Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Είμαι σε μια έρευνα για αγορά νέου νεροχύτη. Θα αλλαχτεί ο πάγκος κουζίνας λόγο παλαιότητας οπότε μπορώ να πάρω οτιδήποτε. 

Βλέπω υπάρχουν πολλές επιλογές σε μαύρους από ανοξείδωτο ατσάλι. 

Έχει κάποιος εμπειρία; 

Αναφέρομαι σε σημάδια γρατζουνιές, , αντοχή χρώματος (ξεθώριασμα) κτλ κτλ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνομαι και εγώ για μαύρο για να αντικαταστήσω έναν γρανιτένιο carron που τρύπησε. Κοιτάζω για αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/4316336/Sanitec-803-98x50cm.html.Έχεις βρει κανέναν καλό χαλύβδινο;

Επεξ/σία από Balrog
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/1/2021 στις 3:53 ΜΜ, Balrog είπε

Ψήνομαι και εγώ για μαύρο για να αντικαταστήσω έναν γρανιτένιο carron που τρύπησε. Κοιτάζω για αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/4316336/Sanitec-803-98x50cm.html.Έχεις βρει κανέναν καλό χαλύβδινο;

Πήρες τελικά μαύρο;;; Εντυπώσεις;;

Δημοσ.

Έχουμε τον Jumbo της Franke απο γρανίτη σε μαύρο χρώμα. Το μόνο πρόβλημα που έχει απο το 2012 που τον εχουμε είναι το καθάρισμα που θέλει λόγο των αλάτων του νερού που εμφανίζονται απάνω του και φαίνεται σαν λεκές λευκός. Κάθε μέρα θέλει καθάρισμα. Αν είχα επιλογή θα τον άλλαζα χτές με μπέζ χρώμα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zNikosz είπε

Έχουμε τον Jumbo της Franke απο γρανίτη σε μαύρο χρώμα. Το μόνο πρόβλημα που έχει απο το 2012 που τον εχουμε είναι το καθάρισμα που θέλει λόγο των αλάτων του νερού που εμφανίζονται απάνω του και φαίνεται σαν λεκές λευκός. Κάθε μέρα θέλει καθάρισμα. Αν είχα επιλογή θα τον άλλαζα χτές με μπέζ χρώμα.

Αυτο.Τα αλατα φαινονται αμεσως σε νεροχυτη με μαυρο χρωμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zNikosz είπε

Ως προς την αντοχή του σε καυτό νερό και χτυπήματα;;; Αν πετάξεις ας πούμε ένα κουτάλι μέσα θα κάνει σημάδι;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xristinagr είπε

Ως προς την αντοχή του σε καυτό νερό και χτυπήματα;;; Αν πετάξεις ας πούμε ένα κουτάλι μέσα θα κάνει σημάδι;; 

Δεν παθαίνει τίποτα απολύτος, ειναι πολύ ανθεκτικός!! Και σουτ σε κουτάλι και καυτό νερο είναι τεσταρισμένα πάνω απο μια φορά!

Επεξ/σία από zNikosz
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε έναν inox σαγρέ ωρέ TS επώνυμο και όχι τίποτε κινεζιές . Λίγο ακριβούτσικος αλλά έχω την εντύπωση πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε νεροχύτη.

Έχω βάλει στης κόρης μου και μου αρέσει να πηγαίνω να πλένω πιάτα. Απόλαυση λέμε.🤣Μετά από 14 χρόνια είναι όπως την πρώτη μέρα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 23/4/2021 στις 11:43 ΜΜ, zNikosz είπε

Δες μια φωτογραφια που εβγαλα αλλα με καθαρισμένο απο άλατα.

20210423_233815.jpg

Μια χαρα είναι τέλειος! 

Δημοσ.
Στις 24/4/2021 στις 7:04 ΠΜ, papoys1 είπε

Βάλε έναν inox σαγρέ ωρέ TS επώνυμο και όχι τίποτε κινεζιές . Λίγο ακριβούτσικος αλλά έχω την εντύπωση πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε νεροχύτη.

Έχω βάλει στης κόρης μου και μου αρέσει να πηγαίνω να πλένω πιάτα. Απόλαυση λέμε.🤣Μετά από 14 χρόνια είναι όπως την πρώτη μέρα.

Οι εππαγγελματικες κουζινες παντως με inox ειναι αλλα το inox γρατζουνιεται πολυ ευκολα. Βεβαια το συνηθιζεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...