RaNd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, kirileman είπε Με 69 ευρώ το χρόνο, office 365 και 1 TB χώρος στο cloud. Μονόδρομος. Μόνο ένας linux client λείπει. Δοκίμασε το rclone
aypnia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, dchatz είπε Αν θυμάμαι είχα ξεκινήσει με 15 ή 20. Κάποια στιγμή (ούτε που θυμάμαι πριν πολλά χρόνια 7-8) υπήρχε μία προσφορά που αν ενεργοποιούσες (αν θυμάμαι και αυτό καλά) τον αυτόματο συγχρονισμό των φωτογραφιών από το κινητό, ή αν απλώς εγκαθιστούσες την εφαρμογή στο κινητό, έπαιρνες δώρο να έχει στο free 50. Μετά κάποια στιγμή πριν χρόνια πάλι (4-5 ίσως) είχαν πει sorry αλλά δε γίνεται άλλο 50 θα σας το αφήσουμε όμως 40. Ετσι και έμεινε μέχρι τώρα. Γενικά με BOX 50, MEGA 50, ONEDRIVE 40 και GDRIVE 19 νομίζω είμαι ΟΚ από free cloud. Αν θέλεις μπορείς και να τα "ενώσεις" σε ένα μεγάλο δίσκο των 160 GB για ευκολότερη διαχείρηση. Υπάρχουν προγράμματα για αυτό πχ το Air Cluster. https://www.aircluster.org/en/
tasos_orf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καιρός ήταν, πόσο πια να μικρύνω τις φωτογραφίες;;
dchatz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, aypnia είπε Αν θέλεις μπορείς και να τα "ενώσεις" σε ένα μεγάλο δίσκο των 160 GB για ευκολότερη διαχείρηση. Υπάρχουν προγράμματα για αυτό πχ το Air Cluster. https://www.aircluster.org/en/ Σε ευχαριστώ αλλά βασικά τα έχω ξεχωρισμένα στο μυαλό μου με βάση τη σπουδαιότητα, π.χ. πολύτιμα αρχεία εκεί, drivers και apps εκεί κλπ. Κάτι χρήσιμο πραγματικά θα ήταν μίας μορφής file explorer integration χωρίς όμως να αποθηκευονται τα αρχεία τοπικά, απ ευθείας στο cloud αλλά κάτι αξιόπιστο και τζαμπα (είπαμε ....ζει) δεν έχω βρει.
aypnia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, dchatz είπε Σε ευχαριστώ αλλά βασικά τα έχω ξεχωρισμένα στο μυαλό μου με βάση τη σπουδαιότητα, π.χ. πολύτιμα αρχεία εκεί, drivers και apps εκεί κλπ. Κάτι χρήσιμο πραγματικά θα ήταν μίας μορφής file explorer integration χωρίς όμως να αποθηκευονται τα αρχεία τοπικά, απ ευθείας στο cloud αλλά κάτι αξιόπιστο και τζαμπα (είπαμε ....ζει) δεν έχω βρει. Κάτι σαν κι αυτό; https://www.airexplorer.net/en/
rafinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συγχρονίζω αρχείο 1.7 GB μέσω του windows app και μέχρι να ολοκληρωθεί το app ανεβάζει γύρω στα 2.5 GB. Τραγικό... Δυστυχώς μόνο για συγχρονισμό μέσω browser το χρησιμοποιώ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από rafinos
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Εχω 2TB στο Google Drive και 1TB στο OneDrive μεσω του Microsoft 365. Να πω την αλήθεια μου, τους τελευταιους μηνες εχω αρχισει να προτιμω τα services της MS. Αν βγάλει και μια υπηρεσία αντιστοιχη του Google Photos ισως σκεφτώ σοβαρά την μετάβαση
nick10000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) εχω δικο μου cloud 8 Tb και δε καταλαβαινω το νοημα υπαρξης τετοιων υπηρεσιων που ο δωρεαν χωρος ειναι οσο ενα στικακι των 5-10 ευρω (οκ, αν το πανε 250 γινεται οσο 2 στικακια... woooow!!!!! ). Ειδικα σημερα που υπαρχουν ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ εργαλεια που λειτουργουν out of the box, που στηνεις ενα cloud σε μια ωριτσα μαζι με το "ψαξιμο" καθως και ετοιμοι παμφθηνοι cloud servers (πχ της WD τα mycloud.home) αν εξαιρεσουμε το file sharing δε βρισκω αλλο λογο υπαρξης του δωρεαν χωρου σε google η ms Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από nick10000 1
dchatz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, aypnia είπε Κάτι σαν κι αυτό; https://www.airexplorer.net/en/ Όχι ακριβώς, θα ήθελα να τα βλέπω στον file explorer των windows, να βλέπω μεγέθη φακέλων, να ανοιγω αρχεία σε τοπικά προγράμματα και να σώζονται απ ευθείας στο cloud κλπ. Σαν ένα εξωτερικό δίσκο να το αντιλαμβάνεται ο η/υ και να είναι το onedrive ή το gdrive. 10 λεπτά πριν, nick10000 είπε εχω δικο μου cloud 8 Tb και δε καταλαβαινω το νοημα υπαρξης τετοιων υπηρεσιων που ο δωρεαν χωρος ειναι οσο ενα στικακι των 5-10 ευρω (οκ, αν το πανε 250 γινεται οσο 2 στικακια... woooow!!!!! ) φυσικά και μπορείς να το κάνεις αυτό (nextcloud κλπ) αλλά ... Θέλεις τωρα ένα αρχείο στο δρόμο και ... επεσε σπίτι το ρευμα, κόπηκε η σύνδεση, χτυπησε ο σκληρός, εχασε ο server την ip, έκανε επανεκκίνηση και δεν είδε το δίκτυο, κρασαρε ξαφνικά χωρίς λόγο, το ψεκασε η μάνα με azax ... Ενώ λίγα αρχεία σε μερικά cloud που τα βρίσκεις άμεσα όπου είσαι χωρίς παρατράγουδα είναι πάντα χρήσιμα. 1
aypnia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, dchatz είπε Όχι ακριβώς, θα ήθελα να τα βλέπω στον file explorer των windows, να βλέπω μεγέθη φακέλων, να ανοιγω αρχεία σε τοπικά προγράμματα και να σώζονται απ ευθείας στο cloud κλπ. Σαν ένα εξωτερικό δίσκο να το αντιλαμβάνεται ο η/υ και να είναι το onedrive ή το gdrive. Κατάλαβα, δες αυτό. Air Live Drive Add your clouds as disk drives to your computer https://www.airlivedrive.com/en/
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, nick10000 είπε εχω δικο μου cloud 8 Tb και δε καταλαβαινω το νοημα υπαρξης τετοιων υπηρεσιων που ο δωρεαν χωρος ειναι οσο ενα στικακι των 5-10 ευρω (οκ, αν το πανε 250 γινεται οσο 2 στικακια... woooow!!!!! ). Ειδικα σημερα που υπαρχουν ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ εργαλεια που λειτουργουν out of the box, που στηνεις ενα cloud σε μια ωριτσα μαζι με το "ψαξιμο" καθως και ετοιμοι παμφθηνοι cloud servers (πχ της WD τα mycloud.home) αν εξαιρεσουμε το file sharing δε βρισκω αλλο λογο υπαρξης του δωρεαν χωρου σε google η ms Γιατι δεν εχουν ολοι τις γνωσεις η την ορεξη να ασχοληθουν. Επισης υποθετω οτι το προσωπικο cloud δεν λειτουργει τοσο αμεσα με αληλεπιδραση μεταξυ calendar, email κτλ. Προσωπικά ο μονος λογος που βλεπω να προτιμησει καποιος το προσωπικο cloud ειναι να εχει καμια 10αρια TB πειρατικες ταινιες και σειρες και να θελει να τις βλεπει εκτος σπιτιου 1
djuan1988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, kirileman είπε Με 69 ευρώ το χρόνο, office 365 και 1 TB χώρος στο cloud. Μονόδρομος. Μόνο ένας linux client λείπει. Το βγάζουν προσφορά στα 50€ 3-4 φορές το χρόνο στο Amazon.de. Μέσα στο Δεκέμβριο έκανα τη μετάβαση από Dropbox και μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η Microsoft έχει αυτό το εργαλείο για να κάνεις εύκολα migration από άλλη υπηρεσία https://mover.io/
triplex1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, kinhthra είπε Σε εμάς τους φτωχούς θα το αυξάνουν καθόλου; Δεν ξεφευγεις ουτε εσυ απ'το φακελωμα μη στεναχωριεσαι. 5 ώρες πριν, imarobot είπε ο τζάμπας ζει 😂 Τιποτα δεν ειναι τζαμπα , ουτε η μαμα τον μπαμπα δε δινει τζαμπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, kinhthra είπε Σε εμάς τους φτωχούς θα το αυξάνουν καθόλου; Θα το αυξήσουν **
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα