Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω σε αυτό το bachelor τι μαθήματα θα εχω; Που μπορώ να δουλέψω.. και γενικά αν αξίζει αυτό το πτυχίο στην Ελλάδα

Δημοσ.

Ποιανού τμήματος, ποιανού προγράμματος σπουδών, ποιανών αντικειμένων.

Πολλά κενά για να απαντήσει κάποιος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταζομαι καλυτερα να του βαλεις κανα λινκ να καταλαβει

Εγω δε θα μεινω εκει. Αρκετα παιδια της ηλικιας σου -αυτο δεν ειναι κατι παραλογο- πλεον αναζητουν ακαδημαικο πεδιο σπουδων με βαση

1)Τα φραγκα

2)Αν μπορουν να βρουν γρηγορα δουλεια (κατα προτιμηση δημοσιο/πολυεθνικη)

Η δικη μου συμβουλη ειναι απλη: ακολουθα αυτο που γουσταρεις αυτο που θες να κανεις ακομα και στον ελευθερο χρονο. Αυτο που θα πηγαινεις καθε πρωι και θα ανυπομονεις να δουλεψεις. Παιδια που οι γονεις τους ελεγαν να γινουν νομικοι περασαν με χιλια ζορια και φυτοζωουσαν στη σχολη και επιτελους ξυπνησαν και εγιναν μηχ αυτοκινητου, ξυλουργος (!), ακομα και τσαγκαρης. Και αυτο εχει μια εξηγηση: αυτα τα επαγγελματα σου παρεχουν τη χαρα δημιουργιας, την επιβραβευση οταν ακους καλα σχολια απο πελατη και βεβαια την επικοινωνια με κοσμο που καθαρα επιστημονικα επαγγελματα (π.χ βιολογος/γεωλογος) ουτε καν....

αν τωρα εσυ γουσταρεις δικτυα και ρουτερς/ids κτλ τοτε μετα απο καποιες σπουδες μπορεις να βρεις δουλεια ειτε σε εταιρια ειτε σαν ελευθερος επαγγελματιας. Θυμαμαι εναν καθηγητη μου που δεν εβρισκε δουλεια με τη καμμια. Ωστοσο σπιτι του γουσταρε τοσο πολλα τα δικτυα (και δομημενη καλωδιωση) που ετοιμαζε και αγοραζε δικα του για το πατρικο (νομιζω δεν ειχα δει ποτε στη ζωη μου τετοιο κορυφαιο επιπεδο σε δομημενη και σε σημειωσεις/visio) και μετα τα ανεβασε ιντερνετ (εκεινη την εποχη μονο τα blogs υπηρχαν).

Αυτος οχι μονο βρηκε δουλεια αλλα πλεον εχει δικη του εταιρια με 4 ατομα προσωπικο και βεβαια ειναι και καθηγητης.

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2021 στις 7:16 ΜΜ, DarkDev8 είπε

Θέλω να ρωτήσω σε αυτό το bachelor τι μαθήματα θα εχω; Που μπορώ να δουλέψω.. και γενικά αν αξίζει αυτό το πτυχίο στην Ελλάδα

Ορίστε το πρόγραμμα σπουδών ξεκίνα μαθήματα προγραμματισμού απο μόνος σου C,C#,C++ και ένα πολύ καλό βιβλίο για δίκτυα είναι το comptia network+

Επίσης σου συνιστώ να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου.;)

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
12 ώρες πριν, neo80 είπε

Ορίστε το πρόγραμμα σπουδών ξεκίνα μαθήματα προγραμματισμού απο μόνος σου C,C#,C++ και ένα πολύ καλό βιβλίο για δίκτυα είναι το comptia network+

Επίσης σου συνιστώ να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου.;)

Αρα τι προτεινεις...? Να μην παει για το BSc...?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppaio είπε

Αρα τι προτεινεις...? Να μην παει για το BSc...?

αντιθέτως να αρχίσει να προετοιμάζεται αυτό εννοούσα με παρεξήγησες  😆 

Να αρχίσει να κάνει έρευνα απο μόνος του αν όντος έχει όρεξη και μεράκι και θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο του IT ;)

λεφτά πάντως στην Ελλάδα της κρίσης και της αρπαχτής να μην περιμένει να βγάλει, στο εξωτερικό ναι εκεί υπάρχει πιθανότητα αλλά στην Ελλάδα χλωμό το κόβω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...