Christina2427 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Disclaimer: Είμαι αρκετά άσχετη με το θέμα Λοιπόν πήρα αυτό το μόντεμ-ρούτερ https://www.tp-link.com/gr/home-networking/dsl-modem-router/td-w8961n/ για να συνδέομαι ασύρματα με λαπτοπ και κινητό. Έχει 4 LAN ports και ένα adsl. Όμως το σπίτι που μένω δεν έχει γραμμή τηλεφώνου αλλά απευθείας θύρα για καλώδιο ethernet (σορρυ δεν ξέρω πως λέγεται). Συνέδεσα λοιπόν την θύρα στον τοίχο με το LAN1 του ρούτερ και μπόρεσα να συνδεθώ με το λαπτοπ ασύρματα αλλά λέει συνδεδεμένο, χωρίς ιντερνετ. Κάνω κάτι λάθος ή απλώς αυτό που πήρα μπορεί να δώσει ίντερνετ μόνο απο γραμμή τηλεφώνου και πήρα λάθος συσκευή? Ευχαριστώ
htaccess Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Christina2427 said: Όμως το σπίτι που μένω δεν έχει γραμμή τηλεφώνου αλλά απευθείας θύρα για καλώδιο ethernet Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στο router (static ip...dhcp relay...) για να σου λειτουργήσει έτσι όπως το θέλεις. Όποιος σου παρέχει αυτό το καλώδιο, αυτόν πρέπει να ρωτήσεις για να στο σετάρει. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από htaccess
Christina2427 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, htaccess είπε Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στο router (static ip...dhcp relay...) για να σου λειτουργήσει έτσι όπως το θέλεις. Όποιος σου παρέχει αυτό το καλώδιο, αυτόν πρέπει να ρωτήσεις για να στο σετάρει. Οκ θα ρωτήσω στην εστία μήπως και βγάλω άκρη έτσι. Ευχαριστώ!
DanielRGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 On 17/01/2021 at 22:05, Christina2427 said: Disclaimer: Είμαι αρκετά άσχετη με το θέμα Λοιπόν πήρα αυτό το μόντεμ-ρούτερ https://www.tp-link.com/gr/home-networking/dsl-modem-router/td-w8961n/ για να συνδέομαι ασύρματα με λαπτοπ και κινητό. Έχει 4 LAN ports και ένα adsl. Όμως το σπίτι που μένω δεν έχει γραμμή τηλεφώνου αλλά απευθείας θύρα για καλώδιο ethernet (σορρυ δεν ξέρω πως λέγεται). Συνέδεσα λοιπόν την θύρα στον τοίχο με το LAN1 του ρούτερ και μπόρεσα να συνδεθώ με το λαπτοπ ασύρματα αλλά λέει συνδεδεμένο, χωρίς ιντερνετ. Κάνω κάτι λάθος ή απλώς αυτό που πήρα μπορεί να δώσει ίντερνετ μόνο απο γραμμή τηλεφώνου και πήρα λάθος συσκευή? Ευχαριστώ Οταν συνδεεις το ethernet απευθειας πανω στο λαπτοπ, εχεις ιντερνετ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα