Amaretos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα θα ηθελα την βοηθεια σας, κυριως σε αυτους που εχουν στην κατοχη τους 49 ultrawide. Εχω καταληξει στην dell U4919DW (υπαρχει περιπτωση να παω και στην αντιστοιχη LG γιατι μπορει να την βρω σε αρκετα καλη τιμη). Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω καταφερει να την δω απο κοντα, εχω δει πολλα video κλπ. Η μονη μικρή μου "αμφιβολια" ειναι απο διαφορα σχόλια που εχω διαβάσει κυριως στο amazon, οτι λογω του οτι δεν εχει μεγαλη καμπύλη ουτε η dell ουτε η lg οπως πχ η Odyssey G9 στις ακρες ειναι δυσκολο να δεις και αρκετοι την γυρισαν πίσω για αυτόν τον λόγο. Ξεκαθαριζω δεν με ενδιαφέρει η Odyssey με την μεγαλυτερη κυρτότητα, δεν θελω την οθονη για gaming. Εδω και χρονια δουλευω με 2 οθονες οποτε το κεφαλι κανει την κινηση δεξια αριστερα ετσι και αλλιως Η χρηση που κανω ειναι development. Παρακαλω αν καποιος δουλευει με 49αρα ας μου πει την αποψη του, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spynick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, εγώ έχω την dell U4919DW εδω και 4 μήνες περίπου. Έψαχνα για 34αρα αλλα βρήκα αυτή σε σουπερ τιμή (600€ καινουρια) και δεν μπορουσα να μην την χτυπήσω. Την έχω συνδέσει με το MacBook Pro με usb-c. Η χρήση που κάνω είναι κυρίως μοντάζ σε βίντεο οπότε με βόλεψε τρελά. Νομίζω ότι μετά από αυτή δεν μπορώ να ξαναγυρίσω σε μικρότερη. Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό είναι οι θύρες usb. Υποτίθεται ότι όταν συνδέσω επάνω το Macbook η οθόνη γίνεται hub και ότι και να συνδέσω πάνω στις usb θύρες της οθόνης τις βλέπει και το MacBook. Το θέμα είναι όμως ότι δεν δουλέυουν σωστά. Συνδέω πχ. ένα σκληρό δίσκο, και ενώ τον βλέπει κανονικά και ανοίγω αρχεία κλπ. όταν πάω να γράψω κάτι (κύριως μεγάλο) όπως βιντεο πολλων gb οι δίσκοι αποσυνδέονται ενώ άμα τον συνδέσω απευθείας στο MacBook δουλεύει μια χαρά. όποτε σαν hub δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς και θα με βόλευε πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στις 4/2/2021 στις 8:28 ΜΜ, spynick είπε Καλησπέρα, εγώ έχω την dell U4919DW εδω και 4 μήνες περίπου. Έψαχνα για 34αρα αλλα βρήκα αυτή σε σουπερ τιμή (600€ καινουρια) και δεν μπορουσα να μην την χτυπήσω. Την έχω συνδέσει με το MacBook Pro με usb-c. Η χρήση που κάνω είναι κυρίως μοντάζ σε βίντεο οπότε με βόλεψε τρελά. Νομίζω ότι μετά από αυτή δεν μπορώ να ξαναγυρίσω σε μικρότερη. Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό είναι οι θύρες usb. Υποτίθεται ότι όταν συνδέσω επάνω το Macbook η οθόνη γίνεται hub και ότι και να συνδέσω πάνω στις usb θύρες της οθόνης τις βλέπει και το MacBook. Το θέμα είναι όμως ότι δεν δουλέυουν σωστά. Συνδέω πχ. ένα σκληρό δίσκο, και ενώ τον βλέπει κανονικά και ανοίγω αρχεία κλπ. όταν πάω να γράψω κάτι (κύριως μεγάλο) όπως βιντεο πολλων gb οι δίσκοι αποσυνδέονται ενώ άμα τον συνδέσω απευθείας στο MacBook δουλεύει μια χαρά. όποτε σαν hub δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς και θα με βόλευε πολύ. Καλημέρα, ευχαριστω για την απάντηση, με τις ακρες δεξια αριστερα πως τα βλεπεις τα πραγματα? Υπαρχει αλλοιωση η ειναι κανονικα? Γενικα μηπως ειναι too much? Εχω μπλεξει δεν υπαρχει και σε μαγαζι να την δω απο κοντα , βεβαια τωρα με καραντινα ακομα χειροτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spynick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 όχι βλέπεις κανονικά στις άκρες όσον αφορά τα προγράμματα. Βίντεο έτσι κι αλλιώς επειδή σχεδόν όλα είναι 21:9 αναγκαστικά στις άκρες θα έχει μαύρο κενό όταν το βάζεις σε full screen. Λιγα βιντεο εχει σε 32:9 ωστε να τα βλεπεις σε ολη την οθονη απο ακρη σε ακρη. Το αν είναι too much θα το κρινεις εσυ και το αν χωραει και στο γραφειο σου φυσικα. Δεν ξέρω που βρίσκεσαι, εγώ πάντως εδώ Θεσσαλονίκη, την προηγούμενη εβδομάδα πήγα βόλτα στο εμπορικό Cosmos και στο καταστημα της Dell την είχε στη βιτρινα πρωτη μουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Αθηνα ειμαι, και απο γραφειο δεν εχω θεμα, χωρανε ολα, στο αντιστοιχο Dell Exclusive στο Mall δεν υπαρχει πηρα τηλεφωνο... οκ θενκς παντως και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis94 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 @spynick Σκευτομουν να αγορασω το ιδιο μονιτορ μιλαμε για το U4919DW 49'', ηθελα να σου κανω μια ερωτηση μιας και το χρησημοποιεις με macbook pro σου δινει την δυνατοτητα να κανεις scale το UI σαν ενα build in display ? το ρωταω γιατι στην 25αρα που εχω 2560x1440p δε με αφηνει με αποτελεσμα να ειναι ολα πολυ μικρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spynick Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ναι σε αφήνει, αν και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την οθόνη, απλά οι ρυθμίσεις είναι κρυμμένες και πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί στο MacBook για να σου φανερώσει τις ρύθμισεις. (δεν θυμάμαι τώρα ποιο είναι, στο YouTube το βρήκα.) Η αλήθεια πάντως είναι πως με τις ρυθμίσεις που με βόλευαν εμένα δεν δούλευε σωστα. Η οθόνη έκανε κάποια flickering και τρεμοπαιζε σε καποια σημεια και νόμιζα οτι ηταν ελλατωματικη αλλα τελικα βρηκα οτι ηταν λαθος οι ρυθμισεις και οταν τη γυρισα στο default ολα διορθωθηκαν και παιζει τελεια. Παντως στο default ολα έιναι πολυ μεγαλα ενω εγω τα ηθελα λιγο μικροτερα για αυτο πειραξα τις ρυθμισεις. Τωρα την εχω συνηθισει και μου φαινονται ολα μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ δεν έχω καταλάβει πως την πήρες καινούρια στη μισή τιμή από ότι κάνει στην αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gliogas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Την έχω την Samsung G9 49 κανα δίμηνο κυρίως για gaming....παρόλα τα προβλήματα που είχα με flickering δεν ξερω αν θα μπορούσα να βρω αντίστοιχο μοντέλο να με ικανοποιήσει τόσο σαν ομορφιά όσο και σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Όταν δεν παίζω παιχνίδια και την κάνω χρήση απλή όπως word και άλλα με έχει βολέψει αρκετα μπορώ να πώ γιατι έχω ανοικτα τρία παράθυρα ανετα στο ένα κάνω editing στο word εχω ανοικτό ένα παράθυρο με τα email μου και ακόμα ένα παράθυρο με τον web explorer μου και κάνω άνετα παιχνίδι με τα copy paste μου γενικά ότι θέλω γίνεται εύκολα και χωρίς να κουράζεται το μάτι άρκετα ευδιάκριτες οι γραμματοσειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Εγω τελικα δεν κρατηθηκα, λογω του οτι δεν μπορω να δω ευκολα την dell την 49 απο κοντα, το φοβηθηκα τελικα το μεγεθος και τις ακρες, και πηγα σε πιο safe επιλογη, περιμενω μεσα μαρτιου να ερθει η 38WN95C-W, μακροπροθεσμα θα μπορω να κανω και gaming οταν εχω χρονο και ορεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lollos97boom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/2/2021 στις 8:28 ΜΜ, spynick είπε Καλησπέρα, εγώ έχω την dell U4919DW εδω και 4 μήνες περίπου. Έψαχνα για 34αρα αλλα βρήκα αυτή σε σουπερ τιμή (600€ καινουρια) και δεν μπορουσα να μην την χτυπήσω. Την έχω συνδέσει με το MacBook Pro με usb-c. Η χρήση που κάνω είναι κυρίως μοντάζ σε βίντεο οπότε με βόλεψε τρελά. Νομίζω ότι μετά από αυτή δεν μπορώ να ξαναγυρίσω σε μικρότερη. Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό είναι οι θύρες usb. Υποτίθεται ότι όταν συνδέσω επάνω το Macbook η οθόνη γίνεται hub και ότι και να συνδέσω πάνω στις usb θύρες της οθόνης τις βλέπει και το MacBook. Το θέμα είναι όμως ότι δεν δουλέυουν σωστά. Συνδέω πχ. ένα σκληρό δίσκο, και ενώ τον βλέπει κανονικά και ανοίγω αρχεία κλπ. όταν πάω να γράψω κάτι (κύριως μεγάλο) όπως βιντεο πολλων gb οι δίσκοι αποσυνδέονται ενώ άμα τον συνδέσω απευθείας στο MacBook δουλεύει μια χαρά. όποτε σαν hub δεν δουλεύει σωστά δυστυχώς και θα με βόλευε πολύ. @spynick Μια απορια... που την βρηκες σε τοσο καλη τιμη; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από lollos97boom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα