Epicuros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, 'Εχω ένα επείγον πρόβλημα και παρακαλώ για την συμβουλή σας: Από την αρχή της εποχής των κινητών είχα τηλέφωνα που έδιναν τη δυνατότητα αποθήκευσης στη SIM αριθμών που αντιστοιχούν θέσεις μνήμης με διψήφιοους ή τριψήφιους αριθμούς. 'Εχω ακόμη αυτήν την SIM όπου έχω αποθηκεύσει ~150 αριθμούς. Περίπου 20 απ' αυτούς τους θυμάμαι και όταν οδηγώ τους καλώ εύκολα χωρίς να πάρω τα μάτια μου από τον δρόμο για πολύ. Γι' αυτόν τον λόγο δεν αγόρασα smartphone γιατί δεν βρήκα κανένα που να έχει αυτή τη δυνατότητα. Όσα είδα σε υποχρεώνουν να πληκτρολογείς αλφαβητικά το όνομα ή να ψάχνεις τη λίστα. Επειδή το τηλέφωνο Motorola KRZR K1 που έχω χάλασε είμαι αναγκασμένος να αναζητήσω smartphone με αυτή τη δυνατότητα. Θα με βοηθούσε πολύ αν ξέρει κάποιος/α ένα smartphone με αυτήν την δυνατότητα. Ευχαριστώ Βασίλης
coolnetgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά dialer. Της Samsung πάντως υποστηρίζει speed dial numbers. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από coolnetgr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα