mrvaggos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα. Πριν λίγο διαγράφηκαν "εξαφανίστηκαν" όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είχα στο κινητό έπειτα απο σύνδεση για αποστολή αρχείων σε macbook. Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές αλλά δεν αναγνωρίζουν σαν επιλογή το κινητό, δεν το βλέπουν καθόλου παρα μόνο τον δίσκο του υπολογιστή. Έχω ενεργοποιήσει το usb debugging. Οι εφαρμογές που χρησιμοποίησα είναι recuva, wondershare recoverit, eraseus data recovery, wise data recovery, stellar data recovery. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από mrvaggos
jim_p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δες αν εινια στο google drive σου για αρχη. Οι εφαρμογες που λες δεν προκειται να δουνε το κινητο σου γιατι το λειτουργικο του υπολογιστη το αναγνωριζει σαν mtp device και οχι σαν (mass) storage που θελουν.
mrvaggos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δεν θυμάμαι να είχα βάλει επιλογή να αποθηκευονται στο drive. Μπήκα και δεν βρήκα κάτι. Σε ένα email λέει ότι έχω 2.5gb από τα 15 αλλά δεν μπορώ να τα δω. Κι αυτά που με εμφανίζει στο drive δεν είναι 2.5gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα