Soki11 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σας , Εχω ενα γραφειο με 10 θεσεις εργασιας το οποιο θα ηθελα να μεταφερω και πολλες φορες απομακρυσμενη γραμμη (λογω lockdown) . Εχω δει σχετικα με αυτην την υπηρεσια στο Internet αλλα δεν γνωριζω και πολλα . Το Voip ειναι τυπου τηλεφωνικο κεντρο μεσω δικτυου ; ή τυπου skype μεσω cloud 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Εξήγησε καλλίτερα τι θελεις γιατι δεν βγαίνει συμπέρασμα απο αυτα που γράφεις
DanielRGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 4 hours ago, Soki11 said: Καλησπερα σας , Εχω ενα γραφειο με 10 θεσεις εργασιας το οποιο θα ηθελα να μεταφερω και πολλες φορες απομακρυσμενη γραμμη (λογω lockdown) . Εχω δει σχετικα με αυτην την υπηρεσια στο Internet αλλα δεν γνωριζω και πολλα . Το Voip ειναι τυπου τηλεφωνικο κεντρο μεσω δικτυου ; ή τυπου skype μεσω cloud Η τεχνολογια VoIP (Voice over IP) ειναι ας πουμε ενας διαδικτυακος αριθμος που στο παρεχει καποια εταιρια. Πλεον, οι γραμμες οι κλασσικες (που ερχονται απο το καφαο/τοιχο του διαμερισματος) μετατρεπονται σε διαδικτυακοι αριθμοι.
Soki11 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Εγώ αυτό που έχω τώρα είναι εάν τηλεφωνικό κέντρο κέντρο που πέφτουν 3 γραμμές πάνω σε αυτό και κάνω χρήση στο γραφείο , επίσης έχω 15 εσωτερικούς αριθμούς και 5 κινητά , λόγω του του και της εργασίας από το σπίτι έπρεπε να κάνω εκτροπή των αριθμών σε ορισμένους εργαζομένους. Είδα την λύση Eviop πέρα το κομμάτι του διαχειριστικού , παρέχει και λύσης "εκτροπής" αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω για αυτό και ήθελα της άποψης σας , Δηλαδή , πέρα από εξοπλισμό σταθερού IP παίρνω και τηλεφωνικό ; η υπηρεσία αυτή παρέχει από ΟΤΕ π.χ. η από άλλες εταιρείες; Αυτό που θέλω εγώ είναι Εσωτερικές γραμμές 3 τουλάχιστον εξωτερικές Δυνατότητα εκτροπής η επικοινωνίας εκτός έδρας 5 κινητά
SaFiS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Με ένα Cloud Based PBX (Τ/Κ στο Cloud) από τον Πάροχο σου, θα έχεις αυτά που θέλεις...
Soki11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Γνωριζεται κανενα δοκιμασμενο παροχο ; Εγω εχω δει την voiceland & την modulus , επισης τι προβληματα μπορει να συναντηση καποιος σε τετοια υπηρεσια αν εχει ιντερνετ κανονικα ;
Soki11 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Γνωριζεται κανενα δοκιμασμενο παροχο ; Εγω εχω δει την voiceland & την modulus , επισης τι προβληματα μπορει να συναντηση καποιος σε τετοια υπηρεσια αν εχει ιντερνετ κανονικα ; κανεις ;
Bitbit Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 και άλλη γνωστή εταιρία δεν επιτρέπει αυτό που ζητάς (μάλλον όλες) αλλά λύσεις υπάρχουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα