ChesterFreeman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να προ παραγγείλω το S21 για να πάρω και τα δώρα που είναι ίδια σε όλα τα καταστήματα. Δεν ξέρω όμως από πιο κατάστημα... μένω στο κέντρο Θεσσαλονίκης και δεν θέλω να περιμένω 1 μήνα τον courier. Έχετε εσείς καλή η κακή εμπειρία με κάποιο κατάστημα στο θέμα προπαραγγελιας? Germanos, Kotsovolos, Public, Plaisio... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από ChesterFreeman
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Κωτσόβολο ξέχνα το γιατί είναι ότι χειρότερο στο θέμα προ-παραγγελιών. Κάθε μέρα ανοίγουν σχετικά post εδώ.. Για τους άλλους δεν ξέρω. Και για να είμαι ακόμα πιο συγκεκριμένος: (Αυτά που λέω είναι προσωπική άποψη, δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι) - Κωτσόβολος σε γράφουν εκεί που δε πιάνει το μελάνι και γενικά δεν σηκώνουν τηλέφωνα - Mediamarkt επίσης δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.. Δε θα πιάσεις ποτέ γραμμή (ακόμα και σε νορμάλ συνθήκες, ποσο μάλλον lockdown) - Public είναι γαϊδούρια στη συμπεριφορά και μηδενική διάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Επίσης είναι παράλογα πιο ακριβοί από όλους τους άλλους. - Πλαίσιο θα πιάσεις γραμμή αλλά μη περιμένεις να κάνεις και δουλειά, το τηλεφωνικό κέντρο τους είναι διακοσμητικό, δε μπορούν να κάνουν τίποτα σε κανένα θέμα. Αν όμως πας από κοντά και κάνεις το μαγαζί λαμπόγυαλο τότε θα σε εξυπηρετήσουν για να μην βλέπουν οι άλλοι πελάτες τα χάλια τους. - Γερμανός είναι ψιλο-αδιάφοροι και επειδή δεν είναι τόσο "τεράστια" αλυσίδα, δε θα έχεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Επίσης μπορεί να έχεις ±1,5 εβδομάδα καθυστέρηση παράδοσης αλλά τουλάχιστον θα το πάρεις κάποτε. Για τηλέφωνα δεν ξέρω αν απαντάνε Γενικά μέτρα τα στραβά του καθενός και αποφάσισε χαχα ίσως να εξέταζες και το ενδεχόμενο κάποιου ευρωπαϊκού amazon (γερμανικό,γαλλικό,ισπανικό,ιταλικό κλπ) οχι αγγλικό.
ChesterFreeman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, zernex201 είπε Κωτσόβολο ξέχνα το γιατί είναι ότι χειρότερο στο θέμα προ-παραγγελιών. Κάθε μέρα ανοίγουν σχετικά post εδώ.. Για τους άλλους δεν ξέρω. Και για να είμαι ακόμα πιο συγκεκριμένος: (Αυτά που λέω είναι προσωπική άποψη, δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι) - Κωτσόβολος σε γράφουν εκεί που δε πιάνει το μελάνι και γενικά δεν σηκώνουν τηλέφωνα - Mediamarkt επίσης δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.. Δε θα πιάσεις ποτέ γραμμή (ακόμα και σε νορμάλ συνθήκες, ποσο μάλλον lockdown) - Public είναι γαϊδούρια στη συμπεριφορά και μηδενική διάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Επίσης είναι παράλογα πιο ακριβοί από όλους τους άλλους. - Πλαίσιο θα πιάσεις γραμμή αλλά μη περιμένεις να κάνεις και δουλειά, το τηλεφωνικό κέντρο τους είναι διακοσμητικό, δε μπορούν να κάνουν τίποτα σε κανένα θέμα. Αν όμως πας από κοντά και κάνεις το μαγαζί λαμπόγυαλο τότε θα σε εξυπηρετήσουν για να μην βλέπουν οι άλλοι πελάτες τα χάλια τους. - Γερμανός είναι ψιλο-αδιάφοροι και επειδή δεν είναι τόσο "τεράστια" αλυσίδα, δε θα έχεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Επίσης μπορεί να έχεις ±1,5 εβδομάδα καθυστέρηση παράδοσης αλλά τουλάχιστον θα το πάρεις κάποτε. Για τηλέφωνα δεν ξέρω αν απαντάνε Γενικά μέτρα τα στραβά του καθενός και αποφάσισε χαχα ίσως να εξέταζες και το ενδεχόμενο κάποιου ευρωπαϊκού amazon (γερμανικό,γαλλικό,ισπανικό,ιταλικό κλπ) οχι αγγλικό. Και εγώ σκεφτικά Amazon αλλά δεν θα αργήσει ακόμα παραπάνω στα σύνορα? Τώρα θα πεις και στα καταστήματα από εξωτερικο έρχεται αλλά μάλλον άλλη φάση… δεν ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μια εβδομάδα με 10 μερες το πολυ να κανει απο αμαζον.. Στα συνορα γιατι να κολλησει ? αν δε περναει τελωνειο τοτε δεν εχει θεμα. Γιαυτο ειπα απο ευρωπαϊκο αμαζον (πλεον το αγγλικο δεν θεωρειται ευρωπαϊκο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα