Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε οικονομικο μοντελο xiaomi redmi σχεδον 2 ετων αγορας και χρησης, πριν 4 μηνες εκει που μιλουσα στο viber με 25% κανει μπραφ και σβηνει! Εκανα προσπαθειες να το ανοιξω εκανε οτι ανοιγε αλλα σε 10δευτερ. εσβηνε! Το βαζω για φορτιση και ξεκινησε απο το 1% να φορτιζει και ολα οκ! Σημερα ομως δηλαδη μετα απο 4 μηνες μιλουσα με 68% κλεινω και παω να ανοιξω τα δεδομενα,μου βγαζει ειδοποιηση 0% και σβηνει!!! Φτανω σπιτι το βαζω για φορτιση δειχνει να φορτιζει απο το 1%. Μετα απο 40λεπτα δειχνει 73% και μεσα σε 10λεπτα 100%!   Εκανα χρηση ομιλιας και wifi κατεβηκε 88% χωρις καποιο κακο δειγμα μεχρι στιγμης!!!???  

Να επισημανω απο την αρχη που πηρα το κινητο η μπαταρια ηταν ''ευαλωτη'' ντεμη αλλα ξεκαθαρα δεν τα πηγαινε καλα στο σερφαρισμα!!!

Ποια η αποψη σας απο τις εμπειριες σας???

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.
Στις 17/1/2021 στις 11:24 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε

Σε οικονομικο μοντελο xiaomi redmi σχεδον 2 ετων αγορας και χρησης, πριν 4 μηνες εκει που μιλουσα στο viber με 25% κανει μπραφ και σβηνει! Εκανα προσπαθειες να το ανοιξω εκανε οτι ανοιγε αλλα σε 10δευτερ. εσβηνε! Το βαζω για φορτιση και ξεκινησε απο το 1% να φορτιζει και ολα οκ! Σημερα ομως δηλαδη μετα απο 4 μηνες μιλουσα με 68% κλεινω και παω να ανοιξω τα δεδομενα,μου βγαζει ειδοποιηση 0% και σβηνει!!! Φτανω σπιτι το βαζω για φορτιση δειχνει να φορτιζει απο το 1%. Μετα απο 40λεπτα δειχνει 73% και μεσα σε 10λεπτα 100%!   Εκανα χρηση ομιλιας και wifi κατεβηκε 88% χωρις καποιο κακο δειγμα μεχρι στιγμης!!!???  

Να επισημανω απο την αρχη που πηρα το κινητο η μπαταρια ηταν ''ευαλωτη'' ντεμη αλλα ξεκαθαρα δεν τα πηγαινε καλα στο σερφαρισμα!!!

Η μπαταρία τα έπαιξε και θέλει αλλαγή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, PeggyV είπε

Άλλαξε 1 μπαταρια. 

3 ώρες πριν, koutsis είπε

Η μπαταρία τα έπαιξε και θέλει αλλαγή.

Εγραψα αυτο το μακροσκελη post γιατι μου εκανε 2 μεμονωμενα σκηνικα..!  Μετα το 2ο σκηνικο που εσβησε στο 68% ειπα τωρα τελος μολις θα φτανει στα μεσα καπου εκει θα σβηνει.. Να ομως μετα απο χρηση και φορτισεις δεν μου εχει κανει τιποτα!!! Αυτο με εχει παραξενεψει..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εγραψα αυτο το μακροσκελη post γιατι μου εκανε 2 μεμονωμενα σκηνικα..!  Μετα το 2ο σκηνικο που εσβησε στο 68% ειπα τωρα τελος μολις θα φτανει στα μεσα καπου εκει θα σβηνει.. Να ομως μετα απο χρηση και φορτισεις δεν μου εχει κανει τιποτα!!! Αυτο με εχει παραξενεψει..

Περίεργο. Φαινεται ότι η μπαταρία αρχίζει να έχει θέμα αλλά αν δεν σου ξανά διμιουργησε πρόβλημα μην κάνεις τίποτα προς το παρόν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Περίεργο. Φαινεται ότι η μπαταρία αρχίζει να έχει θέμα αλλά αν δεν σου ξανά διμιουργησε πρόβλημα μην κάνεις τίποτα προς το παρόν...

Να πω ακομα ενα σημειο που μπορει να εχει σχεση στο 2ο περιστατικο. Κρατουσα και μιλουσα περιπου μιση ωρα με εξωτερικη θερμοκρασια 3 βαθμους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

Να πω ακομα ενα σημειο που μπορει να εχει σχεση στο 2ο περιστατικο. Κρατουσα και μιλουσα περιπου μιση ωρα με εξωτερικη θερμοκρασια 3 βαθμους.

Μπορεί αν ζεστάθηκε το κινητό να έκανε shut down για λόγους ασφαλείας 

Μάλλον η διαφορά , αν δεν σου ξανακάνει κλείσιμο μην ασχοληθείς ξανά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, PeggyV είπε

Μπορεί αν ζεστάθηκε το κινητό να έκανε shut down για λόγους ασφαλείας 

Μάλλον η διαφορά , αν δεν σου ξανακάνει κλείσιμο μην ασχοληθείς ξανά 

Στις 18/1/2021 στις 1:24 ΠΜ, PLACEBO_89 είπε

Στις κλησεις δικτυου δεν ζεσταινεται.. Στο viber κατα καποιο βαθμο ναι γι αυτο και πεφτει πιο ευκολα η μπαταρια! Τι να πω δεν ξερω.. Ολα τα παραξενα σε μενα..!

Οταν τo εβαλα για φορτιση:

Screenshot_2021-01-17-20-44-55-350_com.miui.securitycenter.jpg

Εδω στο 73% της φορτισης:

Screenshot_2021-01-17-21-35-44-811_com.miui.securitycenter.jpg

Επεξ/σία από PLACEBO_89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...