Vasilis_1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά τις καλησπέρες μου! Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω εδώ αν και αρκετά χρόνια μέλος! Αν τυχόν το θέμα που δημιουργώ είναι σε λάθος μέρος, παρακαλώ πολύ, εφόσον και αν, μεταφερθεί σε ενότητα που ταιριάζει, να μου σταλεί ένα mail, έτσι ώστε να το βρω! Έχω το εξής θέμα: Παίζω μουσική γενικώς (Δισκοθέτης), και έχω ένα σταθερό pc στο studio μου στο οποίο κάνω τις προετοιμασίες για τη μουσική που θα παίξω. Φτιάχνω τις λίστες μου, κατεβάζω και όλα τα σχετικά. Και έχω και ενα laptop με το οποίο πάω στα μαγαζιά και παίζω μουσική. Τώρα τελευταία μου δημιουργήθηκε ένα θέμα με την ασφάλεια των αρχείων. Υπήρχε κάποιος φάκελος που δεν έβλεπε το σταθερό μου γιατί δεν είχα δικαιώματα. Μετά από ψάξιμο βρήκα μια λύση με το take ownership. Οπότε δεξί κλίκ στο δίσκο μου και take ownship και όλα οκ. Κάποια στιγμή και εν μέσω καραντίνας είπα να παίξω μουσική με το laptop μου. Βάζω το δίσκο λοιπόν και πάλι δεν είχα δικαιώματα. Κάνω και εκεί το ίδιο. Take ownership. Έπαιξα λοιπόν και όλα καλά. Βγάζω το δίσκο και πάω να το βάλω πάλι στο σταθερό μου και πάλι δεν είχα δικαιώματα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό γίνεται συνέχεια εδώ και καμιά βδομάδα. Προσπάθησα στο σταθερό να δημιουργήσω ένα νέο χρήστη everyone με πλήρη έλεγχο. Τα κατάφερα! Προσπάθησα και στο laptop αλλά δυστυχώς δε με αφήνει. Δε θυμάμαι τη δικαιολογία που μου δίνει το μήνυμα. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα λογαριασμό σαν to take ownership στο δίσκο μου, που να είναι αποδεκτός και στα δύο μηχανήματα ή οπουδήποτε τέλος πάντων, ώστε να μη κάνω αυτή τη δουλειά συνέχεια;; Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εκ των προτέρων για το μεγάλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Αυτό που κάνεις είναι λάθος. Κάθε φορά που παίρνεις κυριότητα σε ένα σύστημα την χάνει από το άλλο. Δεν είναι αυτή η σωστή μέθοδος και δεν μπορείς να δημιουργείς χρήστη everyone. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφαιρέσεις τους περιορισμούς στον δίσκο. Κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες και πήγαινε στην καρτέλα Ασφάλεια. Εκεί πάτα "Επεξεργασία" στην αλλαγή δικαιωμάτων και πάτα "Προσθήκη". Γράψε everyone και πάτα ΟΚ. Στην προηγούμενη καρτέλα που θα επιστρέψει τσεκάρισε "Αποδοχή" στον πλήρη έλεγχο και ΟΚ. Αν σε ρωτήσεις αν θέλεις να εφαρμόσεις και στους υποφάκελους πες ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Τους άλλους χρήστες που έχει, να τους διαγράψω ή δεν έχει κάποια σημασία;; Έκανα αυτό που μου είπες στο σταθερό μου. Το βάζω στο laptop πάλι τα ίδια. Προσπάθησα να κάνω και στο laptop αυτό που μου είπες αλλά λέει απέτυχε για κάτι κοντεινερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Vasilis_1975 είπε Τους άλλους χρήστες που έχει, να τους διαγράψω ή δεν έχει κάποια σημασία;; Έκανα αυτό που μου είπες στο σταθερό μου. Το βάζω στο laptop πάλι τα ίδια. Προσπάθησα να κάνω και στο laptop αυτό που μου είπες αλλά λέει απέτυχε για κάτι κοντεινερ αν κατάλαβα καλά έχεις εξωτερικό δίσκο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ναι εξωτερικό. Και τώρα δε με αφήνει να κάνω τίποτα. Τον βλέπει ως τοπικό δίσκο Ε. Ούτε take owner ship ουτε τίποτα δε με αφήνει να κάνω, SOS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Vasilis_1975 είπε Ναι εξωτερικό. Και τώρα δε με αφήνει να κάνω τίποτα. Τον βλέπει ως τοπικό δίσκο Ε. Ούτε take owner ship ουτε τίποτα δε με αφήνει να κάνω, SOS! εγώ θα σου συνιστούσα να περάσεις ότι έχεις στο δίσκο στο λαπτοπ ή στο υπολογιστή και να κάνεις διαμόρφωση το εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Το θέμα είναι ότι τον βλέπει ως Τοπικό δίσκο Ε και δε με αφήνει να κάνω τίποτα! Ούτε στο σταθερό ούτε στο laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Vasilis_1975 είπε Το θέμα είναι ότι τον βλέπει ως Τοπικό δίσκο Ε και δε με αφήνει να κάνω τίποτα! Ούτε στο σταθερό ούτε στο laptop χρησιμοποίησε ένα Linux Live για να πάρεις τα δεδομένα μη τα χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ουτε που ξέρω τι είναι και πως λειτουργεί Τα κατάφερα και τον επανάφερα με μια επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία! Οπότε είμαι στο αρχικό στάδιο του ερωτήματος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, Vasilis_1975 είπε Ουτε που ξέρω τι είναι και πως λειτουργεί Τα κατάφερα και τον επανάφερα με μια επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία! Οπότε είμαι στο αρχικό στάδιο του ερωτήματος μου ακολουθά τα βήματα που έχει αναφέρει ο @micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Τελικά τα κατάφερα! Ακολούθησα τις οδηγίες του micos00. Η μόνη διαφορά είναι πως τις έκανα σε ασφαλή λειτουργία διότι σε κανονική λειτουργία δε με άφηνε. @micos000 υπερευχαρστώ @kinhthra υπερευχαριστώ Τέλος καλό όλα καλά προς το παρόν. Μια τελευταία ερώτηση: Αν σβήσω τους υπόλοιπους χρήστες που εμφανίζονται στην ασφάλεια (OWNER RIGHTS, SYSTEM, Admnistrators) θα έχω κάποιο πρόβλημα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ναι, θα έχεις. Μην πειράζεις του άλλους χρήστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis_1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Οοοκκκ! Και πάλι ευχαριστώ @micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα