dimitris74 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 ρε παιδια υπαρχει καποιος που να εχει γραψει το αφιερωμα που εκανε το traction? δυστηχως δεν προλαβα να το γραψω και το θελω πραγματικα να το εχω " ξερω τους κινδυνους, ξερω οτι μπορει σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου να χασεις την ζωη σου" ακομα δεν εχει πεσει η τριχα μου. προφητης? τι να πω.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Καλησπέρα, σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρείς στο forum 4 Τροχοί-F1. Δοκίμασε, σίγουρα κάποιος θα το έχει ή θα ξέρει που θα το βρείς. Φιλικά,
VincenT Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Επίσης θα μπορούσεσ να πάρεις τη 2ωρη κασέτα που έχει όλες τισ σκηνές που έδειξε το traction. Την έχω δει, είναι απ`τα πιο συγκινητικά αφιερώματα που θα δεις ποτέ. Δε σου κρύβω ότι έκλαψα στο τέλος. Ayrton for ever...
dimitris74 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 ta $#@%%$% video club tis geitonias mou den to exoun.... gia peite titlo mpas kai to paro apo play
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Επίσης θα μπορούσεσ να πάρεις τη 2ωρη κασέτα που έχει όλες τισ σκηνές που έδειξε το traction.Την έχω δει, είναι απ`τα πιο συγκινητικά αφιερώματα που θα δεις ποτέ. Δε σου κρύβω ότι έκλαψα στο τέλος. Ayrton for ever... Μετά από 1 χρόνο ας συμφωνήσω κι εγώ...Ayrton for ever.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.