Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βενζινοκίνητο γιατί να απαγορευτεί; Και κάτω από euro 5 δηλαδή τα μισά αυτοκίνητα της χώρας. Πόσο μάλλον επαγγελματικό που ακόμα κυκλοφορούν ελεύθερα diesel 25ετιας.

Δημοσ.

Δεν ξέρω,για αυτό ρωτάω.πηγα να πάρω πετρελαίου κατω από euro5 και μου είπαν ότι θα απαγορευτούν στην Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

έρχεται όντως διάταξη που θα απαγορεύει το diesel εντός πόλεων. γι αυτό και οι μαντράδες κοιτάνε να τα ξεφορτωθούν...θα δεις οτι 8 στα 10 στη μάντρα είναι diesel.

με βενζίνη δεν εχεις θεμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

έρχεται όντως διάταξη που θα απαγορεύει το diesel εντός πόλεων. γι αυτό και οι μαντράδες κοιτάνε να τα ξεφορτωθούν...θα δεις οτι 8 στα 10 στη μάντρα είναι diesel.

με βενζίνη δεν εχεις θεμα.

Βασικά ο λόγος που βλέπεις στις μάντρες ότι 8 στα 10 είναι diesel, είναι επειδή τα diesel στα μεταχειρισμένα έχουν πολύ μεγαλύτερη ζήτηση από οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Βασικά ο λόγος που βλέπεις στις μάντρες ότι 8 στα 10 είναι diesel, είναι επειδή τα diesel στα μεταχειρισμένα έχουν πολύ μεγαλύτερη ζήτηση από οτιδήποτε άλλο.

δεν είμαι τόσο σίγουρος...η εμφάνισή τους σαν μανιτάρια ξεκίνησε λίγο μετά την ανακοίνωση της μελλοντικής απαγόρευσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

δεν είμαι τόσο σίγουρος...η εμφάνισή τους σαν μανιτάρια ξεκίνησε λίγο μετά την ανακοίνωση της μελλοντικής απαγόρευσης.

Εγώ πάλι που τα παρακολουθώ συνέχεια βλέπω πως αυτή η αναλογία στις μάντρες είναι τόση εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, δεν γέμισαν ξαφνικά με diesel.

Επίσης σε ποια ακριβώς "ανακοίνωση της μελλοντικής απαγόρευσης αναφέρεσαι"? Στις δηλώσεις Καμίνη σε συνέδριο δημάρχων στο Μεξικό κάπου το 2016 που είπε ότι θα απαγορεύσει τα ντίζελ στην Αθήνα το  2025?

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giorgos71 είπε

Δεν ξέρω,για αυτό ρωτάω.πηγα να πάρω πετρελαίου κατω από euro5 και μου είπαν ότι θα απαγορευτούν στην Θεσσαλονίκη

Για βενζίνη ρωτάς ή για ντίζελ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για βενζίνη ρωτάς ή για ντίζελ;

Λάθος έκανε, αντί για ντίζελ έγραψε βενζίνη, δες το επόμενο του post:

22 λεπτά πριν, giorgos71 είπε

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι που τα παρακολουθώ συνέχεια βλέπω πως αυτή η αναλογία στις μάντρες είναι τόση εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, δεν γέμισαν ξαφνικά με diesel.

Επίσης σε ποια ακριβώς "ανακοίνωση της μελλοντικής απαγόρευσης αναφέρεσαι"? Στις δηλώσεις Καμίνη σε συνέδριο δημάρχων στο Μεξικό κάπου το 2016 που είπε ότι θα απαγορεύσει τα ντίζελ στην Αθήνα το  2025?

όχι...δε θυμάμαι ακριβώς τώρα αλλά ήταν οδηγία Ε.Ε. υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη να καταργηθούν όλα τα επιβατικά πετρελαίου εντός πόλεων μέχρι το 2022 νομίζω. αν το βρω θα το προσθέσω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

όχι...δε θυμάμαι ακριβώς τώρα αλλά ήταν οδηγία Ε.Ε. υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη να καταργηθούν όλα τα επιβατικά πετρελαίου εντός πόλεων μέχρι το 2022 νομίζω. αν το βρω θα το προσθέσω.

Καλά μην το δένεις κόμπο, μην ξεχνάς πως επίσης υποχρεωτική οδηγία της Ε.Ε. είναι - από τότε που μπήκαμε κιόλας - να καταργηθούν οι δασμοί των αυτοκινήτων, παρόλο που πέρασαν δεκαετίες όμως συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε κανονικά... :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Λάθος έκανε, αντί για ντίζελ έγραψε βενζίνη, δες το επόμενο του post:

Το διάβασα αλλά το εξέλαβα ότι αφου θα απαγορευτεί το ντίζελ θα απαγορευτεί και η βενζίνη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Το διάβασα αλλά το εξέλαβα ότι αφου θα απαγορευτεί το ντίζελ θα απαγορευτεί και η βενζίνη;

Όχι βρε, απλά στο πρώτο post έκανε λάθος και αντί για ντίζελ έγραψε βενζίνη.

• Like 1
Δημοσ.

H απαγορευση ΕΝΤΟΣ Αθηνας και Θεσσσαλονικης για επαγγελματικα diesel pro Euro 5 αν θυμαμαι καλα υπαρχει εδω και κατι χρονια (και καλα αφου ολοι κυκλοφορουν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...