Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ανησυχειτε? Αφου σε αυτο το εκτρωμα που λεγεται κρατος κανενας νομος δεν επιβάλλεται. Αν επιβαλλόταν τα 2/3 των ταξι θα ειχαν κατασχεθεί, καθως και ποσα αλλα οχηματα που βγαζουν ντουμανια απο πίσω.

Δημοσ.

Όσο ο ΟΑΣΘ κυκλοφορεί ακόμα με τα χρέπια του 1990 δεν υπάρχει φόβος για απαγόρευση στα επαγγελματικά τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. Τα επιβατικά ήδη απαγορεύονται. Euro 4 θεωρητικά δεν μπαίνει Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στην πράξη βέβαια δεν ξέρω τι παίζει αν σε σταματήσουν. Εγώ με ρίσκο μεν αλλά μέχρι να έρθει το καινούριο μέρα παρά μέρα Θεσσαλονίκη είμαι με Euro 4 diesel.

Δημοσ.

εγώ πολύ θα ήθελα να τα απαγορέψουν όλα τα αυτοκίνητα και μηχανές

ώστε να μάθετε να περπατάτε και λίγο που έχετε κάνει κάτι κοιλιές από τις καρέκλες και τους καναπέδες.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Burgos είπε

Όσο ο ΟΑΣΘ κυκλοφορεί ακόμα με τα χρέπια του 1990 δεν υπάρχει φόβος για απαγόρευση στα επαγγελματικά τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. Τα επιβατικά ήδη απαγορεύονται. Euro 4 θεωρητικά δεν μπαίνει Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στην πράξη βέβαια δεν ξέρω τι παίζει αν σε σταματήσουν. Εγώ με ρίσκο μεν αλλά μέχρι να έρθει το καινούριο μέρα παρά μέρα Θεσσαλονίκη είμαι με Euro 4 diesel.

Δεν κινδυνευεις μονο απο την τροχαία.Αν σε τρακάρουν έμπλεξες γιατι δεν έπρεπε να είσαι εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν κινδυνευεις μονο απο την τροχαία.Αν σε τρακάρουν έμπλεξες γιατι δεν έπρεπε να είσαι εκεί.

Εκεί δε γλιτώνω με τίποτα. Άντε αν με σταματήσουν το παίζω ότι δεν ήξερα, δεν είμαι από εδώ και μπορεί και ξεφύγω αλλά σε τροχαίο δεν περνάνε αυτά

Δημοσ.
20 ώρες πριν, greekfragma είπε

όχι...δε θυμάμαι ακριβώς τώρα αλλά ήταν οδηγία Ε.Ε. υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη να καταργηθούν όλα τα επιβατικά πετρελαίου εντός πόλεων μέχρι το 2022 νομίζω. αν το βρω θα το προσθέσω.

Nope, δεν ισχύει, παραπληροφόρηση. Απλά στα ελληνικά media αυτοκινήτου πουλάει το hate προς το ντίζελ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

εγώ πολύ θα ήθελα να τα απαγορέψουν όλα τα αυτοκίνητα και μηχανές

ώστε να μάθετε να περπατάτε και λίγο που έχετε κάνει κάτι κοιλιές από τις καρέκλες και τους καναπέδες.

Eάν η ηλεκτροκίνηση προχωρήσει τόσο ωστε η αυτονομία να φτάσει τα επίπεδα της κίνησης με κινητήρες εσωτερικής καύσης μαζί σου.

Γιατί είναι πολλά επαγγέλματα που χρησιμοποιούν οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καυσης (Πετρέλαιο-βενζίνη-αέριο) για να μπορέσουν να κάνουν δουλειά.

Κούρριερ,Ντελίβερυ,μεταφορές-μετακομισεις,τροφοδοσία καταστημάτων,εξειδικευμένοι επαγγελματίες όπως υδραυλικοι-ηλεκτρολόγοι,γιατροί που πρέπει να μεταβούν άμεσα σε επείγοντα περιστατικά,αστυνομία,ασθενοφόρα,πυροσβεστική, και πόσοι άλλοι ακόμα.Έχουμε μέλλον ακομα αν και είμαστε σε καλό δρόμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, giorgos71 είπε

Δεν ξέρω,για αυτό ρωτάω.πηγα να πάρω πετρελαίου κατω από euro5 και μου είπαν ότι θα απαγορευτούν στην Θεσσαλονίκη

Ράδιο αρβύλα...

Προφανώς ήθελε να σου πλασάρει κάτι άλλο ο πωλητής και έφτιαξε μια ιστορία για να σε πείσει!

Μην στεναχωρίεσαι, δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που του πουλάνε παπά...

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...