Sapounos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω την Οθόνη του τίτλου και διάβασα ότι αν έχεις το A00 Revision μπορείς να κάνεις αίτηση ανταλλαγής με το πιο καινούριο A04 που κυκλοφόρησε φέτος τον Σεπτέμβρη από την ίδια τη DELL. Ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζει κανείς? Αξίζει να κάνω τον κόπο να τους τηλεφωνίσω? Ουσιαστικά η διαφορά τους ειναι οτι τα πιο καινούρια Revision υποστηρίζουν με HDMI 144hz και 120hz σε 1440p με freesync ενω το A00 οχι κ αυτο το έκαναν για τις κονσόλες. 2 λεπτά πριν, Sapounos είπε Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από Sapounos 1
Dantε Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτα θα σου παιρνε να τους τηλεφωνησεις και να μαθεις... 1
Sapounos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Ναι απλα ηθελα να το μοιραστω εδω πρωτα μηπως ειχε καποιος παρομοια εμπειρια επισης.
thetiesthatbind Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μάλλον το τηλεφωνικο κεντρο θα ειχε περισσοτερη παρόμοια εμπειρία πάντως. 1
totomis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο monitor, και επειδή έχει light bleed μίλησα με τη dell για αντικατάσταση. με την ευκαιρία, ρώτησα και αν προβλέπεται αντικατάσταση με νεότερο revision για υποστήριξη των 120Hz μέσω HDMI, και μου απάντησαν πως αν είναι μόνο αυτό το θέμα που έχει η οθόνη, δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν, αφού το monitor αγοράστηκε με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το ότι αυτά άλλαξαν στην πορεία, είναι άλλο θέμα... θα ενημερώσω αν το monitor αντικατάστασης είναι με το καινούριο revision ή όχι edit: το monitor που μου στείλανε είναι rev03 τελικά (άλλο που έχει χειρότερο light bleed και κολλημένο άσπρο pixel, οπότε θα γυρίσει πίσω, όπως ήρθε...) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από totomis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα