Προς το περιεχόμενο

Mac mini m1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.

Ύστερα από το mbk pro 2017 ηρθε η ωρα για αναβαθμιση. Το μικρουλι μου δεν μπορει να διαχειριστει αναλυσεις σε εξωτερικη οθονη πανω απο 1080p.

Βλέπω λοιπόν εξ αρχής αυτό το Mac mini m1. H apple δηλωσε απο οσο παρακολουθω πριν 6 μερες οτι θα ακολουθησει ενα update για τα προβληματα που υπαρχουν στο bluetooth. αληθεια τελικα εχουμε κανενα νεο;

Ωστόσο σκέφτομαι για την αγορά αυτού του μηχανήματος για ταινίες, YouTube, σερφαρισμα καθως και video editing και 3d editing σε οθονη 55ιντσων 4κ. να το αγορασω ή να παω καλυτερα σε pc windows?!

ps: Ξερεις κανεις να που πει που θα βρω ολο το σετ απο βιδακια για MacBook Pro 13inch 2017 (a1708)?

ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ευχαριστώ ωστόσο ζήτω συμβουλή για το τι να κάνω μιας και ενδιαφέρομαι να αγοράσω τώρα κάποιο μηχάνημα. 

όπως επισης και για τα βιδακια

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Από μένα είναι οχι, να περιμένεις αν θέλεις Mac. Κάποιοι που πέρασαν την βeta είδαν μικρή διαφορά στα γνωστά προβλήματα. 

Όσο για τα βιδακια, είχα πάρει από έναν τυπάκο  https://milaraki.com παλιά, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Αλλιώς eBay 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Το μικρουλι μου δεν μπορει να διαχειριστει αναλυσεις σε εξωτερικη οθονη πανω απο 1080p.

Κάποιο λάθος κάνεις εδώ, το MacBook Pro 13" 2017 υποστηρίζει μέχρι 5120x2880/60Hz.

Το Μ1 Mini είναι πρώτης γενιάς μηχάνημα, οπότε σίγουρα το επόμενο θα έχει πολλαπλές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Στην θέση σου θα βολευόμουν με το MacBook.

Βιδάκια εδώ: https://www.ifixit.com/Store/Mac/MacBook-Pro-13"-Retina/Screws.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν μπορείς να με βοηθήσεις τοτε να βολευτω και εγώ. Δεν με ενοχλει κάτι όταν το βάζω στην εξωτερική οθόνη μόνο στο YouTube σε ανάλυση 1440p έχω drop frames. Εάν το παίξω χωρίς εξωτερική οθόνη ή σε εξωτερική οθόνη κατω από 1080p είναι κομπλέ.

τι παίζει;

απο βιδακια δεν βλέπω να έχει για το δικό μου.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι να σου πω για τα dropped frames, εγώ με παλιότερο Macbook σε εξωτερική οθόνη δεν έχω. Δοκίμασε άλλον browser? Σε μια 55" τηλεόραση το πιο λογικό για μένα είναι βλέπεις YouTube από την εφαρμογή της!

Τι βίδες ψάχνεις; Βιδάκια έχει για όλα τα 13" μοντέλα στο link, αν δεν έχεις το 13άρι, θα βρεις και για το 15" στο ίδιο site (από ότι βλέπω σε όλα τα ίδια είναι βασικά...) edit: μάλλον δεν έχει σε στοκ.

Επεξ/σία από SeaLion
Δημοσ.

Το mac mini M1 ειναι ο καλύτερος σταθερός υπολογιστής για καθημερινή χρήση

τώρα που υποστηρίζει επίσημα το office και τρεχει εφαρμογές iphone.

Με 70 ευρώ παιρνεισ αυτό του βάζεισ και ενα SSD και καθαρισες.

https://www.amazon.de/AGPTEK-USB-C-Hub-Festplattengehäuse-USB-C-Dockingstation-SD-Kartenleser-grau-space-gray/dp/B087F3JFYQ/ref=sr_1_3?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=AGPTEK+USB-C+Docking+Station&qid=1610999544&sr=8-3

οθονη δε σηκωνει πανω απο 60Hz δυστυχώς ουτε αναβαθμιζεται αλλά με 879 ευρώ αξιζει παρα πολύ για λιγο από ολα...

και παιχνιδια παιζεις...υπάρχουν θεματα με ultrawide monitors +bluetooth αλλά λύνονται όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...