Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά ας φτιάξουν την πρόσβαση που μετά από ένα update στα windows κόλλησαν και δεν μπορούν να ξεκινήσουν σε συγκεκριμένους υπολογιστές πρώτα...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2021 στις 3:10 ΜΜ, dchatz είπε

φυσικά και μπορείς να το κάνεις αυτό (nextcloud κλπ) αλλά ... Θέλεις τωρα ένα αρχείο στο δρόμο και ... επεσε σπίτι το ρευμα, κόπηκε η σύνδεση, χτυπησε ο σκληρός, εχασε ο server την ip, έκανε επανεκκίνηση και δεν είδε το δίκτυο, κρασαρε ξαφνικά χωρίς λόγο, το ψεκασε η μάνα με azax ...

Ενώ λίγα αρχεία σε μερικά cloud που τα βρίσκεις άμεσα όπου είσαι χωρίς παρατράγουδα είναι πάντα χρήσιμα.

Κοιτα, προσωπικα δε μου χει συμβει κατι τετοιο (και ειμαι και τυπος που ταξιδευει συνεχεια) αλλα εστω πως εισαι σε μια περιοχη που κοβεται το ρευμα συχνα για πολλες ωρες και δε φτανει ενα ups, ΠΑΛΙ μπορεις να εχεις ενα δευτερο point στο σπιτι της πεθερας σου η της θειας σου και αν μιλας για τον ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΟ που δινουν οι γνωστοι μεγαλοι, αυτα μπορεις να τα εχεις μονιμα στο μπρελοκ σου. Δε ξερω αλλα προσωπικα δε βλεπω καποιο πλεονεκτημα στη χρηση δωρεαν η νοικιαζομενου cloud τη στιγμη που μπορω με αλλους τροπους να εχω πολυ καλυτερα, πολυ περισσοτερα και με υπερβολικα μικροτερο κοστος (12 Tb mycloud home κοστιζει κατω απο 400 ευρω!!!!! και 3Tb κατω απο 150 ευρω! δηλαδη οσο ο δισκος και ειναι ετοιμο σερβερακι που το σεταρει σε λιγη ωρα ακομα και ασχετος. Ποσα θα ηθελες για τετοιο χωρο στην ms η στην google? )

Στις 18/1/2021 στις 3:53 ΜΜ, WolvesInTheThroneRoom είπε

Γιατι δεν εχουν ολοι τις γνωσεις η την ορεξη να ασχοληθουν. Επισης υποθετω οτι το προσωπικο cloud δεν λειτουργει τοσο αμεσα με αληλεπιδραση μεταξυ calendar, email κτλ. Προσωπικά ο μονος λογος που βλεπω να προτιμησει καποιος το προσωπικο cloud ειναι να εχει καμια 10αρια TB πειρατικες ταινιες και σειρες και να θελει να τις βλεπει εκτος σπιτιου

το ελεος το ιδιο... Για οποιον δεν εχει γνωσεις (αλλα και για οποιον εχει, αφου πλεον ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ περισσοτερο) υπαρχουν ετοιμοι cloud servers...

Για πειρατικες ταινιες οπως ειπες και διαμοιρασμο υλικου υπαρχουν αλλες φθηνες λυσεις. Σιγα μη στησεις cloud server για κατι τετοιο...

Επεξ/σία από nick10000
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nick10000 είπε

Δε ξερω αλλα προσωπικα δε βλεπω καποιο πλεονεκτημα στη χρηση δωρεαν η νοικιαζομενου cloud τη στιγμη που μπορω με αλλους τροπους να εχω πολυ καλυτερα, πολυ περισσοτερα και με υπερβολικα μικροτερο κοστος (12 Tb mycloud home κοστιζει κατω απο 400 ευρω!!!!! και 3Tb κατω απο 150 ευρω! δηλαδη οσο ο δισκος και ειναι ετοιμο σερβερακι που το σεταρει σε λιγη ωρα ακομα και ασχετος. Ποσα θα ηθελες για τετοιο χωρο στην ms η στην google? )

Έχω workspace με άλλους 2 και έχω απεριόριστο χώρο, όχι μόνο 12 TB.

Τα 400 ευρώ που λες με βάση τα 8 ευρώ το μήνα που δίνω τώρα θα τα δώσω σε 4 χρόνια.

Ο 12 Tb mycloud home θα μου δουλεύει σε 4 χρόνια ή θα με χαιρετήσει και πάμε μετά για άλλα 400 ευρώ για καινούργιο;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, aypnia είπε

Έχω workspace με άλλους 2 και έχω απεριόριστο χώρο, όχι μόνο 12 TB.

Τα 400 ευρώ που λες με βάση τα 8 ευρώ το μήνα που δίνω τώρα θα τα δώσω σε 4 χρόνια.

Ο 12 Tb mycloud home θα μου δουλεύει σε 4 χρόνια ή θα με χαιρετήσει και πάμε μετά για άλλα 400 ευρώ για καινούργιο;

ο καθ ενας οπως βολευεται. Η αντιπροταση αφορα την πλειοψηφια των χρηστων που αρκουνται στον απειροελαχιστο χωρο που τους δινουν δωρεαν και κανουν ενα σωρω πατεντες να εννωσουν 5Gb απο δω, 15 απο κει 50 απο παραπερα για να καταφερουν να εχουν τη χωρητικοτητα που θα μπορουσαν να την εχουν στο μπρελοκ με τα κλειδια τους. 

Απεριοριστο εχω κι εγω στο drive  ενα αλλα επειδη δε μου ανηκει αποκλειστικα το χρησιμοποιω μονο για διαμοιρασμο αρχειων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...