paionid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας. Στην αρχή το ρολόι συνδέθηκε αμέσως με το κινητό. Μετά έμεινε για αρκετό καιρό χωρίς να χρησιμοποιείται και αφόρτιστο. Στη συνέχεια το φόρτισα και προσπάθησα να το συνδέσω αλλά τίποτα. Δεν συνδέεται με κανένα κινητό, με καμία εφαρμογή. Στο μενού του δεν έχει ρυθμίσεις αλλά βγάζει το Alipay, οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε την ώρα δε μπορώ να διορθώσω. Δουλεύει μόνο το gps και μετράει τις αποστάσεις κανονικά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
the marauder Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Σε παρόμοιο πρόβλημα, λύθηκε πηγαίνοντας στα settings - turn of - turn on. 1
paionid Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Το δικο μου δεν εχει settings. Έχουν εξαφανιστεί.
vargas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 7:48 ΠΜ, paionid είπε Το δικο μου δεν εχει settings. Έχουν εξαφανιστεί. Νομίζω έχει αλλάξει η εφαρμογή δεν λέγεται mi fit . για δες αυτό
paionid Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Οκ βρήκα τη λύση. Κατέβασα μια εφαρμογή από το playstore και συνδέθηκε. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα