Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγορασα απο μελος mi8 το οποιο ειναι κλειδωμενο απο παροχο,δεν διαβαζει καρτα σιμ και δεν ανοιγει wifi,το μελος αρνειται καθε ευθυνη ακι επειδη δεν εχω τον χρονο δεν θα ασχοληθω παραπανω..υπαρχει τροπος να βρω τον κατοχο του??αν οχι υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ?ευχαριστω

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, livornian7 είπε

Καλησπερα αγορασα απο μελος mi8 το οποιο ειναι κλειδωμενο απο παροχο,δεν διαβαζει καρτα σιμ και δεν ανοιγει wifi,το μελος αρνειται καθε ευθυνη ακι επειδη δεν εχω τον χρονο δεν θα ασχοληθω παραπανω..υπαρχει τροπος να βρω τον κατοχο του??αν οχι υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ?ευχαριστω

Καλησπέρα.. Το πηρες ενώ ήξερες ότι είναι κλειδωμένο;;  Μόνο αν το πας σε κάποιον που να γνωρίζει το αντικείμενο.. 

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με κλείδωμα η με κάποιο κωδικό που μπορεί να βάλει ο προηγούμενος . Έχει να κανει με κάποιο rom μην συμβατό η με λάθος τρόπο flash -update, χαμενο imei , κλειδωμένο bootloader . 

Δημοσ.
Στις 17/1/2021 στις 7:50 ΜΜ, livornian7 είπε

Αν πληκτρολογήσεις *#06# στον dialer σου εμφανίζει το ΙΜΕΙ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Finn είπε

Αν πληκτρολογήσεις *#06# στον dialer σου εμφανίζει το ΙΜΕΙ;

ναι φιλε μου οταν ανοιγει καποιες φορες,εμφανιζει και τα 2 ιμει ναι ειναι δικαρτο

Δημοσ.

Περνά του μια lineage rom.

Το κινητό θα δουλεύει πολύ καλύτερα κ λογικά θα εξαλειφθούν όλα τα κλειδώματα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...