Herculess Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δεν σε κρίνω που δε μ' αγαπάς η καρδιά είναι δικιά σου εγώ φεύγω απο τα όνειρά σου και καλή τύχη όπου και αν πας Μίσος δεν σου κρατώ τη ζωή σου εσύ κυβερνάς... Ποιος το τραγουδαει και ποιό τραγούδι ειναι?????
erniled Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Το έχω ακούσει και από τον Νταλάρα σε κάποιο live και είναι πολύ καλό.
silentpower Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 kseri kanis pio tragoudi einai:xtes arga sto bar to nauagio vrethika na ta pino me enan agio?
pmanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 εψω ψαξει παντού και δεν βρίσσκω τπτ... "ηρθα γιατι μακρια σου ολες οι ασθησεις μου πεφτουν σε κωμα τωρα που στην ψυχη σου κατι υπαρχει για μενα ακομα...." εχω την εντυπωση πως ειναι του αδαμαντιδη...όμως ο τίτλος ποιος??? σας ευχαριστω...
DJ_XLR8 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 εψω ψαξει παντού και δεν βρίσσκω τπτ... "ηρθα γιατι μακρια σου ολες οι ασθησεις μου πεφτουν σε κωμα τωρα που στην ψυχη σου κατι υπαρχει για μενα ακομα...." εχω την εντυπωση πως ειναι του αδαμαντιδη...όμως ο τίτλος ποιος??? σας ευχαριστω... Καλό θα ήταν να κάνουμε post τις αναζητήσεις τραγουδιών στο αντίστοιχο topic που έχει δημιουργηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.