xristosglezellis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Για μακροχρόνια χρήση μόνο ότι έχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ με τον επεξεργαστή.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μπα ολα εχουν πια στον επεξεργαστη, το ζητουμενο ειναι να μπορεις να επιλεγεις και τις δυο! Ειχαν βγει 1-2 χρονια πριν για παραδειγμα, ορισμενα -και πανακριβα μαλιστα!- με Nvidia καρτες γραφικων που ειχαν by default αυτες & μονο αυτες: για αποκλειστικη - μοναδικη χρηση τους..🤢 Εκτος του οτι η μπαταρια δεν εβγαζε πανω απο μια-μιαμιση ωρα, αν η Nvidia σε χαιρετουσε, θα εψαχνες -εαν δεν την φουρνιζες μπας και οσο ξαναζησει!- και εσυ οπως αλλοι, στους...Ινδους + Κινεζους για 'πατεντες' uma conversion: ωστε μηπως το αναγκασεις να δουλεψει με την Intel 🥴
xphobus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Τωρα βγηκαν επεξεργαστεσ 11 γενιας που υποστηριζουν thunderbolt 4 o controller του thunderbolt ειναι μεσα στον επεξεργαστη
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 https://geizhals.eu/acer-nitro-5-an517-41-r7ek-nh-qarev-00d-a2457419.html 😈 https://www.notebookcheck.net/AMD-Ryzen-7-5800H-Processor-Benchmarks-and-Specs.512759.0.html https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-RTX-3060-Mobile-GPU-Benchmarks-and-Specs.497453.0.html 1
dpolal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 18/1/2021 στις 2:16 ΜΜ, atrwtos είπε Οπότε το dell που αναφέρω παραπάνω είναι ότι πρέπει για 'μενα με ένα μείον τον εξοπλισμο (θυρες usb,θυρα για ηχεία κτλ.) ή κάνω μια υπομονή και τον φεβρουάριο και βλέπουμε..δεν κοιτάζω καν για 15' μονο 17' και πάνω μη σου πω ( δεν ξέρω αν υπάρχουν δεν το έχω ψάξει χεχε.) δεν θα είχα θέμα..ούτε σε βάρος κτλ. πρoσωπικά..είναι παραπάνω τα χρήματα πχ ένα λάπτοπ με τα ίδια χαρακτηριστηκά 15' να κοστίζει 1000€ ευρώ ένω το ίδιο με 17' 1200€...το ξέρω..αλλά θέλω μεγάλη οθόνη οπότε θα την φάμε..τα lenovo σαν μάρκα δεν τα έχω σε εκτίμηση και εμπιστοσύνη δε μου γεμίζουν το μάτι. To σκεπτικό σου είναι λάθος. Αν θες ντε και καλά μεγάλη οθόνη ποιό οικονομικά θα σου έρθει να πάρεις ένα καλό λάπτοπ με ποιοτική 15άρα οθόνη και ένα 24ρι ή 27ρι μόνιτορ να το έχεις δίπλα. Μηχανήματα με 17+ οθόνες άστα καλύτερα διότι μιλάμε για 2χίλιαρο+. Επίσης λάθος και η άποψη και για τη Lenovo αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενώς.
atrwtos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, dpolal είπε To σκεπτικό σου είναι λάθος. Αν θες ντε και καλά μεγάλη οθόνη ποιό οικονομικά θα σου έρθει να πάρεις ένα καλό λάπτοπ με ποιοτική 15άρα οθόνη και ένα 24ρι ή 27ρι μόνιτορ να το έχεις δίπλα. Μηχανήματα με 17+ οθόνες άστα καλύτερα διότι μιλάμε για 2χίλιαρο+. Επίσης λάθος και η άποψη και για τη Lenovo αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενώς. Αυτα που λες τα γνωρίζω τα έχω σκέφτει πιστεψέ με καταλαβαίνω τι λες, το σκεπτικό μου δεν είναι καθόλου λάθος ξέρω τι θέλω..πάει ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός..το να έχω ένα γραφείο καρναβάλι..δεν το θελω..οθόνη από δω οθόνη από κει ασε..παω παίρνω σταθερό και τέλος...αλλά οι ανάγκες είναι τέτοιες που θέλω την φορητότητα οπότε είναι μονόδρομος..
dpolal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, atrwtos είπε ...αλλά οι ανάγκες είναι τέτοιες που θέλω την φορητότητα οπότε είναι μονόδρομος.. Σε 17+ ίντσες φορητό δεν είναι φορητότητα. Λέγεται αλλιώς και ο «δρόμος προς το λουμπάγκο».
atrwtos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, dpolal είπε Σε 17+ ίντσες φορητό δεν είναι φορητότητα. Λέγεται αλλιώς και ο «δρόμος προς το λουμπάγκο». Κάνω γυμναστική ...το χω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα