gbras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Τι ανησυχειτε? Αφου σε αυτο το εκτρωμα που λεγεται κρατος κανενας νομος δεν επιβάλλεται. Αν επιβαλλόταν τα 2/3 των ταξι θα ειχαν κατασχεθεί, καθως και ποσα αλλα οχηματα που βγαζουν ντουμανια απο πίσω.
Burgos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Όσο ο ΟΑΣΘ κυκλοφορεί ακόμα με τα χρέπια του 1990 δεν υπάρχει φόβος για απαγόρευση στα επαγγελματικά τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. Τα επιβατικά ήδη απαγορεύονται. Euro 4 θεωρητικά δεν μπαίνει Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στην πράξη βέβαια δεν ξέρω τι παίζει αν σε σταματήσουν. Εγώ με ρίσκο μεν αλλά μέχρι να έρθει το καινούριο μέρα παρά μέρα Θεσσαλονίκη είμαι με Euro 4 diesel.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 εγώ πολύ θα ήθελα να τα απαγορέψουν όλα τα αυτοκίνητα και μηχανές ώστε να μάθετε να περπατάτε και λίγο που έχετε κάνει κάτι κοιλιές από τις καρέκλες και τους καναπέδες.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, Burgos είπε Όσο ο ΟΑΣΘ κυκλοφορεί ακόμα με τα χρέπια του 1990 δεν υπάρχει φόβος για απαγόρευση στα επαγγελματικά τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. Τα επιβατικά ήδη απαγορεύονται. Euro 4 θεωρητικά δεν μπαίνει Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στην πράξη βέβαια δεν ξέρω τι παίζει αν σε σταματήσουν. Εγώ με ρίσκο μεν αλλά μέχρι να έρθει το καινούριο μέρα παρά μέρα Θεσσαλονίκη είμαι με Euro 4 diesel. Δεν κινδυνευεις μονο απο την τροχαία.Αν σε τρακάρουν έμπλεξες γιατι δεν έπρεπε να είσαι εκεί. 1
Burgos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν κινδυνευεις μονο απο την τροχαία.Αν σε τρακάρουν έμπλεξες γιατι δεν έπρεπε να είσαι εκεί. Εκεί δε γλιτώνω με τίποτα. Άντε αν με σταματήσουν το παίζω ότι δεν ήξερα, δεν είμαι από εδώ και μπορεί και ξεφύγω αλλά σε τροχαίο δεν περνάνε αυτά
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, greekfragma είπε όχι...δε θυμάμαι ακριβώς τώρα αλλά ήταν οδηγία Ε.Ε. υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη να καταργηθούν όλα τα επιβατικά πετρελαίου εντός πόλεων μέχρι το 2022 νομίζω. αν το βρω θα το προσθέσω. Nope, δεν ισχύει, παραπληροφόρηση. Απλά στα ελληνικά media αυτοκινήτου πουλάει το hate προς το ντίζελ.
TsoliasGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ikorolis είπε εγώ πολύ θα ήθελα να τα απαγορέψουν όλα τα αυτοκίνητα και μηχανές ώστε να μάθετε να περπατάτε και λίγο που έχετε κάνει κάτι κοιλιές από τις καρέκλες και τους καναπέδες. Eάν η ηλεκτροκίνηση προχωρήσει τόσο ωστε η αυτονομία να φτάσει τα επίπεδα της κίνησης με κινητήρες εσωτερικής καύσης μαζί σου. Γιατί είναι πολλά επαγγέλματα που χρησιμοποιούν οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καυσης (Πετρέλαιο-βενζίνη-αέριο) για να μπορέσουν να κάνουν δουλειά. Κούρριερ,Ντελίβερυ,μεταφορές-μετακομισεις,τροφοδοσία καταστημάτων,εξειδικευμένοι επαγγελματίες όπως υδραυλικοι-ηλεκτρολόγοι,γιατροί που πρέπει να μεταβούν άμεσα σε επείγοντα περιστατικά,αστυνομία,ασθενοφόρα,πυροσβεστική, και πόσοι άλλοι ακόμα.Έχουμε μέλλον ακομα αν και είμαστε σε καλό δρόμο.
agnostos13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, giorgos71 είπε Δεν ξέρω,για αυτό ρωτάω.πηγα να πάρω πετρελαίου κατω από euro5 και μου είπαν ότι θα απαγορευτούν στην Θεσσαλονίκη Ράδιο αρβύλα... Προφανώς ήθελε να σου πλασάρει κάτι άλλο ο πωλητής και έφτιαξε μια ιστορία για να σε πείσει! Μην στεναχωρίεσαι, δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που του πουλάνε παπά... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από agnostos13
korakios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 https://www.kodiko.gr/nomologia/document_navigation/64169/nomos-4030-2011#Άρθρο_50|64422 για πετρέλαιο πάντα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα