπα μου ειναι αδιάφορο το 4K. Προτιμώ ποιοτητα σε ταινια παρά στην ανάλυση. Καλυτερα να φερνει 10 ταινιες και σειρες τις προκοπής το nteflix παρά 3 4K ας πουμε.

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτό που περιγράφεις δεν αποτελεί τη πλειοψηφία . 
Αυτό που γράφεις στο τέλος δεν έχει νόημα αφού μια υπηρεσία σα το Netflix μπορεί κ 4Κ να υποστηρίξει κ να φέρει 10 καλές ταινίες κ άλλες τόσες σειρές . 
Αλλα έχει επιλέξει να φέρνει 30 ταινίες με το 90 % να είναι άθλιες έως μέτριες . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totalius είπε

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτό που περιγράφεις δεν αποτελεί τη πλειοψηφία . 
Αυτό που γράφεις στο τέλος δεν έχει νόημα αφού μια υπηρεσία σα το Netflix μπορεί κ 4Κ να υποστηρίξει κ να φέρει 10 καλές ταινίες κ άλλες τόσες σειρές . 
Αλλα έχει επιλέξει να φέρνει 30 ταινίες με το 90 % να είναι άθλιες έως μέτριες . 

μα νομίζω ηταν ξεκαθαρο οτι λεω "ειμαι ο μονος;" 

απλα λεω οτι εμενα δεν με ενδιαφερει οι ποιοτητα στην εικονα, προτιμώ 10 καλες ταινιες καινουριες ή σειρες παρά 4Κ εικόνα αν μου βαζαν να διαλέξω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως συνήθως ένας πληρώνει τη συνδρομή!

Θεωρώ ότι έχει βγάλει αρκετά καλές σειρές, όμως οι ταινίες του είναι συνήθως απογοήτευση.

Αυτό που μου λείπει εμένα κυρίως είναι η πρόσβαση στις πολύ καλές σειρές άλλων δικτύων (HBO κλπα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...