JLEE Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Σκέφτομαι να αλλάξω - βελτιώσω την σέλα της F650GS 800cc . Μετά απο 30-40 χιλιόμετρα είναι σαν να κάθεσαι σε ντουβάρι. Όσοι έχετε αλλάξει την σέλα σας έχετε δει διαφορές στην άνεση?
greekfragma Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Σάκης με το όνομα. https://starsel.weebly.com/ 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Υπάρχει και αυτο που κανει πιο επιστημονική δουλειά με μετρήσεις κλπ https://motok-seats.com/store/index.php/contacts
bill_zaf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Υπάρχει και αυτο που κανει πιο επιστημονική δουλειά με μετρήσεις κλπ https://motok-seats.com/store/index.php/contacts Motok μακραν ο καλυτερος 1
greekfragma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Υπάρχει και αυτο που κανει πιο επιστημονική δουλειά με μετρήσεις κλπ https://motok-seats.com/store/index.php/contacts να γράφετε και τις τιμές όμως...για την ίδια σέλα που έκανα στο Σάκη και την έχω 8χρόνια και ακόμα αντέχει σαν καινούρια ο motok ήθελε τα 3πλάσια χρήματα...όχι τα 2πλάσια...τα 3ΠΛΑΣΙΑ.
bill_zaf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2021 στις 4:23 ΜΜ, greekfragma είπε να γράφετε και τις τιμές όμως...για την ίδια σέλα που έκανα στο Σάκη και την έχω 8χρόνια και ακόμα αντέχει σαν καινούρια ο motok ήθελε τα 3πλάσια χρήματα...όχι τα 2πλάσια...τα 3ΠΛΑΣΙΑ. Τι σχεση εχει βρε φιλε η δουλεια του Σακη με το μοτοΚ? Καλος ο Σακης αλλα ειναι ενας απλος ταπετσερης, ο μοτοΚ φτιαχνει παπαδες, απο ανατομικες ,με gel , με ραφες ,ειδικες κατασκευες κτλ. Ξερεις τι διαφορα ειδα ακομα κ σε τοσο μικρη σελα? Χωρια η ομορφια Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από bill_zaf 1
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Σάκης 60ευρώ. ΜοτοΚ 180ευρώ. Συγγνώμη φίλε αλλά δεν έχουμε όλοι τα 180που ζητάει ο ΜοτοΚ και δεν καβαλάμε όλοι BMW HP4 που κοστίζει 89.000 όσο δηλαδή ένα σπίτι. F650GS έχει ο φίλος που ρώτησε Αν είχα 89χιλιάρικα για μηχανή θα έστελνα τη σέλα απευθείας Ιταλία να μου ράψουν αλκαντάρα.
bill_zaf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, greekfragma είπε Σάκης 60ευρώ. ΜοτοΚ 180ευρώ. Συγγνώμη φίλε αλλά δεν έχουμε όλοι τα 180που ζητάει ο ΜοτοΚ και δεν καβαλάμε όλοι BMW HP4 που κοστίζει 89.000 όσο δηλαδή ένα σπίτι. F650GS έχει ο φίλος που ρώτησε Αν είχα 89χιλιάρικα για μηχανή θα έστελνα τη σέλα απευθείας Ιταλία να μου ράψουν αλκαντάρα. Οτι πεις. Δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας, θα πω απλα μια παροιμια που λεει " σαν αρεσέσει του φορέση ,ολουνού του κόσμου αρέσει" οποτε αν σ αρεσει εσενα ....
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Το θεμα δεν ειναι η εμφάνιση αλλα αν εισαι πανω στην μοτοσυκλέτα 3-4 ωρες να κατεβεις και να εισαι καλα για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Αν την σελλα την θελεις για να πας απο την καλλιθεα στην Ομόνοια μπορείς να την φτιάξεις και μονος σου Εγω με αυτο το κριτήριο τον πρότεινα 1
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το θεμα δεν ειναι η εμφάνιση αλλα αν εισαι πανω στην μοτοσυκλέτα 3-4 ωρες να κατεβεις και να εισαι καλα για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Αν την σελλα την θελεις για να πας απο την καλλιθεα στην Ομόνοια μπορείς να την φτιάξεις και μονος σου Εγω με αυτο το κριτήριο τον πρότεινα 8 χρόνια η σέλα που βλέπεις πάνω στο μοναδικό όχημα μετακίνησης μου χειμώνα καλοκαίρι με μεγαλύτερη βόλτα 520χιλιόμετρα στροφιλίκι από Αθήνα μέχρι ορεινή Ναυπακτία και πίσω ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από greekfragma
JLEE Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Για κάποιο λόγω δεν είχα κάνει subscribe και δεν πήρα ειδοποίηση οτι απαντήσατε! Το που θα κάνω την αλλαγή νομίζω έρχεται σε δεύτερη μοίρα ανάλογα με τα τάλαρα που θέλω να διαθέσω! Το ερώτημα παραμένει! Αξίζει η αλλαγή? τα 50 χιλιόμετρα θα γίνουν 150?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα