Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή πρόσφατα έβαλα rack στο σπίτι ( router switch)  και συναγερμό. 

Θα χρειαστώ ups κι αν ναι τι προτείνετε;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή πρόσφατα έβαλα rack στο σπίτι ( router switch)  και συναγερμό. 

Καλημέρα. Επειδή και εγώ σκέφτομαι το καλοκαίρι να κάνω κάτι τέτοιο. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία με το τι έχεις κάνει? Να έχω μια ιδέα. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλημέρα. Επειδή και εγώ σκέφτομαι το καλοκαίρι να κάνω κάτι τέτοιο. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία με το τι έχεις κάνει? Να έχω μια ιδέα. 

Ελπίζώ να βοήθησα 

8100B5BC-8581-4DB6-8202-C77A51BD6242.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Ελπίζώ να βοήθησα 

Ναι μια χαρά αλλά αν μπορείς βγάλε και μια απο μέσα. ΤΙ διαστάσεις είναι το rack?

Για τον συναγερμό που ανέφερες έχεις κάνει κάτι μέσα στο rack ή απλά ρωτάς αν θα χρειαστεί να βάλεις ups και στον συναγερμό?

Αν ρωτάς για ups, ο συναγερμός έχει δικιά του μπαταρία στον πίνακα και στην σειρήνα και κρατάνε για μέρες αν κοπεί το ρεύμα.

Από ότι βλέπω το έχεις βάλει μέσα σε ντουλάπι. Αυτό χρειάζεται εξαερισμό αλλιώς μπορεί να έχεις θέμα. Αλλά ας απάντησει και κάποιος που ξέρει καλύτερα.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Ελπίζώ να βοήθησα 

8100B5BC-8581-4DB6-8202-C77A51BD6242.jpeg

sorry, ειναι μέσα σε ντουλάπι ? που το κλείνεις  ? εξαερισμός ?  δεν εχει ουτε μισο εκατοστο πανω κάτω
ελπίζω να έχεις ασφάλεια για φωτιά!

Δημοσ.
Στις 18/1/2021 στις 2:09 ΠΜ, Justelene235 είπε

Μέγεθος?

1500va υπολογισε να κραταει ενα set συσκευων που καινει 80-90W γυρω στα 50 λεπτα.

Δημοσ.

εχω βάλει ανεμιστηρες απο πανω, δεν εχω βαλει τα πλαινα& εχω φτιαξει με μεντεσεδες ενα πορτακι πανω οπου ανοιγει, ανεξαρτητα απο τις βασικες πορτες της ντουλαπας

Δημοσ.
Στις 17/1/2021 στις 7:34 ΜΜ, Justelene235 είπε

Καλησπέρα σας,

καλησπέρα.. Μπορείς να μου πεις τι διαστάσεις είναι το rack απο που το πήρες και πόσο? 

Επίσης μπορείς να βγάλεις και μια φώτο απο μέσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...