livornian7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα αγορασα απο μελος mi8 το οποιο ειναι κλειδωμενο απο παροχο,δεν διαβαζει καρτα σιμ και δεν ανοιγει wifi,το μελος αρνειται καθε ευθυνη ακι επειδη δεν εχω τον χρονο δεν θα ασχοληθω παραπανω..υπαρχει τροπος να βρω τον κατοχο του??αν οχι υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ?ευχαριστω
takoulou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, livornian7 είπε Καλησπερα αγορασα απο μελος mi8 το οποιο ειναι κλειδωμενο απο παροχο,δεν διαβαζει καρτα σιμ και δεν ανοιγει wifi,το μελος αρνειται καθε ευθυνη ακι επειδη δεν εχω τον χρονο δεν θα ασχοληθω παραπανω..υπαρχει τροπος να βρω τον κατοχο του??αν οχι υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ?ευχαριστω Καλησπέρα.. Το πηρες ενώ ήξερες ότι είναι κλειδωμένο;; Μόνο αν το πας σε κάποιον που να γνωρίζει το αντικείμενο..
livornian7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 οχι φιλε μου δεν το γνωριζα,με καταθεση και αποστολη το πηρα 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Τότε μάλλον την πάτησες. Έπεσες θύμα απατεώνα ο οποίος μάλλον το είχε κλέψει 1
chios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 απόδειξη αγοράς να φανταστώ δεν έχει, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι ίσως να βοηθήσει η αστυνομία.
TheoAlex50 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Του έκανες κατάθεση ενώ δεν τον ήξερες?
roulis37 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με κλείδωμα η με κάποιο κωδικό που μπορεί να βάλει ο προηγούμενος . Έχει να κανει με κάποιο rom μην συμβατό η με λάθος τρόπο flash -update, χαμενο imei , κλειδωμένο bootloader .
Finn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Στις 17/1/2021 στις 7:50 ΜΜ, livornian7 είπε Καλησπερα αγορασα απο μελος mi8 το οποιο ειναι κλειδωμενο απο παροχο,δεν διαβαζει καρτα σιμ και δεν ανοιγει wifi,το μελος αρνειται καθε ευθυνη ακι επειδη δεν εχω τον χρονο δεν θα ασχοληθω παραπανω..υπαρχει τροπος να βρω τον κατοχο του??αν οχι υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω ?ευχαριστω Αν πληκτρολογήσεις *#06# στον dialer σου εμφανίζει το ΙΜΕΙ;
livornian7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Finn είπε Αν πληκτρολογήσεις *#06# στον dialer σου εμφανίζει το ΙΜΕΙ; ναι φιλε μου οταν ανοιγει καποιες φορες,εμφανιζει και τα 2 ιμει ναι ειναι δικαρτο
@topos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Περνά του μια lineage rom. Το κινητό θα δουλεύει πολύ καλύτερα κ λογικά θα εξαλειφθούν όλα τα κλειδώματα. 1
Prok1986 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Πάρε τηλ στο 9volto τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά κ γνώστες. Θα σε βοηθησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα