Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα 100GB, πλέον το όριο θα αυξηθεί αισθητά, φτάνοντας τα 250GB

Η Microsoft σύντομα θα επιτρέψει σε όλους του χρήστες της να ανεβάζουν ακόμα μεγαλύτερα αρχεία στα OneDrive, Teams και SharePoint, αυξάνοντας το όριο από 100GB σε 250GB. Το μεγαλύτερο όριο στα μεγέθη αρχείων σίγουρα αποτελεί καλά νέα, ειδικά για άτομα που εργάζονται απομακρυσμένα λόγω της πανδημίας και πρέπει να ανεβάζουν μεγάλα αρχεία (όπως βίντεο σε 4K ανάλυση και 8K, αρχεία CAD ή επιστημονικές έρευνες), ώστε να τα κοινοποιούν σε συναδέλφους ή και πελάτες.

Σύμφωνα με τη Microsoft, η αλλαγή θα εφαρμοστεί και στο OneDrive για προσωπική χρήση, κάτι που σίγουρα θα διευκολύνει τους χρήστες να ανεβάζουν συλλογές φωτογραφιών ή βίντεο. Η αλλαγή ορίου θα ξεκινήσει σταδιακά προς το τέλος του Ιανουαρίου, με την γενική διάθεση να ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή είναι η δεύτερη αύξηση του ορίου, καθώς τον περασμένο Ιούλιο έγινε μετάβαση από τα 15GB στα 100GB που έχουμε τώρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 100 και 250 αφορούν τις free ή τις paid υπηρεσίες;

Ρωτάω γιατι εγω τωρα είμαι στο free με 40GB. Κάποτε είχαν δώσει 50 και μετά το πήραν πίσω και το πήγαν 40.

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dchatz είπε

Ρωτάω γιατι εγω τωρα είμαι στο free με 40GB. Κάποτε είχαν δώσει 50 και μετά το πήραν πίσω και το πήγαν 40.

Μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι. Δεν νομίζω ότι σε επηρεάζει κάπου.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, leftis95 είπε

Προτιμώ MEGA. Πολύ πιο άμεσο file sharing across devices. 

Το mega ήταν καλό μέχρι που άρχισε να έχει infinite syncing προβλήματα με αρχεία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμάς τους φτωχούς θα το αυξήσουν καθόλου; 

Επεξ/σία από kinhthra
Δημοσ.

H είδηση αφορά το μέγιστο μεγεθος αρχείου που πάει από τα 100GB στα 250GB και αφορά εκτός από τις business, educational και τις personal συνδρομές του microsoft 365 που έχουν χωρητικότητα 1TB

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dchatz είπε

40GB; πώς τα απόκτησες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kinhthra είπε

40GB; πώς τα απόκτησες; 

Αν θυμάμαι είχα ξεκινήσει με 15 ή 20. Κάποια στιγμή (ούτε που θυμάμαι πριν πολλά χρόνια 7-8) υπήρχε μία προσφορά που αν ενεργοποιούσες (αν θυμάμαι και αυτό καλά) τον αυτόματο συγχρονισμό των φωτογραφιών από το κινητό, ή αν απλώς εγκαθιστούσες την εφαρμογή στο κινητό, έπαιρνες δώρο να έχει στο free 50. Μετά κάποια στιγμή πριν χρόνια πάλι (4-5 ίσως) είχαν πει sorry αλλά δε γίνεται άλλο 50 θα σας το αφήσουμε όμως 40. Ετσι και έμεινε μέχρι τώρα.

Γενικά με BOX 50, MEGA 50, ONEDRIVE 40 και GDRIVE 19 νομίζω είμαι ΟΚ από free cloud.

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dchatz είπε

Αν θυμάμαι είχα ξεκινήσει με 15 ή 20. Κάποια στιγμή (ούτε που θυμάμαι πριν πολλά χρόνια 7-8) υπήρχε μία προσφορά που αν ενεργοποιούσες (αν θυμάμαι και αυτό καλά) τον αυτόματο συγχρονισμό των φωτογραφιών από το κινητό, ή αν απλώς εγκαθιστούσες την εφαρμογή στο κινητό, έπαιρνες δώρο να έχει στο free 50. Μετά κάποια στιγμή πριν χρόνια πάλι (4-5 ίσως) είχαν πει sorry αλλά δε γίνεται άλλο 50 θα σας το αφήσουμε όμως 40. Ετσι και έμεινε μέχρι τώρα.

Γενικά με BOX 50, MEGA 50, ONEDRIVE 40 και GDRIVE 19 νομίζω είμαι ΟΚ από free cloud.

ο τζάμπας ζει 😂

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kinhthra είπε

40GB; πώς τα απόκτησες; 

1. https://www.insomnia.gr/articles/microsoft/microsoft-onedrive-σύντομα-με-έως-8gb-επιπλέον-χώρο-και-shared-folders-r5999/

2. https://www.insomnia.gr/forums/topic/542230-30gb-συνολικά-στο-onedrive-έως-στις-30-σεπτεμβρίου-προσφέρει-η-microsoft/

3. https://www.insomnia.gr/articles/microsoft/microsoft/onedrive-τέλος-στον-απεριόριστο-χώρο-καθώς-και-στο-δωρεάν-πακέτο-των-15gb-r10407/

στο ενδιάμεσο μέχρι να φτάσουμε στο 3.

Eδινε χώρο μέσω πρόμο

Aν ήσουν ολυμπιακός, αν το τριφύλλι του πάο ήταν τετράφυλλο αν ο αετός της άεκ ήταν ετεροθαλής με αυτόν του πάοκ κτλ.

Αν ήσουν ΤΟΣΟ πιστός οταν το onedrive λεγόταν skydrive, αν ενεργοποιούσες το camera roll σε windows, sammy, ipone, κατι άλλα ψιλά σε samsung και xbox 360 κτλ κτλ

Με λίγα λόγια προσηλυτισμός..

Οπότε όταν ήρθε η ώρα του 3 αρκετοί χρήστες ξεσηκώθηκαν και έγινε ένα τζάτζαλο (&%#$!!) απο αρκετούς (όχι μόνο στα λόγια)

η Microsoft τότε αντέδρασε σαν τη διαφήμιση της wind που λέει "οταν λέμε όλοι, εννοούμε ολοι όσοι είχαν το camera roll" ένα πράμα

έτσι λοιπόν τουλάχιστον οι "πιστοί" του camera roll πήραν πίσω ένα κομμάτι του χώρου 15gb και έφτασαν στα 30GB συνολικού χώρου.

Επεξ/σία από sugardad78
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Δεν υπάρχει καλύτερο cloud 

Το πακέτο με το office είναι πολύ καλό.

Όμως αν δεν σε ενδιαφέρει το cloud office και έχεις local office, τότε ίσως όχι.

Το workspace που έχω με άλλους 2 μας δίνει απεριόριστο χώρο (πληρώνουμε 8 ευρώ ο καθένας) και έχει και το colab.

Κανείς δεν έχει καταφέρει να μας δώσει κάτι τόσο βαρβάτο σαν το colab και απεριόριστο χώρο σε αυτά τα λεφτά (μοιράζοντας το βέβαια).

Του έχω ανεβάζει πολύ πράγμα χωρίς να με ενδιαφέρει μη τυχόν ξεφύγω από άποψη χώρου και έχοντας και mega 2TB με ένα κουμπάκι το colab μου κάνει remote upload σε δευτερόλεπτα τα σημαντικά πράγματα για τα οποία θέλω και δεύτερο backup.

Μέχρι και video encoding κάνω επάνω στο colab με handbrake cli, σαν το colab τίποτα.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Με 69 ευρώ το χρόνο, office 365 και 1 TB χώρος στο cloud. Μονόδρομος. Μόνο ένας linux client λείπει.

Εννοείται, είναι από τις πολύ καλές προσφορές την οποία χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια!

Φυσικά αν ψαχτεί κάποιος μπορεί να βρεί εκπτωτικές προσφορές για το παραπάνω πακέτο και να του έρθει ακόμα πιο φτηνά

(δε μιλάμε για κινεζο-share account)

Για το linux υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ακόμα και στο github, αλλά όχι κατι επίσημο ακόμα...

https://www.linuxuprising.com/2018/07/how-to-mount-onedrive-in-linux-using.html

https://www.expandrive.com/onedrive-for-linux/

https://askubuntu.com/questions/804301/how-to-sync-onedrive-business-office-365-on-linux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...