adi32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Το ότι το νετφλιξ είναι φθηνό δε σημαίνει ότι σε όλους πρέπει να αρέσει να βλέπουν τριτοκοσμικες ταινίες ή παραγωγές εικοσαετίας. Ποιος θα κάτσει να πληρώνει για να τα δει αυτά όταν μπορεί να βρει δωρεάν πολύ καλύτερο υλικό? Ας φτιάξουν σοβαρές υπηρεσίες με πρόσβαση σε πλούσιο υλικό να πάρει ο κόσμος 2
Petros Electron Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, fredd0 είπε δηλαδη στην ερωτηση αν αξιζει πχ ενα κινητο, μια τηλεοραση, οτιδηποτε, το δικο σου μετρο συγκρισης ειναι το οτι μπορεις παντα να το κλεψεις και να το χεις τζαμπα; Οπως αναφερα ποιο πανω εχω νετφλιξ. Οσο για το θέμα της κλοπής μην μου πεις οτι και εσυ ποτέ δεν έχεις κατεβάσει torrent, και ότι ολα τα προγράμματα στο pc σου ειναι γνήσια και πληρωμένα, ή ότι δεν έχεις κατεβάσει mp3 ή έχεις κάνει video απο το youtube σε mp3 κλπ.. Απο εκει και πέρα, άσε... ανοίγουμε άλλο θέμα. Εγω έγραψα απλα οτι ολα ειναι θέμα χρόνου και γνώσεων, και γιατι οχι και κοστους για τον καθενα μας.. Οσο για τις κλοπες ας πιάσουν πρωτα αυτούς που μας "κλέβουν" την ζωη μας, και το μέλλον μας. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί, δεν εχει νόημα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από Petros Electron 3 2
fredd0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 ολα (και apple tv) μπορεις να τα δεις απο υπολογιστη, κατ ελαχιστον μεσω browser 1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε Οσο για τις κλοπες ας πιάσουν πρωτα αυτούς που μας "κλέβουν" την ζωη μας, και το μέλλον μας. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί, δεν εχει νόημα. συμφωνω, αφου το γυρισαμε στο μελοδραμα, ας το ληξουμε
nikos032 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, hellraiser2030 είπε Πιες ειναι οι καλυτερες video streaming υπηρεσίες; περα απο το netflix? 16 λεπτά πριν, hellraiser2030 είπε το αμαζον πραιμ ,μπορεις να το βλεπεις και απο τον υπολογιστη σου? Πιες ειναι οι καλυτερες video streaming υπηρεσίες; περα απο το netflix? 12 λεπτά πριν, hellraiser2030 είπε Πιες ειναι οι top 5 καλυτερες video streaming υπηρεσίες; αυτην την στιγμη? και η καθε υπηρεσια σε πια ειδους σειρες ειναι καλυτερη?? Μη γράψεις ξανά "πιες" ... σε παρακαλώ...... 8 1
hellraiser2030 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, fredd0 είπε ολα (και apple tv) μπορεις να τα δεις απο υπολογιστη, κατ ελαχιστον μεσω browser συμφωνω, αφου το γυρισαμε στο μελοδραμα, ας το ληξουμε δηλαδη οι πιο τοπ υπηρεσιες ειναι νεφλιξ, αμαζον, χουλου, hbo, apple tv disney ++ ?? το θεμα ειναι οτι θελεις αρκετα λεφτα για να κανεις συνδρομη για 1 χρονο σε ολες τις υπηρεσιες.
efo355 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, hellraiser2030 είπε Πιες ειναι οι καλυτερες video streaming υπηρεσίες; περα απο το netflix? kodi
hellraiser2030 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, efo355 είπε kodi οι πιο τοπ υπηρεσιες ειναι νεφλιξ, αμαζον, χουλου, hbo, apple tv disney ++ ??
Iris_89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Ρε op δεν υπάρχουν και άλλες πιο δημοφιλείς. Α ξέχασα, P0rnHub premium 😂 1
rafa1919 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Ρε op δεν υπάρχουν και άλλες πιο δημοφιλείς. Α ξέχασα, P0rnHub premium 😂 Η καλύτερη υπηρεσία μακράν!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Αξίζει μόνο αν μοιράζεσαι με άλλους τέσσερις τη συνδρομή. Κοινώς για 3-5€/μήνα είναι ΟΚ. Για μένα πουντρέπομαι να ζητήσω από τους φίλους μου 3-5€/μήνα και που δεν βλέπω πολύ αλλά θέλω να την έχω...γιατί βαριέμαι να κατεβάζω ταινίες...δεν αξίζει...αλλά αξίζει...
DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε δεν αξίζει...αλλά αξίζει... Σαφής.
ignome4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Αναλόγως αν καποιοι καταναλώνουν σειρές ταινίες με το κιλό χωρις να τους νοιάζει και πολύ το περιεχόμενο, τότε αξίζει ειδικά αν έχεις και shared account. Προσωπικά και λόγω χρόνου παρακολουθώ λιγότερες από 8 σειρές plus ότι οποία σειρά μου άρεσε την πετσόκοψε το Netflix οποτε δεν ξέρω αν θα συνεχίσω
valkon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Ναι αν το μοιράζεσαι με minimum 4 άτομα, αλλιώς με τίποτα. 1
johncole Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Η απαντησή μου είναι ενδιάμεση. Λογω περιεχομένου, σύντομα θα εχεις δει ολα/ περισσοτερα απο αυτα που σε ενδιαφερουν. Σε συνδυασμο με ενα vpn ναι για να βλεπεις περιεχομενο απο αλλες χωρες. Επισης για την τιμη, οντως ειναι ακριβα, καλο ειναι να το μοιραστεις με καποιον. Ολοι εχουμε εναν ξαδερφο - φιλο - συναδερφο να το μοιρασουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα