neofitosgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα την κάρτα μνήμης samsung evo plus microsdxc 256gb u3 απο εδω https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc256ga-eu-evo-plus-256gb-micro-sdxc-uhs-i-u3-class-10-adapter-p-PER.577110 Η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης αναφέρει πως έχει ταχύτητες read speed 100 mb/s και write speed 90 mb/s. Το τηλέφωνο που έχω είναι το samsung s20+ Όμως οταν κάνω μεταφορά αρχείων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα sd απαιτείται για 1 Gb αρχείου 1 λεπτό. έχει κάποιος ίδια κάρτα σε πόσο χρόνο κάνει την μεταφορά? Επίσης με το app A1 sd bench μου βγάζει read 53 και με το sd card test read 56 και write 17 Μήπως φταίει η κάρτα δηλαδή δεν είναι γνήσια ή φταίει κάτι άλλο?
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Να διορθώσω κάτι.....Δεν λέει 100ΜB/sec και 90MB/sec αλλά ΜΕΧΡΙ αυτές τις τιμές. Που σημαίνει πως μόνο σε ιδανικές συνθήκες θα τις πετύχεις, χώρια που δεν ειναι και από τις πιο γρήγορες σειρές της Samsung.
Nik1239 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, neofitosgr είπε καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα την κάρτα μνήμης samsung evo plus microsdxc 256gb u3 απο εδω https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc256ga-eu-evo-plus-256gb-micro-sdxc-uhs-i-u3-class-10-adapter-p-PER.577110 Η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης αναφέρει πως έχει ταχύτητες read speed 100 mb/s και write speed 90 mb/s. Το τηλέφωνο που έχω είναι το samsung s20+ Όμως οταν κάνω μεταφορά αρχείων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα sd απαιτείται για 1 Gb αρχείου 1 λεπτό. έχει κάποιος ίδια κάρτα σε πόσο χρόνο κάνει την μεταφορά? Επίσης με το app A1 sd bench μου βγάζει read 53 και με το sd card test read 56 και write 17 Μήπως φταίει η κάρτα δηλαδή δεν είναι γνήσια ή φταίει κάτι άλλο? Δοκίμασε να την κάνεις τεστ σε pc/laptop
neofitosgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Σίγουρα είναι μέχρι 100 mbs.... Αλλα απο το μέχρι 100 mbs στο 50mbs έχει μεγαλη διαφορά θεωρώ γιαυτο και ρωτάω.... δοκίμασα μεταφορά αρχειων απο το pc στην sd με τον ανταπτορα που έχει η κάρτα στην υποδοχή του laptop μεταφέρει τα αρχεία με ταχύτητα περίπου 30mbs. Σε δικές σας δοκιμές με αντίστοιχες κάρτες τι ταχύτητες πιάνετε?
Nik1239 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, neofitosgr είπε Σίγουρα είναι μέχρι 100 mbs.... Αλλα απο το μέχρι 100 mbs στο 50mbs έχει μεγαλη διαφορά θεωρώ γιαυτο και ρωτάω.... δοκίμασα μεταφορά αρχειων απο το pc στην sd με τον ανταπτορα που έχει η κάρτα στην υποδοχή του laptop μεταφέρει τα αρχεία με ταχύτητα περίπου 30mbs. Σε δικές σας δοκιμές με αντίστοιχες κάρτες τι ταχύτητες πιάνετε? Κατέβασε το crystal disk mark στο pc και τρέξε το τεστ στην sd και πες μας τι βγάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα