unforgiven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Στην δουλειά μου αγόρασαν ένα HP workstation. Θα χρησιμοποιηθεί για μοντάζ και Motion graphics, κυρίως με την χρήση της σουίτας της Adobe. Με δεδομένο πως στη συγκεκριμένη φάση το Support της εταιρίας είναι δυσκίνητο και όχι τόσο εξειδικευμένο και ότι για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπορώ να απευθυνθών απ' ευθείας στην HP, ζητώ την βοήθειά σας. Δεν έχει περαστεί ακόμα κανένα software, και όταν άνοιξα το PC, βγήκε ένα μήνυμα των windows πως δεν υπάρχει SLI Bridge και αν θέλω καλύτερη απόδοση θα πρέπει να εγκατασταθεί. Έχει επάνω δύο Quadro RTX 6000. Υπάρχει θέμα κατά τη γνώμη σας που δεν είναι σε SLI; αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι η επιτάχυνση σε φίλτρα, encoding, Plugins που κάνουν render με την κάρτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Νομίζω αν έχεις SLI Bridge μπορείς, μεταξύ άλλων, να χρησιμοποιήσεις αθροιστικά την vram και των δυο. Δεν μπορείς να προμηθευτείς ένα bridge;
unforgiven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Νομίζω αν έχεις SLI Bridge μπορείς, μεταξύ άλλων, να χρησιμοποιήσεις αθροιστικά την vram και των δυο. Δεν μπορείς να προμηθευτείς ένα bridge; Θα πρέπει να ζητηθεί από την HP
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 NVLINK bridge θα χρειαστεί. Θα το ζητήσετε λογικά από την HP ωστόσο θα έπρεπε να το έχουν αυτοί εγκατεστημένο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα